2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Aynı şeylerden geçmişiz anca fırsat bulduk 35 te napalım şimdi de yaştan risklisin diyorlar gerildim iyice
Bende de durum öyle 35 yaşındayım görümcem 40 yaşında doğurdu sıkıntı olmadı şükür. Yaş riskli diye 2 lğ 3 lü test düşünmedim kendimi strese sokmak istemedim açıkçası

İnşaallah canım. İçime su serptin sanki Şuanlık beklemedeyimm.

Kızlar bi şey soracağım. Kan sulandırıcı iğnemi öğlen 1 asprini ise akşam içiyordum. Şimdi iğneyi akşama çevirip asprini şimdi içsem bi şey olmaz di mi. Eşim akşamları evde olacak ve göbeğim acıyor kola devam edelim

Ben sadece hastane çıkışı aldım onu da almasaydım çocuğuma ilk şeyi ben alamıcaktım dedim acele edeyim hamile yastığını ablam verecek. Diğer dediklerin de mantıklı gidince yine bakayım

Kizlar ya ben hastaneden ciktigimdan beri gaz sancisi cekiyorum ama anlik kivraniyorum sonra geciyor gunde 6-7 kere yasiyorum bunu. Oncesinde hic boyle olmadim bunu yasayan var mi? Acaba uzun sure bagirsaklarim calismadi diye mi yoksa hamilelikte normal bir sey mi anlamadim cok canim aciyor iki buklum oluyorum acidan.

Tuvalet sıkıntın varsa yapar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…