2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Allah kolaylık versin biz iyi olacağız ki evlatlarımız da iyi olsun. Evet diğer gruba da yazdım çünkü fikir paylaşmak istiyorum üçüz anneleriyle ama kimseyi bulamıyorum. Doktorun 12. haftada gel deme sebebi eğer birinin ense kalınlığı yüksek çıkarsa sana onu almayı teklif edecek, bana da öyle dendi çünkü. benim üçü de sağlıklıydı kendileri direndiler büyüdüler ben de Allah'ın işine karışmak istemedim öyle tepişiyorlar şuan biri ordan biri burdan. süreç tabiki çok zor kaç kere yüzüme redüksiyon haftasını geçmiş olmama rağmen 'birini niye sonlandırmadın' dediler sanki benim kalbim yokmuş gibi ama şuan onların minik hareketleri çektiğim bütün acıları unutturdu.

Yaaa hareketleri hissetmeye başladınız demek redüksiyon konusu hele sağlıklı bebek icin anneyi mahveden bir konu. Ben nelerle karsilasacagim henuz muamma. Ama dr un 3.yu gördüğünde ki soku renginin atmasi ve nelerle karsilasacaksin daha bakışı unutamıyorum.

doktorlar malesef çok acımasız davranıyorlar. benim üç yumurtamın büyüdüğünü bile bile aşılamayı yapan doktor bile düşer bunlar düşmezse sonlandırırız demişti. iki yıl kapı kapı gezdim ben bu çocuklar için inanır mısın Kabe kapısında bile onları diledim. bir daha gitmedim o doktora pişman değilim. erken doğumdan çok korkuyorum tabiki hepsini kaybetme ihtimali beni delirtiyor ama güzel bir vuslat olacak inanıyorum buna.

Belirtuleriniz nasildi acaba asermleriniz caniniz nrler istedi mesela
Cinsiyet hiç aşermeyle alakalı değil.

Benim ilk gebeliğim de kızdı. Hiç midem bulanmadı çok az kilo aldım. Gayet her gün topuklu giydim saatlerce yürüdüm. Yorgunluk vs hissetmedim. Ekşi çok yedim sadece. Patates salatası falan. Mısır ve çilek canım istiyordu her gün bir de.

Şuanki de kız. Bunda süründüm resmen mide bulantısı yorgunluk fenalık. Baya zor geçiyor. Bunda canım tuzlu şeyler istedi genelde. Tatlı da yedim baya.

İnşallah kalbimizin sesi bizi sağlıklı bebeklerimize götürür ben de zir sureclerden gectim yumurtalik kisti yuzunden yillarca hastahanede dolandim. sadece 4 yumurtam ve 2 sağlıklı embriyom varken tuttu ikisi de. Ama benimle ayni gun islemi olan arkadas yasi da benden 3 yaş küçük 8yumurtaa 4 sağlıklı embriyosu vardı cift transfer oldu tutmadi. Kısmet bu inanıyorum Allah'ın emaneti bu diyorum

Ben kizimda 3 sey yedim sadece, patates salatasi, hamburger ve ekmek arasi zeytin. Baska hicbirseyi midem kabul etmedi.

Oglumde doguma kadsr mide bulantisi ve kusma oldugu halde, asla karnim doymuyordu. Hic sevmem normalde, muz ve nutella, Allahim muz ve nutella yenekten bi hal olmustum. Dogumla bitti gitti, yine senede bir kere ya yerim ya yemem.

Bende tatli eksi tuttu yani

Kesinlikle ben de buna inanıyorum. imtihansa da seçildik mükafatsa da. bana da tutmaz demişti doktor bir değil üç tuttu. büyümez dediler büyüdüler, şimdi erken doğarlar yaşamaz diyorlar :)) doktora gittiğinde beni de haberdar et lütfen. kararın ne olursa olsun en doğru olanı yapmış olacaksın.

Muayene sonrasi yazarim. İki hafta sonraya. Sizin de gelisme olursa yazin lütfen. Umarım bol bol guzel haberler aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…