2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Kızlar nick değiştirecegim sonra beni tanimamazlik etmeyin ha.benim oğlum tam değiştireceğim sırada işim çıktı eline telefonu alınca hahahaah anneannemin adını yaptım diyip bastı tuşa ben Cemile hatun kizi bilmem ne olucam ama henüz karar veremedimönerilere açığım

13+0 cinsiyet için çok erken diye düşünüyorum özellikle kızsa :) 3 hafta sonra gideyim diyorum

Benimde sabah karnim yok aksama direk 5 aylik. Siskinlik cok oluyor. Ben kizimda 8 kilo almistim ama cok dikkat etmistim, yuruyus felan yapiyordum. Bakalim hem o kadar dikkat edemiyorum, hem hava cok soguk yuruyus yok henuz, hemde yas faktörü. Ne olacak

Bendede öyle oluyor acaba gazdan dolayımı yoksa yedikçe içtikçe bağırsaklar dolduğu içinmi ?

Selam güzel hatunlar. Sizin gibi benim de sabah karnım çok yok. Akşam 6 aylık gibiyim.
Bu zamana kadar 3 buçuk kilo almışım az bile o kadar çok karbonhidrat yedim ki. Gebelik şekerinden korkar oldum artık dikkat edeceğim. Diyetisyen düşünüyorum bakalım. Sizler nasılsınız

Kızlar benim de ikinci oğluşum olacak. Ben isim düşünmeye başladım bile ilk oğlumun ismi ömer asaf. İkinci oğluşum için de aklımda yiğit tuna ya da cihan emre var. Sizce nasıl. Oğluşu olacaklar isim fikirleriniz varmı paylaşsak belki yeni şeyler çıkar ortaya

Yaaâ Leyla ikimize de nasip olmadı sağlıkla al.kucagina canım benimde oğlan ve bende inşallah ismini Cihan koyacağım

Sorma leylamız ya hayalde ya başka bahara kaldıcihan güzel bencede bakalım yiğit tuna yı da beğeniyorum kararsızım
Benim artık defter kapanır bunu sağlıkla kucağına alayım inşallahyaştan oturu benim daha imkanım kalmaz zannetmiyorum.Rabbim 2 oğluma sağlık sıhhat uzun ömürler versin.

Benim artık defter kapanır bunu sağlıkla kucağına alayım inşallahyaştan oturu benim daha imkanım kalmaz zannetmiyorum.Rabbim 2 oğluma sağlık sıhhat uzun ömürler versin.
Bende de durumlarnfarklı değil çalışan anneye de zor 2den fazla çocuk. Rabbim sağlık versin olanlarımıza

Kızlar çok bakamadım buraya nasılsınııız keyifleriniz nasıııılll bebişler nasııılll??
Benim karnım sabah regl olamamışım gibi şiş, akşamları iyice şişiyor nemlendiriyorum şimdilik ama çatlak kremi aldım sürmeye başlayacağım o gelince. Var mı önceden tecrübeli arkadaşlar çatlak konusunda önerileriniiizzz

Kızlar selam!

Ne yazık ki bir süredir bakamadım çünkü annem rahatsızlandı hastaneye yatırdık. İki gündür perişan oldum resmen. Refakatçi mecburen ben kalıyorum. Evde oğlum babasıyla yazık o da çok özledi sefil oldu küçük daha

İlk hastaneye yattigimizda ne doğru düzgün yemek yedim, ne de uyudum tüm gün yarım saat uykuyla falan durmusumdur. Bugün ilk defa güzel yemek yedim.nasil.hopladi zıpladı içimde anlatamam çocuk bile acıkmış sonra sen bı ağla çocuğu aç bıraktım diye. Of çok zor günler ya.

2024 giderken bir gol attı, 2025 de goller atmaya devam ediyor. Aralığın son haftasından beri burnum boktan kurtulmuyo valla. Kurşun mı doktursem ne yapsam bilmiyorum.

Kaçırdıklarim.vardie kesin. Cinsiyeti ogrenneleri tebrik ederim. Ben de annemi yatirdigimiz hastanede kadın doğuma gidicem yarın hem bı baksınlar çocuk ne alemde en son 11+6 da görmüştüm. O kadar stres yorgunluk bir sorun yarattı mı acaba diye tedirginim.. hem de belki consiyeti öğrenirim yarın. Durumlar böyle kizlar

Çok çok geçmiş olsun canım, umarım bi an önce sağlıkla çıkar annen hastaneden

Canım çok geçmiş olsun annecigine acil şifalar diliyorum kendine dikkat et hızla toparlanirsin kuzucuga da birşey olmaz Allah'ın izniyle merak etme

büyük geçmiş olsun canım acil şifalar olsun inşallahh

Cok gecmis olsun canim annecigine acil sifalar diliyorum bende benzer seyler yasiyorum bugun kayinbabam acik kalp ameliyatina giricek durumu riskli ben hala hastayim zor nefes aliyorum.sezenin ne agzimin tadı var ne canda huzur dedigi yerdeyim.. herkes benzer şeyler yasiyor ama hepsi gecicek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…