Çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede düzelir annenizKızlar selam!
Ne yazık ki bir süredir bakamadım çünkü annem rahatsızlandı hastaneye yatırdık. İki gündür perişan oldum resmen. Refakatçi mecburen ben kalıyorum. Evde oğlum babasıyla yazık o da çok özledi sefil oldu küçük daha
İlk hastaneye yattigimizda ne doğru düzgün yemek yedim, ne de uyudum tüm gün yarım saat uykuyla falan durmusumdur. Bugün ilk defa güzel yemek yedim.nasil.hopladi zıpladı içimde anlatamam çocuk bile acıkmış sonra sen bı ağla çocuğu aç bıraktım diye. Of çok zor günler ya.
2024 giderken bir gol attı, 2025 de goller atmaya devam ediyor. Aralığın son haftasından beri burnum boktan kurtulmuyo valla. Kurşun mı doktursem ne yapsam bilmiyorum.
Kaçırdıklarim.vardie kesin. Cinsiyeti ogrenneleri tebrik ederim. Ben de annemi yatirdigimiz hastanede kadın doğuma gidicem yarın hem bı baksınlar çocuk ne alemde en son 11+6 da görmüştüm. O kadar stres yorgunluk bir sorun yarattı mı acaba diye tedirginim.. hem de belki consiyeti öğrenirim yarın. Durumlar böyle kizlar
Çok çok geçmiş olsun canım, umarım bi an önce sağlıkla çıkar annen hastaneden
Canım çok geçmiş olsun annecigine acil şifalar diliyorumkendine dikkat et hızla toparlanirsin kuzucuga da birşey olmaz Allah'ın izniyle merak etme
büyük geçmiş olsun canım acil şifalar olsun inşallahh
Canim size de çok geçmiş olsun. Hepimize ve hepimizin hastalarına acil şifalar olsun inşallahCok gecmis olsun canim annecigine acil sifalar diliyorum bende benzer seyler yasiyorum bugun kayinbabam acik kalp ameliyatina giricek durumu riskli ben hala hastayim zor nefes aliyorum.sezenin ne agzimin tadı var ne canda huzur dedigi yerdeyim.. herkes benzer şeyler yasiyor ama hepsi gecicek inşallah
Canim kadinlar canım anneler çok çok teşekkür ederim hepinize. Her şey insanlar için. Olacak olanın önüne geçilmiyor maalesef. İnşallah iyileşir anneciğim dediğiniz gibi. Her şey olacağına varıyor en nihayetindeÇok geçmiş olsun umarım en kısa sürede düzelir anneniz
Canim cok gecmis olsun. Rabbim acil sifalar versin. Bebisi merak etme iyidir o daha bizden cok az besin aliyorlar gonlunu ferah tut. 2024 ekim ayindan beri ben de cok sikintilar cektim insallah duzelir henuz duzelmis de degil.Kızlar selam!
Ne yazık ki bir süredir bakamadım çünkü annem rahatsızlandı hastaneye yatırdık. İki gündür perişan oldum resmen. Refakatçi mecburen ben kalıyorum. Evde oğlum babasıyla yazık o da çok özledi sefil oldu küçük daha
İlk hastaneye yattigimizda ne doğru düzgün yemek yedim, ne de uyudum tüm gün yarım saat uykuyla falan durmusumdur. Bugün ilk defa güzel yemek yedim.nasil.hopladi zıpladı içimde anlatamam çocuk bile acıkmış sonra sen bı ağla çocuğu aç bıraktım diye. Of çok zor günler ya.
2024 giderken bir gol attı, 2025 de goller atmaya devam ediyor. Aralığın son haftasından beri burnum boktan kurtulmuyo valla. Kurşun mı doktursem ne yapsam bilmiyorum.
Kaçırdıklarim.vardie kesin. Cinsiyeti ogrenneleri tebrik ederim. Ben de annemi yatirdigimiz hastanede kadın doğuma gidicem yarın hem bı baksınlar çocuk ne alemde en son 11+6 da görmüştüm. O kadar stres yorgunluk bir sorun yarattı mı acaba diye tedirginim.. hem de belki consiyeti öğrenirim yarın. Durumlar böyle kizlar
Cok gecmis olsun rabbim acil sifa versinCok gecmis olsun canim annecigine acil sifalar diliyorum bende benzer seyler yasiyorum bugun kayinbabam acik kalp ameliyatina giricek durumu riskli ben hala hastayim zor nefes aliyorum.sezenin ne agzimin tadı var ne canda huzur dedigi yerdeyim.. herkes benzer şeyler yasiyor ama hepsi gecicek inşallah
Tecrübeli değilim ama 2 krem aldım. Biri lierac phytolastil gel diğeri de shea butter. Elime hangisi gelirse sürüyorum şimdilik çok düzenli kullanmıyorum açıkçası ama ikiside çok güzel nemlendiriyorKızlar çok bakamadım buraya nasılsınııız keyifleriniz nasıııılll bebişler nasııılll??
Benim karnım sabah regl olamamışım gibi şiş, akşamları iyice şişiyornemlendiriyorum şimdilik ama çatlak kremi aldım sürmeye başlayacağım o gelince. Var mı önceden tecrübeli arkadaşlar çatlak konusunda önerileriniiizzz
Ay erkek olsa zaten kendimden daha çok şaşırırdımKizlaaaaaaar doktor kontrolünden ciktiiiiim
Kesin değil ama sa itim bir kizim olacaaaaaaaaak
yemedim içmedim bebişinin cinsiyetini bekledim eldorinKizlaaaaaaar doktor kontrolünden ciktiiiiim
Gözün aydın canımKizlaaaaaaar doktor kontrolünden ciktiiiiim
Korkmayın lütfen bu testlerin tamamen kesinliği yok biliyosunuz ayrıca ikili hariç 3 lü 4 lü çok önerilmiyor diye biliyordum.Kizlar çok kötüyüm elim ayagim turmuyor doktor aradi 4 lu tarama testi riskli çıkmış geriye kalan hic bir seyi duymadim bile basina gelen var mi bu down senromlu olabilir mi demek yoksa farkli engelleridemi
Kizlaaaaaaar doktor kontrolünden ciktiiiiim
Bu testlerin hata payının çok yüksek olduğunu duymuştum fetal dna için geç kalmadıysanız bi yaptırın istersenizKizlar çok kötüyüm elim ayagim turmuyor doktor aradi 4 lu tarama testi riskli çıkmış geriye kalan hic bir seyi duymadim bile basina gelen var mi bu down senromlu olabilir mi demek yoksa farkli engelleridemi
yanlış çıkıyor diyorlardı. fetal dna yaptırdınız mı , onu yaptırırsınız stres olmayın. allah ın izniyle iyidir sağlıklıdırKizlar çok kötüyüm elim ayagim turmuyor doktor aradi 4 lu tarama testi riskli çıkmış geriye kalan hic bir seyi duymadim bile basina gelen var mi bu down senromlu olabilir mi demek yoksa farkli engelleridemi
Çok geçmiş olsun. Umarım bir an önce annen sağlığına kavuşurKızlar selam!
Çok geçmiş olsun nesi var, inşallah toparlar biran önceKızlar selam!
benim az seviyede ritim bozukluğum vardı zaten gebelik ile iyice arttı doktor kan basıncından dolayı olduğunu söyledi ritim bozukluğu olmayan hamileler de bile oluyor sen de olması normal dedi benim ara sıra çok yükselip 165 lere çıkınca tansiyonumu da çıkarıyor kardiyolojiye yönlendirdi risk almayalım diye. ama olan bir şeymiş normalde deHanımlar bu gece çarpıntıyla uykudan uyandım ve geçmedi bir dakika arayla oldu tedirgin oldum zaten anksiyetem var.
Kalp çarpıntısı olanlar ne yaptınız doktorunuz bişey dedimi bu konuda?
Böyle çekeceğiz yani doğurana kadarbenim az seviyede ritim bozukluğum vardı zaten gebelik ile iyice arttı doktor kan basıncından dolayı olduğunu söyledi ritim bozukluğu olmayan hamileler de bile oluyor sen de olması normal dedi benim ara sıra çok yükselip 165 lere çıkınca tansiyonumu da çıkarıyor kardiyolojiye yönlendirdi risk almayalım diye. ama olan bir şeymiş normalde de
Ay canım çok teşekkür ederimAy erkek olsa zaten kendimden daha çok şaşırırdımsağlıkla gelsin bebişiniz
Ahahahahha kuzum ya çok tatlısınyemedim içmedim bebişinin cinsiyetini bekledim eldorin
kızın olacaktı ben biliyordum
sağlıkla gelsin inşallah :)
Eki Görüntüle 3542845
Canim bu testler tanı testleri değil kesinlikle o yüzde önce bir derin nefes al şu an bebeğin seninle ve sağlıklı. Aslında hepimizinkinin sağlıksız olma ihtimali ne kadarda seninkinin de o kadar. Sadece daha ileri bir tetkik yapılmaya ihtiyaç duymuş olabilir doktor. Eğer için rahat etsin istiyorsan fetal DNA testi yapabilirsinKizlar çok kötüyüm elim ayagim turmuyor doktor aradi 4 lu tarama testi riskli çıkmış geriye kalan hic bir seyi duymadim bile basina gelen var mi bu down senromlu olabilir mi demek yoksa farkli engelleridemi
Ahahaha daha tam değil detaylida netleşir dedi ama yine de en azından bir tahminim varGözün aydın canımsende elenden öğrenmeyenler grubundan
Evet ya böylece çocuk defterini kapatabilirim diye düşünüyorumCanım çok sevindim bir kız bir oğlan oldu maşallahsağlıcakla al kucağına
Çok sağol kuzum amin inşallahÇok geçmiş olsun. Umarım bir an önce annen sağlığına kavuşur
Beyinde kitle tespit ettiler kuzum maalesef. Biraz da büyükçe. Tedaviye başladılar ama biraz hastanelerde yatıp kalkan ağız allatan teyzem geldi biraz rahatlatacak bizi sagolsun. Bebişi de bugün gördüm şükür gayet sağlıklıÇok geçmiş olsun nesi var, inşallah toparlar biran önceBebiş için endişelenme normal zamanda bile bazen yiyemiyoruz hiçbir şey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?