2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Kizlar çok kötüyüm elim ayagim turmuyor doktor aradi 4 lu tarama testi riskli çıkmış geriye kalan hic bir seyi duymadim bile basina gelen var mi bu down senromlu olabilir mi demek yoksa farkli engelleridemi
Tarama testleri istatistik aslında yanılma payı yüksek testler. Bence fetal dna yaptırabilirsin doktor ne yapmanı söylüyor? İnşallah sonuç güzel olur ve yanılmışlardır.

Hanımlar bu gece çarpıntıyla uykudan uyandım ve geçmedi bir dakika arayla oldu tedirgin oldum zaten anksiyetem var.
Kalp çarpıntısı olanlar ne yaptınız doktorunuz bişey dedimi bu konuda?
Bende 2 gün yaşadım, nabzım 105-110 civarı geziniyordu. Uzunda sürdü gün boyunca nefes almak zor geldi kalbim ağrıdı sanki. Normaldede nabzım düşük değildir benim ama çok rahatsız etmişti. Doktor olabileceğini normal olduğunu söyledi. Ama altında yatan bir şey var mı onu bilmek isteriz dedi bu sebeple kardiyolojiye gitmemi tavsiye etti.
Aynı şekilde yoğun baş ağrıları da yaşıyorum. Onun içinde nörolojiye yönlendirdi. Ben ilaç kullanamayacaksam gitmeyeyim dedim. Oda yine sen çözümle ilgileniyorsun ama biz sebebini bilmek istiyoruz dedi.
Bakalım bende bu şikayetlerim devam ederse bir dediği yerlere görüneceğim.

Anladım canım inşallah tedavi güzel geçer hastane süreciniz kısa olur, teyzenin de gelmesi iyi olmuş sende hem çocuklu hem hamile yetişmekte zorlanırdın
Bebişe de çok sevindim yüksek ihtimalle kızmış sende öyle hissediyodun zaten, sağlıkla gelsin kuzucuk

Evet çok haklısın tedavi edilemeyecek bir şeyse yani ilaçla ne diye gideyim
Benim önceden de çarpıntım olurdu kansızlığım tiroitim ve anksiyetem yüzünden bu uykuda olunca panikledim ben de kontrole gittiğimde doktorumla konuşacağım.

Bugun gorus gunuydu kizlar. Bebisim 5 gun onden gidiyormus. Cikolata yiyip gittim kipir kipirdi masallah. Doktor kiz gibi dedi onlarca kisi icinde tek kiz muhabbeti yapan doktor oldu kizim kiz kardes cok istiyordu kesinlesirse kizima da mujdeyi vericem tombik tombik gorunuyodu ya buhun daha cok hissettim hamile oldugumu. Kalp atisi 148 gorunuyor kizlarda kac oluyordu acaba tutuyor mu

Kizlar çok kötüyüm elim ayagim turmuyor doktor aradi 4 lu tarama testi riskli çıkmış geriye kalan hic bir seyi duymadim bile basina gelen var mi bu down senromlu olabilir mi demek yoksa farkli engelleridemi
Canim simdi gordum mesajini 4lu test hakkinda bilgim yok ama ense kalinligi ve burun kemigi ile ilgili bilgi verdi mi? Yasin kacti? Yanilma oranlari cok yuksek testler bunlar. Riskli diyip de hic sorunsuz dogan cok bebek oluyor. Yani ayni gruptan 100 kadinda gorunme ihtimalini soyluyor ihtimal yuksekse riskli diyorlar ama eldeki veriler cok eski. Mesela 35 yas hep riskli cikiyor ben kan vermedim ikilide bu yuzden. Cunku eskiden yapilan dogumlara gore inceleniyorsun artik herkes bu yaslarda doguruyor. Veriler hic dogru degil hic uzulme

Çok sağol kuzum tekrardan
Yaaaaa ayni anda benzer cumleleri duymusuz gozun aydinnnnn
Evet canım çok sağol senin de gözün aydın

Hiç korkma canım bu testler kesin değil en yakınımdan iki kişi gebeydi down sendromlu dediler hatta kürtaj bile önermişti bazı doktorlar görümcemde teyzemin kızıda ne olursa olsun kabullendiler sonuç ikiside nur topu gibi oğlan doğurdular hiç bir sıkıntıları yok masllah bu süreçte sağlıklı beslenmeye dikkat et bol dua et

Çok geçmiş olsun annene acil şifa diliyorum. Sana da kolaylıklar diliyorum zor gerçkten evde çocukla

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Bu tarama testlerinde risk yüksek öıkabiliyor ama çok kişi biliyorum böyle riskli çıkıp sağlıklı bebeği olan, inşallah sizin de öyle olacak

Hanımlar bu gece çarpıntıyla uykudan uyandım ve geçmedi bir dakika arayla oldu tedirgin oldum zaten anksiyetem var.
Kalp çarpıntısı olanlar ne yaptınız doktorunuz bişey dedimi bu konuda?
Ben kahveyi azaltınca geçti ama gebelikte çarpıntının daha önemli sebepleri de olabiliyor doktorla konuşmakta fayda var

Korkmayın lütfen bu testlerin tamamen kesinliği yok biliyosunuz ayrıca ikili hariç 3 lü 4 lü çok önerilmiyor diye biliyordum.
Neden yaptırdınız ikili test yapılmışmıydı temiz geldimi o?
Ayy cok kötüyüm ama suan iyim resmen beynim durdu yok gec kalmisiz ikili icin direk 4 lu test demişti doktor
Tarama testleri istatistik aslında yanılma payı yüksek testler. Bence fetal dna yaptırabilirsin doktor ne yapmanı söylüyor? İnşallah sonuç güzel olur ve yanılmışlardır.
Hemen gidip fetal yaptirdim doktorda onu önerdi inşallah sabirla fetal sonucunu bekleyecegim. Canim beynim durdu istatistik oldugu filan inan hic aklima gelmedi 34 yasindayim gecen hafta ultrasyonda bakti doktor burun kemiği filan gayet iyi demisti soyledigin seyler cok mantikli bencede kesinlikle öyle o yuzden kendimi sonuç çıkana kadar uzmeyecegim burdan özel cocugu olan insanlarida uzmek istemem tabiki hersey var hayatta sadece hic aklimin ucuna bile gelemeyen bir ihtimali kalvalti basinda duyunca sinirlerim boşaldı .hepinize olumlu yorumlariniz icin cok teşekkür ediyorum kizlar bende niyetimi bozmayacagim inşallah hic birseyi yoktur prensesimin. İnsallah canim inşallah bende inancli bir insanim icim rahat şuan ilk şok geçirdim ama fetal sonucu bekleyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…