2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Ahhaa ya bende çok pimpirik kontrolcü falandım bir sakinlik, bir tevekkül, bir teslimiyet tövbeler tövbesi
Ben de her iki gebeligimde de boyle oldum. Daha sakin hissediyorum. Kizimda da boyle hissetmistim kizim da cok sakin bir bebekti. Acaba anneye yansiyor mu diye ara ara aklimdan geciyor ikinciyle teyit etcem durumu. Normalde super stres ve pimpirik var bende

Ay inşallah ya. Ömrümün kendi açımdan en sakin zamanları. Kedilerim bile normalden çok uyusa alıp veterinere götürürdüm ya da biri bir şey dese canına okurdum. Şimdi gülüp geçiyorum. Hatta düşündüm daha doğmadan yavrum bana bir şeyler öğretmeye başladı diye

Aaaaa kanama alanının geçmesine çok sevindiiimmmm. Yaaa gözün aydın canım
Sağ ol bebeğim valla biz de sevindik ya bi nebze olsun rahatladık

Oy ne güzel poz olmuş, sağlıkla gelsin hayırlı olsun
Hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah Valla kolu bacağı ayırıp yatıyor utanmadan, çok güldük doktorumla bugün, kımıl kımıldı bi de

Çok şükür, 2.trimester çok rahat geçecek hepimiz için hep öyle dua ediyorum

Kızlar Ebebek'te Şubat indirimleri var takip ediyosunuz dimi güzel şeyler yakaladım benn Bilmeyen varsa size de haber veriyim dedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…