Neler aldınKızlar Ebebek'te Şubat indirimleri var takip ediyosunuz dimi güzel şeyler yakaladım bennBilmeyen varsa size de haber veriyim dedimmm
korbell çöp kovası bez şampuan reflü yatağı falan aldım ben cinsiyetsiz ürünlerCinsiyet belli olmadığı için almak istemedim ama dediğiniz gibi indirimleri de kacırmak istemiyorum arada kaldım
şampuan vücut losyonu bez reflü yatağı hamile destek yastığı çöp kovası ve poşeti :) çoğu kişi erken olduğunu düşünebilir ama hazır çalışıyorken eksikleri biraz halletmek istiyorum :)Neler aldın
Bende de durum öyle 35 yaşındayım görümcem 40 yaşında doğurdu sıkıntı olmadı şükür. Yaş riskli diye 2 lğ 3 lü test düşünmedim kendimi strese sokmak istemedim açıkçasıAynı şeylerden geçmişiz anca fırsat bulduk 35 te napalımşimdi de yaştan risklisin diyorlar gerildim iyice
İnşaallah canım. İçime su serptin sankiben de gece bile istifra edip oyle uyuyabiliyordum bir ara. Sikmayin caninizi. Tam artis haftasindaymissiniz siz ondandir gececek sikmayin caninizi ben bile bu hafta daha iyiyim elhamdulillah.
Benim ilk gebeligimde coook kucuklerdi telaslaniyordum. Sonra sut gelince bir beden gebeligin son zamanlari biraz buyudu yine kucuktu ama sutum cok rahat yetiyodu onunla hic ilgisi yok meraklanmayin
Şampuanla bez bozulur mu acaba dedim ya bilemedim onları ama diğerlerine bakayımkorbell çöp kovası bez şampuan reflü yatağı falan aldım ben cinsiyetsiz ürünler
Ya bende sislik yok ama acayip kaniyor dislerimi fircalarkenHanımlar diş eti problemi yaşayanınız var mı?
Diş etlerim de şişme ve kanamalar mevcut çok sıkıldım bu durumdan
Kız kardeşim söylemişti bunu yaşayacağımı bir iki yerde şişme var benimYa bende sislik yok ama acayip kaniyor dislerimi fircalarken
Ben sadece hastane çıkışı aldım onu da almasaydım çocuğuma ilk şeyi ben alamıcaktım dedim acele edeyimşampuan vücut losyonu bez reflü yatağı hamile destek yastığı çöp kovası ve poşeti :) çoğu kişi erken olduğunu düşünebilir ama hazır çalışıyorken eksikleri biraz halletmek istiyorum :)
Bişey olmaz canım düzene böyle devam edersen 1 günden sorun olmazKızlar bi şey soracağım. Eşim tek vardiyaya geçecek sanırım. Kan sulandırıcı iğnemi öğlen 1 asprini ise akşam içiyordum. Şimdi iğneyi akşama çevirip asprini şimdi içsem bi şey olmaz di mi
Olmaz di mi. Bunun için doktora yazmayı saçma buldum. Size sorayım dedimBişey olmaz canım düzene böyle devam edersen 1 günden sorun olmaz
Yok yok 1 günden ne olcak.Olmaz di mi. Bunun için doktora yazmayı saçma buldum. Size sorayım dedim
Çok sağol canımYok yok 1 günden ne olcak.
Ben kan sulandırıcımı progestanımı saatini geçirdiğim cok oldu korkma
Tuvalet sıkıntın varsa yapar canım.Kizlar ya ben hastaneden ciktigimdan beri gaz sancisi cekiyorum ama anlik kivraniyorum sonra geciyor gunde 6-7 kere yasiyorum bunu. Oncesinde hic boyle olmadim bunu yasayan var mi? Acaba uzun sure bagirsaklarim calismadi diye mi yoksa hamilelikte normal bir sey mi anlamadim cok canim aciyor iki buklum oluyorum acidan.
Ben o çöp kovasını geçen ay bin liraya almıştım şuan ne kadarkorbell çöp kovası bez şampuan reflü yatağı falan aldım ben cinsiyetsiz ürünler
şampuanların 2-3 yıl raf ömrü varmış açılmadığı sürece, ben mamma markasından aldım ana kucağını, baya önermişlerdiŞampuanla bez bozulur mu acaba dedim ya bilemedim onları ama diğerlerine bakayım
bir de manuel ana kucakları kullanışlı mı acaba deneyimli olanlar var mı
720 tl indirimiyleBen o çöp kovasını geçen ay bin liraya almıştım şuan ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?