2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Aleyküm selam canım iyi gidiyor senin nasıl gidiyor
Benim de iyi gidiyor şükür bana bi enerji geldi sanki gücüm her şeye yetebilirmiş gibi oysa 7. Ve 8. Haftalarda biriktim ,11. Haftaya girdim 2. Trimestere yaklaşıyorum ondan olabilir mi acaba siz benden 3 hafta öndeymişsiniz nasıl hissediyorsunuz genelde

ben baştan beri çok iyiyim arada mide yanması oluyor. İlk haftalar yarım saatte bir yemek yiyordum mide kazinmalarm gitti neyseki ikinci trimesterin ayrı bi havası var keyfini çıkarmaya çalışıyorum senin nasıl geçti 11 hafta

ben baştan beri çok iyiyim arada mide yanması oluyor. İlk haftalar yarım saatte bir yemek yiyordum mide kazinmalarm gitti neyseki ikinci trimesterin ayrı bi havası var keyfini çıkarmaya çalışıyorum senin nasıl geçti 11 hafta
bende 13+2 yim çok aramız fa yok

Ayyyy ayrı bi havası var derken iştahın arttı mı

Evet yokmuş aslında şükür en kritik dönemleri atlatmışsın 3. Ay dolmuş

Ayyyy ayrı bi havası var derken iştahın arttı mı

Evet yokmuş aslında şükür en kritik dönemleri atlatmışsın 3. Ay dolmuş
hamile olduğumu unutuyorum gibi normalmisim gibi geliyor iştah hep var ki yemede sıkıntı yok hele ilk zamanlar daha çoktu gece bile midem kazınıyordu sanırsın 10 gün açmışım gibi

hamile olduğumu unutuyorum gibi normalmisim gibi geliyor iştah hep var ki yemede sıkıntı yok hele ilk zamanlar daha çoktu gece bile midem kazınıyordu sanırsın 10 gün açmışım gibi
Hahaha benim de öyle ya ben de unutuyorum çoğunlukla , hani bebişlerimiz tekme atsa sürekli hatırlatsa daha çok fark edeceğiz sanki hamile olduğumuzu

Peki ikili test ya da fetal dna yaptınız mı , cinsiyetle ilgili bi şey dedi mi doktorunuz :)

İkiliye baktık bj sıkıntı yok cinsiyeti erken diye söylemedi yanılma oluyor diye 18 inde gidicem bakalım inşallah öğreniriz

Merhabalar, 20+1 gebeyim görseldeki gibi bi akıntı mevcut korkulacak bir durum mı 7 haftalıktan bu yana geçmek bilmeyen bi enfeksiyonum vardı ama son zamanlardır hiç böyle akıntım olmamıştı. Enfeksiyon değerlerimmi yükseldi anlamış değilim bugünde kasıklarımda Ağrı mevcut nedense korktum bu akıntı rengiyle karşılaşan oldu mı görüntü içinde kusura bakmayın cagresizlikten atmak zorunda kaldım.

Canım sil bence ki sistem silecektir zaten.doktora gitmen en doğrusu.bu tarz şeyler için biz ne desek anlamsız kalır birşey olmaz korkma desek Allah muhafaza birşey olsa çok büyük vebal.

Bu renk hic olmadi, tek care doktorunun test yapmasi, daha fazla geciktirip sureci kotulestirebilirsin bence biran once doktora gorun

ya kızlar siz bebeği hissediyor musunuz? bu haftalarda mümkün değil diyorlar ama ben ara sıra hissediyor gibiyim yani tabii emin olamıyorum ama ikinci gebelik olunca bağırsak hareketlerinden ayırt edebiliyorum. böyle sanki içimde bir balık kayıyor gibi zaten kısa ve anlık oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…