Şükret canım ilk 3 ayı 9 kiloyla kapadımKizlar ben biraz hizli kilo aldim3 ayı 6 kilo alarak kapattim rezil durumdayim doguma kadar herhalde bi 25 kilo alirim
Canımmm sağlıkla gelsin inşallah minnoş kızınKızlar bizimde cinsiyet belli bir kizimiz olucak hayirlisiyla insallah
Bende bu sabah 4. Kiloyuda aldıgımı gördüm
Canimmmm ya seninde oglusun olucakmis hayirlii olsunnn cook sevindimmmCanımmm sağlıkla gelsin inşallah minnoş kızın
Doktorum uyardi beni yani napiyimm ya cocugum acmi kalsin
Canim doktor uyarmasa beni umrumda deglde oda fazla diyince kafama taktim smdiŞükret canım ilk 3 ayı 9 kiloyla kapadım
Oohooo sen yine iyisin canimBende bu sabah 4. Kiloyuda aldıgımı gördüm
Kızlar bizimde cinsiyet belli bir kizimiz olucak hayirlisiyla insallah
Haha kızlar yok mu arttıran, olsun doğumdan sonra ne olduğunu anlamadan veriliyor kilolar, emzirme koşturma uykusuzluk derken gidiyorKizlar ben biraz hizli kilo aldim3 ayı 6 kilo alarak kapattim rezil durumdayim doguma kadar herhalde bi 25 kilo alirim
İyi mi sizce bana çok geliyorOohooo sen yine iyisin canim
Beni de boy kurtarıyor işte sankiCanim doktor uyarmasa beni umrumda deglde oda fazla diyince kafama taktim smdineyse cocugumuz acmi kalsin dogurunca veririz insllah
Çok sağol bitanem evet öyle oldu senle de belirtilerimiz hep aynı gidiyordu ama iki farklı cinsiyet olmasınada şaşırdım azcıkCanimmmm ya seninde oglusun olucakmis hayirlii olsunnn cook sevindimmm
Ya sana helal olsun be elini taşın altına koydunKIZLAR EDİTÖRLÜĞÜ ALDIM UMARIM YAPABİLİRİMBİLGİLERİNİ GÜNCELLEMEMİ İSTEYENLER, BENİ ETİKETLEYEREK EKSİK BİLGİLERİNİ YAZARSA ÇOK SEVİNİRİM
Bana da biKIZLAR EDİTÖRLÜĞÜ ALDIM UMARIM YAPABİLİRİMBİLGİLERİNİ GÜNCELLEMEMİ İSTEYENLER, BENİ ETİKETLEYEREK EKSİK BİLGİLERİNİ YAZARSA ÇOK SEVİNİRİM
Ben kahveyi azaltınca geçti ama gebelikte çarpıntının daha önemli sebepleri de olabiliyor doktorla konuşmakta fayda var
Canim bende bugun genoksa kan verdim hemşire 15 iş günü dedi yanlis mi soyledi napti bizdr nasil cokmuş dedik hattaBende yine karar değiştirdim ama bugün kesin olarak genoksa kan verdim fetal dna için, 5 iş günü dediler bakalım beklemedeyim merakla
A neden acaba bana hem hemşire hem bölge sorumlusu 5 dedi. Sen neredesin ben istanbul anadolu yakası. Belki garanti olsun diye demişlerdir genel başka heryer 10 filan diyor ama sanmıyorum o kadar sürsünCanim bende bugun genoksa kan verdim hemşire 15 iş günü dedi yanlis mi soyledi napti bizdr nasil cokmuş dedik hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?