2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Ben 11 haftalığım ve büyüdü (zayıf olmama rağmen) bu herkeste farklı ilerliyor canım. Sosyal medyada bir video gördüm. Kadının göbeği 25 haftadan sonra çıkmaya başlıyor hafiften
benim çevremde hep 16 dan sonra çıkmış o yüzden bana mı öyle geliyor acaba dedim ama olabiliyor demek ki

merhaba herkesee 12+5 hamileliğim karın büyümesi için erken diye biliyorum ama bazen biraz büyüdü gibi geliyor. içinizde karnı büyüyen var mı ? kaçıncı haftada büyüdü
Bende 13+3 üm bazen karnım varmış gibi oluyor bazende dümdüz oluyor çok merak ediyorum acaba tam olarak ne zaman çıkar ve belli olur herkes karnın hiç çıkmamış diyor

Bende 13+3 üm bazen karnım varmış gibi oluyor bazende dümdüz oluyor çok merak ediyorum acaba tam olarak ne zaman çıkar ve belli olur herkes karnın hiç çıkmamış diyor
evet bazıları da sabahları düz akşama doğru hamile göbeği oluyor diyor şişkinliğimiz çok oluyor bu dönemde ondan olabilir belki

Merhaba kızlar ben 15. Haftanın içerisindeyim ve 3 kiloyu geçtim. Galiba biraz hızlı gidiyorum. Sizde durumlar nasıl? Kaç kilo aldınız?
Ben hamile oldugumu bilmeden once 1.5 kilo vermistim onu geri almisim ayni sayilirim ama bulantidan almadim degilse deli gbi karbonhidrat tuketiyorum baslarim yakinda almaya
merhaba herkesee 12+5 hamileliğim karın büyümesi için erken diye biliyorum ama bazen biraz büyüdü gibi geliyor. içinizde karnı büyüyen var mı ? kaçıncı haftada büyüdü
Evet karnim benim de genisledi 12. Haftadayim ben de

Ben hamile oldugumu bilmeden once 1.5 kilo vermistim onu geri almisim ayni sayilirim ama bulantidan almadim degilse deli gbi karbonhidrat tuketiyorum baslarim yakinda almaya

Evet karnim benim de genisledi 12. Haftadayim ben de
okudum biraz iç karınla alakalıymış bazı insanların iç karınları geniş oluyormuş onların daha geç çıkıyormuş karınları

benim çevremde hep 16 dan sonra çıkmış o yüzden bana mı öyle geliyor acaba dedim ama olabiliyor demek ki
benim ilk hamileliğimde 20. haftadan sonra büyümüştü karnım. ikincide şimdi 13. haftada baya büyük ama hamile göbeği değil de şişko göbeği gibi nedense şekilsiz daha yani

benim ilk hamileliğimde 20. haftadan sonra büyümüştü karnım. ikincide şimdi 13. haftada baya büyük ama hamile göbeği değil de şişko göbeği gibi nedense şekilsiz daha yani
benim de tam hamile göbeği işte kilo almadım henüz ondan değildir ya ödem oluyor yada bilemedim işte bebişim görünüyor

Benim büyüdü baya belli oluyor ama ikinci gebeliğim. Başta şişkinlik vardı o gitti ve minik bir hamile göbeğine dönüştü sanki

Kızlar biri editölüğü alsın listemizi güncelleyelim. Nasıl alıncağını bilmiyorum aslında alıp güncelleyebilirim ama siteyi bile zar zor kullanıyorum beceremem patlarız bilen birileri yok mu

Üçüncü gebeliğim ilk ikisinde ilk başlarda kilo almadım tam tersi önce verdim sonra her taraftan şiştim bu gebeliğimde öğrendiğim gibi göbek ten kilo almaya başladım halende öyle göbekten alıyorum 10 haftalık oldum 4 kilo aldım her gebelik değişiyor bence

benim ilk olduğu için kıyaslama yapamıyorum

Ayy ne güzel şeyler yazıyorsunuz benimde ilk hamileliğim kila aldım çok almaktan da korkuyorum ama göbeğimde akşamları var sabahları yok 11+0dayım cumartesi kontrolüm var hersey yolunda olsun bunları sonra düşüneceğim ama yazdıklarınızı okumak bile güzel geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…