2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Kızlar bizimde cinsiyet belli bir kizimiz olucak hayirlisiyla insallah

Kizlar ben biraz hizli kilo aldim 3 ayı 6 kilo alarak kapattim rezil durumdayim doguma kadar herhalde bi 25 kilo alirim
Haha kızlar yok mu arttıran, olsun doğumdan sonra ne olduğunu anlamadan veriliyor kilolar, emzirme koşturma uykusuzluk derken gidiyor

Canim doktor uyarmasa beni umrumda deglde oda fazla diyince kafama taktim smdi neyse cocugumuz acmi kalsin dogurunca veririz insllah
Beni de boy kurtarıyor işte sanki doktorum hatta kilomdan dolayı fetali bile 10.haftada almak istemişti kilolularda zor olıyor ama sen idealsin demişti demekki normalim şu an

Kizlar kiloya cok bakmayin ben ilk hamileligimde 12 kilo aldim 5 kilosu hala benimle, kiz kardesim 18 kilo aldi hamileliginde 2-3 aya hepsini vermisti onemli olan almak degil vermek vericez insallah bu sefer kizimdan kalanlari da vericem. Kizima doguma gittigim kiloyla aramizda 2 kilo var su an

Canim bende bugun genoksa kan verdim hemşire 15 iş günü dedi yanlis mi soyledi napti bizdr nasil cokmuş dedik hatta
A neden acaba bana hem hemşire hem bölge sorumlusu 5 dedi. Sen neredesin ben istanbul anadolu yakası. Belki garanti olsun diye demişlerdir genel başka heryer 10 filan diyor ama sanmıyorum o kadar sürsün

Kızlar hiç doktorun tahminine göre farklı sonuç alan oldu mu cinsiyette? Sanki hepimizin tuttu gibi, başta ne dedilerse birkaç zaman sonrası da aynı çıktı sanki hepimizde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…