- 9 Ekim 2023
- 360
- 334
- 23
- 30
öyle görünüyor maalesefBöyle çekeceğiz yani doğurana kadar
Tarama testleri istatistik aslında yanılma payı yüksek testler. Bence fetal dna yaptırabilirsin doktor ne yapmanı söylüyor? İnşallah sonuç güzel olur ve yanılmışlardır.Kizlar çok kötüyüm elim ayagim turmuyor doktor aradi 4 lu tarama testi riskli çıkmış geriye kalan hic bir seyi duymadim bile basina gelen var mi bu down senromlu olabilir mi demek yoksa farkli engelleridemi
Bende 2 gün yaşadım, nabzım 105-110 civarı geziniyordu. Uzunda sürdü gün boyunca nefes almak zor geldi kalbim ağrıdı sanki. Normaldede nabzım düşük değildir benim ama çok rahatsız etmişti. Doktor olabileceğini normal olduğunu söyledi. Ama altında yatan bir şey var mı onu bilmek isteriz dedi bu sebeple kardiyolojiye gitmemi tavsiye etti.Hanımlar bu gece çarpıntıyla uykudan uyandım ve geçmedi bir dakika arayla oldu tedirgin oldum zaten anksiyetem var.
Kalp çarpıntısı olanlar ne yaptınız doktorunuz bişey dedimi bu konuda?
Anladım canım inşallah tedavi güzel geçer hastane süreciniz kısa olur, teyzenin de gelmesi iyi olmuş sende hem çocuklu hem hamile yetişmekte zorlanırdınBeyinde kitle tespit ettiler kuzum maalesef. Biraz da büyükçe. Tedaviye başladılar ama biraz hastanelerde yatıp kalkan ağız allatan teyzem geldi biraz rahatlatacak bizi sagolsun. Bebişi de bugün gördüm şükür gayet sağlıklıçok teşekkür ederim
Evet çok haklısın tedavi edilemeyecek bir şeyse yani ilaçla ne diye gideyimBende 2 gün yaşadım, nabzım 105-110 civarı geziniyordu. Uzunda sürdü gün boyunca nefes almak zor geldi kalbim ağrıdı sanki. Normaldede nabzım düşük değildir benim ama çok rahatsız etmişti. Doktor olabileceğini normal olduğunu söyledi. Ama altında yatan bir şey var mı onu bilmek isteriz dedi bu sebeple kardiyolojiye gitmemi tavsiye etti.
Aynı şekilde yoğun baş ağrıları da yaşıyorum. Onun içinde nörolojiye yönlendirdi. Ben ilaç kullanamayacaksam gitmeyeyim dedim. Oda yine sen çözümle ilgileniyorsun ama biz sebebini bilmek istiyoruz dedi.
Bakalım bende bu şikayetlerim devam ederse bir dediği yerlere görüneceğim.
Yaaaaa ayni anda benzer cumleleri duymusuz gozun aydinnnnnKizlaaaaaaar doktor kontrolünden ciktiiiiim
Kesin değil ama sa itim bir kizim olacaaaaaaaaak
Canim simdi gordum mesajini 4lu test hakkinda bilgim yok ama ense kalinligi ve burun kemigi ile ilgili bilgi verdi mi? Yasin kacti? Yanilma oranlari cok yuksek testler bunlar. Riskli diyip de hic sorunsuz dogan cok bebek oluyor. Yani ayni gruptan 100 kadinda gorunme ihtimalini soyluyor ihtimal yuksekse riskli diyorlar ama eldeki veriler cok eski. Mesela 35 yas hep riskli cikiyor ben kan vermedim ikilide bu yuzden. Cunku eskiden yapilan dogumlara gore inceleniyorsun artik herkes bu yaslarda doguruyor. Veriler hic dogru degil hic uzulmeKizlar çok kötüyüm elim ayagim turmuyor doktor aradi 4 lu tarama testi riskli çıkmış geriye kalan hic bir seyi duymadim bile basina gelen var mi bu down senromlu olabilir mi demek yoksa farkli engelleridemi
Çok sağol kuzum tekrardanAnladım canım inşallah tedavi güzel geçer hastane süreciniz kısa olur, teyzenin de gelmesi iyi olmuş sende hem çocuklu hem hamile yetişmekte zorlanırdın
Bebişe de çok sevindim yüksek ihtimalle kızmış sende öyle hissediyodun zaten, sağlıkla gelsin kuzucuk
Evet canım çok sağol senin de gözün aydınYaaaaa ayni anda benzer cumleleri duymusuz gozun aydinnnnn
Hiç korkma canım bu testler kesin değil en yakınımdan iki kişi gebeydi down sendromlu dediler hatta kürtaj bile önermişti bazı doktorlar görümcemde teyzemin kızıda ne olursa olsun kabullendiler sonuç ikiside nur topu gibi oğlan doğurdular hiç bir sıkıntıları yok masllah bu süreçte sağlıklı beslenmeye dikkat et bol dua etKizlar çok kötüyüm elim ayagim turmuyor doktor aradi 4 lu tarama testi riskli çıkmış geriye kalan hic bir seyi duymadim bile basina gelen var mi bu down senromlu olabilir mi demek yoksa farkli engelleridemi
Çok geçmiş olsun annene acil şifa diliyorum. Sana da kolaylıklar diliyorum zor gerçkten evde çocuklaKızlar selam!
Ne yazık ki bir süredir bakamadım çünkü annem rahatsızlandı hastaneye yatırdık. İki gündür perişan oldum resmen. Refakatçi mecburen ben kalıyorum. Evde oğlum babasıyla yazık o da çok özledi sefil oldu küçük daha
İlk hastaneye yattigimizda ne doğru düzgün yemek yedim, ne de uyudum tüm gün yarım saat uykuyla falan durmusumdur. Bugün ilk defa güzel yemek yedim.nasil.hopladi zıpladı içimde anlatamam çocuk bile acıkmış sonra sen bı ağla çocuğu aç bıraktım diye. Of çok zor günler ya.
2024 giderken bir gol attı, 2025 de goller atmaya devam ediyor. Aralığın son haftasından beri burnum boktan kurtulmuyo valla. Kurşun mı doktursem ne yapsam bilmiyorum.
Kaçırdıklarim.vardie kesin. Cinsiyeti ogrenneleri tebrik ederim. Ben de annemi yatirdigimiz hastanede kadın doğuma gidicem yarın hem bı baksınlar çocuk ne alemde en son 11+6 da görmüştüm. O kadar stres yorgunluk bir sorun yarattı mı acaba diye tedirginim.. hem de belki consiyeti öğrenirim yarın. Durumlar böyle kizlar
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinCok gecmis olsun canim annecigine acil sifalar diliyorum bende benzer seyler yasiyorum bugun kayinbabam acik kalp ameliyatina giricek durumu riskli ben hala hastayim zor nefes aliyorum.sezenin ne agzimin tadı var ne canda huzur dedigi yerdeyim.. herkes benzer şeyler yasiyor ama hepsi gecicek inşallah
Yaaa hayırlı olsunKizlaaaaaaar doktor kontrolünden ciktiiiiim
Kesin değil ama sa itim bir kizim olacaaaaaaaaak
Bu tarama testlerinde risk yüksek öıkabiliyor ama çok kişi biliyorum böyle riskli çıkıp sağlıklı bebeği olan, inşallah sizin de öyle olacakKizlar çok kötüyüm elim ayagim turmuyor doktor aradi 4 lu tarama testi riskli çıkmış geriye kalan hic bir seyi duymadim bile basina gelen var mi bu down senromlu olabilir mi demek yoksa farkli engelleridemi
Ben kahveyi azaltınca geçti ama gebelikte çarpıntının daha önemli sebepleri de olabiliyor doktorla konuşmakta fayda varHanımlar bu gece çarpıntıyla uykudan uyandım ve geçmedi bir dakika arayla oldu tedirgin oldum zaten anksiyetem var.
Kalp çarpıntısı olanlar ne yaptınız doktorunuz bişey dedimi bu konuda?
Ayy cok kötüyüm ama suan iyim resmen beynim durdu yok gec kalmisiz ikili icin direk 4 lu test demişti doktorKorkmayın lütfen bu testlerin tamamen kesinliği yok biliyosunuz ayrıca ikili hariç 3 lü 4 lü çok önerilmiyor diye biliyordum.
Neden yaptırdınız ikili test yapılmışmıydı temiz geldimi o?
Hemen gidip fetal yaptirdim doktorda onu önerdi inşallah sabirla fetal sonucunu bekleyecegim.Tarama testleri istatistik aslında yanılma payı yüksek testler. Bence fetal dna yaptırabilirsin doktor ne yapmanı söylüyor? İnşallah sonuç güzel olur ve yanılmışlardır.
Canim beynim durdu istatistik oldugu filan inan hic aklima gelmedi 34 yasindayim gecen hafta ultrasyonda bakti doktor burun kemiği filan gayet iyi demisti soyledigin seyler cok mantikli bencede kesinlikle öyle o yuzden kendimi sonuç çıkana kadar uzmeyecegim burdan özel cocugu olan insanlarida uzmek istemem tabiki hersey var hayatta sadece hic aklimin ucuna bile gelemeyen bir ihtimali kalvalti basinda duyunca sinirlerim boşaldı .hepinize olumlu yorumlariniz icin cok teşekkür ediyorum kizlar bende niyetimi bozmayacagim inşallah hic birseyi yoktur prensesimin.Canim simdi gordum mesajini 4lu test hakkinda bilgim yok ama ense kalinligi ve burun kemigi ile ilgili bilgi verdi mi? Yasin kacti? Yanilma oranlari cok yuksek testler bunlar. Riskli diyip de hic sorunsuz dogan cok bebek oluyor. Yani ayni gruptan 100 kadinda gorunme ihtimalini soyluyor ihtimal yuksekse riskli diyorlar ama eldeki veriler cok eski. Mesela 35 yas hep riskli cikiyor ben kan vermedim ikilide bu yuzden. Cunku eskiden yapilan dogumlara gore inceleniyorsun artik herkes bu yaslarda doguruyor. Veriler hic dogru degil hic uzulme
İnsallah canim inşallah bende inancli bir insanim icim rahat şuan ilk şok geçirdim ama fetal sonucu bekleyecegimHiç korkma canım bu testler kesin değil en yakınımdan iki kişi gebeydi down sendromlu dediler hatta kürtaj bile önermişti bazı doktorlar görümcemde teyzemin kızıda ne olursa olsun kabullendiler sonuç ikiside nur topu gibi oğlan doğurdular hiç bir sıkıntıları yok masllah bu süreçte sağlıklı beslenmeye dikkat et bol dua et
İnsallah canim bencede oyle olucak çünkü doktor gecen hafta bakti herseyine birsey olsaydi görürdü söylerdiBu tarama testlerinde risk yüksek öıkabiliyor ama çok kişi biliyorum böyle riskli çıkıp sağlıklı bebeği olan, inşallah sizin de öyle olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?