2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
kızlarrrrr benim ilk gebeliğim tecrübesizim 13+5 deyim göbeğim önceden hafif vardı zaten şimdi çıkmaya başladı gibi geliyor. Size sorum karnı çıkmaya başlayanlar var mııı

Merhaba kızlar ben 15. Haftanın içerisindeyim ve 3 kiloyu geçtim. Galiba biraz hızlı gidiyorum. Sizde durumlar nasıl? Kaç kilo aldınız?
Ben bir kilo vermiştim onu geri almışım. İştahım çok yoktu ama yiyebildiklerim hep karbonhidrattı. Bundan sonra dikkat etmek istiyorum çünkü tiksinmem azaldıkça şimdi de iştahım açıldı

kızlarrrrr benim ilk gebeliğim tecrübesizim 13+5 deyim göbeğim önceden hafif vardı zaten şimdi çıkmaya başladı gibi geliyor. Size sorum karnı çıkmaya başlayanlar var mııı
Benim de başladı çıkmaya geçende pantolonun düğmesini açtım ilk kez ama kız bebekte dünya gibi ekvatordan şişkin olcam herhalde yer yöne oğlumda top gibi iki kasığımın arası şişiyordu

Benim de başladı çıkmaya geçende pantolonun düğmesini açtım ilk kez ama kız bebekte dünya gibi ekvatordan şişkin olcam herhalde yer yöne oğlumda top gibi iki kasığımın arası şişiyordu
bende aynen pantolon düğmesinden anlıyorum önceki pantolonlarım aynı giyebiliyorum bacakları oluyor ama düğmesini açmadan nefes alamıyorum çatlak kremi de sürmeye başladım

Ben bence hissediyorum ama doktor da 18 civarı hissedersin dediği için ona da söylemedim her zaman değil ama arada sanki alt karnımda bir şeyler kayıyor kelebek uçuyor gibi bir his. Aynısını ultrason bakarken hareketlendiğinde de hissettim. Bence kızımın hareketi onlar

Günaydın herkese
Benim danışmak istediğim bir şey var. Birkaç gündür göbek deliğimin 3-4 parmak soluna denk gelen yerde nefes alırken, hareket ederken sık sık batma oluyor. Sanki böyle çok yürüyünce bazen olur ya onun gibi. Benzer bir şey yaşayan var mı? Ya da önerisi olan

Günaydın kızlar bu sabah doktor kontrolümüz vardı. Oğluşumu gördük önce bi esnedi sonra zıp zıp zıpladı bütün kontrol zor görüntü aldık herşey yolunda dedi doktorum aldığım 3 kilo dışında ona bira kızdı 16.cı haftada beyin gelişimi için görüşeceğiz dedi bu dediği detaylı ultrason değil dimi?

oh ne güzel haberler yok canım detaylı ultrason 20. hafta sonrası oluyor

Aralarda olan batma gibi hislerin bağların kasların gerilmesinden kaynaklandığını söylemişti doktorum. Benim de kasıklarıma doğru batma oluyor ara ara

Çok güzel maşallah, detaylı usg 20-22 civarı diye biliyorum. O dediğini hiç bilmiyorum

Ben 15. Haftaya girmek uzereyim, sessiz bi odada uzanip nefesimi tutup elimi karnima goturup hissetmeye calisiyorum ama nafile…

merhaba herkesee 12+5 hamileliğim karın büyümesi için erken diye biliyorum ama bazen biraz büyüdü gibi geliyor. içinizde karnı büyüyen var mı ? kaçıncı haftada büyüdü

merhaba herkesee 12+5 hamileliğim karın büyümesi için erken diye biliyorum ama bazen biraz büyüdü gibi geliyor. içinizde karnı büyüyen var mı ? kaçıncı haftada büyüdü
Ben 11 haftalığım ve büyüdü (zayıf olmama rağmen) bu herkeste farklı ilerliyor canım. Sosyal medyada bir video gördüm. Kadının göbeği 25 haftadan sonra çıkmaya başlıyor hafiften

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…