- 9 Ekim 2023
- 360
- 334
- 23
- 30
benim çevremde hep 16 dan sonra çıkmış o yüzden bana mı öyle geliyor acaba dedim ama olabiliyor demek kiBen 11 haftalığım ve büyüdü (zayıf olmama rağmen) bu herkeste farklı ilerliyor canım. Sosyal medyada bir video gördüm. Kadının göbeği 25 haftadan sonra çıkmaya başlıyor hafiften
Bende 13+3 üm bazen karnım varmış gibi oluyor bazende dümdüz oluyormerhaba herkesee12+5 hamileliğim karın büyümesi için erken diye biliyorum ama bazen biraz büyüdü gibi geliyor. içinizde karnı büyüyen var mı ? kaçıncı haftada büyüdü
evet bazıları da sabahları düz akşama doğru hamile göbeği oluyor diyor şişkinliğimiz çok oluyor bu dönemde ondan olabilir belkiBende 13+3 üm bazen karnım varmış gibi oluyor bazende dümdüz oluyorçok merak ediyorum acaba tam olarak ne zaman çıkar ve belli olur herkes karnın hiç çıkmamış diyor
Ay sorma dün ile bugün arasında gazdan dolayı fark varmı diye bir gaflete düştüm3 gündür wc ye çıkamasam asla tartılmam
Ben hamile oldugumu bilmeden once 1.5 kilo vermistim onu geri almisim ayni sayilirim ama bulantidan almadim degilse deli gbi karbonhidrat tuketiyorum baslarim yakinda almayaMerhaba kızlar ben 15. Haftanın içerisindeyim ve 3 kiloyu geçtim. Galiba biraz hızlı gidiyorum. Sizde durumlar nasıl? Kaç kilo aldınız?
Evet karnim benim de genisledi 12. Haftadayim ben demerhaba herkesee12+5 hamileliğim karın büyümesi için erken diye biliyorum ama bazen biraz büyüdü gibi geliyor. içinizde karnı büyüyen var mı ? kaçıncı haftada büyüdü
okudum biraz iç karınla alakalıymış bazı insanların iç karınları geniş oluyormuş onların daha geç çıkıyormuş karınlarıBen hamile oldugumu bilmeden once 1.5 kilo vermistim onu geri almisim ayni sayilirim ama bulantidan almadim degilse deli gbi karbonhidrat tuketiyorum baslarim yakinda almaya
Evet karnim benim de genisledi 12. Haftadayim ben de
benim ilk hamileliğimde 20. haftadan sonra büyümüştü karnım. ikincide şimdi 13. haftada baya büyük ama hamile göbeği değil de şişko göbeği gibi nedensebenim çevremde hep 16 dan sonra çıkmış o yüzden bana mı öyle geliyor acaba dedim ama olabiliyor demek ki
benim de tam hamile göbeği iştebenim ilk hamileliğimde 20. haftadan sonra büyümüştü karnım. ikincide şimdi 13. haftada baya büyük ama hamile göbeği değil de şişko göbeği gibi nedenseşekilsiz daha yani
Benim büyüdü baya belli oluyor ama ikinci gebeliğim. Başta şişkinlik vardı o gitti ve minik bir hamile göbeğine dönüştü sankimerhaba herkesee12+5 hamileliğim karın büyümesi için erken diye biliyorum ama bazen biraz büyüdü gibi geliyor. içinizde karnı büyüyen var mı ? kaçıncı haftada büyüdü
kaçıncı haftadasın pekiBenim büyüdü baya belli oluyor ama ikinci gebeliğim. Başta şişkinlik vardı o gitti ve minik bir hamile göbeğine dönüştü sanki
13+0 şuan. Bende 2 kilo almışım yine iyi gidiyorum bu sefer az alacağım galibakaçıncı haftadasın peki
ilkinde kaç almıştın ben de henüz almadım inşallah az alırım vermek konusunda zorlanıyorum hep13+0 şuan. Bende 2 kilo almışım yine iyi gidiyorum bu sefer az alacağım galiba
20 almıştım ya hepsinide kendime almıştım doğumdan sonra neredeyse kilom aynı kalmıştıilkinde kaç almıştın ben de henüz almadım inşallah az alırım vermek konusunda zorlanıyorum hep
Benim de hedefim en en fazla 10 ama hadi bakalım20 almıştım ya hepsinide kendime almıştım doğumdan sonra neredeyse kilom aynı kalmıştı50 den 70 e çıkmıştım o zaman.
İnşallah ya 10 çok iyi olur, başlarda çok almamak lazım onları hep kendimize alıyoruz çünkü asıl sonradan artmaya başlıyor.Benim de hedefim en en fazla 10 ama hadi bakalım
Üçüncü gebeliğim ilk ikisinde ilk başlarda kilo almadım tam tersi önce verdim sonra her taraftan şiştim bu gebeliğimde öğrendiğim gibi göbek ten kilo almaya başladım halende öyle göbekten alıyorum 10 haftalık oldum 4 kilo aldım her gebelik değişiyor bencemerhaba herkesee12+5 hamileliğim karın büyümesi için erken diye biliyorum ama bazen biraz büyüdü gibi geliyor. içinizde karnı büyüyen var mı ? kaçıncı haftada büyüdü
evet doktorumda öyle diyordu hep. ilk üç ay ne yediğinin önemi yok boşa kilo alırsın diyeİnşallah ya 10 çok iyi olur, başlarda çok almamak lazım onları hep kendimize alıyoruz çünkü asıl sonradan artmaya başlıyor.
benim ilk olduğu için kıyaslama yapamıyorumÜçüncü gebeliğim ilk ikisinde ilk başlarda kilo almadım tam tersi önce verdim sonra her taraftan şiştim bu gebeliğimde öğrendiğim gibi göbek ten kilo almaya başladım halende öyle göbekten alıyorum 10 haftalık oldum 4 kilo aldım her gebelik değişiyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?