2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Kızlar size bir soru. Kontrollerde rahim ağzı uzunluğunuz ölçülüyor mu?
Bana normal görünüyo diye söyledi her seferinde ama ben en baştan söylemiştim histeroskopi sonrasında serklaj gerekebilir demişti tüp bebek doktorum diye. Kaç olması gerek ve kaç ölçtü diye sormadım ama normal dediği için. Bence bakıyodur tüm doktorlar.

Benim kağıtta iki tip test yazıyor acaba seninki diğeri mi bide o geldi aklıma. Rapid nipt ve rapid nipt plus diye.
Kağıt doldurdu gelen hemşire, mail adresine geleceğini söyledi. Doktora direk gidecektir.

Ben de serklaj riski sebebiyle çok tedirgindim. İki seferdir 45 mm ölçülüyor ama hamilelik öncesi 31, 6. Haftada 35 çıkmıştı. Neden arttığını anlayamadım sanırım progesteron sebebiyle. Umarım azalmaz

Canim bazen bende de oluyor cikolatayi cok yedigimse veya agir bisey yedigimde nabzim cok yukseliyor kalbim resmen agzimda atiyor veya cok sicak ve havasiz oldgndada kalbim cok hizli atio hatta banyodaylen bigun kalp krizi gecircem sandm ama pencereyi acip derin nefes alirsan birazda yuruyus felan hafif hafif iyi gelio

Hanımlar benim göbeğim 3 haftadır kaşınıyor (3 haftadır hazimsizlik var sabah göbeğim düzken akşam şiş duruyor). Göbeğim büyüdüğü (şiştiği) içinmi kaşınıyor acaba, sizdede oluyormu? Başka bölgelerde sorunum yok

Arkadaşlar merhaba, haftalar ilerledikçe gebelik belirtileri hafifleyenler, gebeliği unutacak kadar belirtisiz geçirenler var mı? Arada çok hafif bir bulantı hissediyorum ama arada sırada. Göğüs hassasiyetim kalmadı öyle fazla bazen aciyor dokununca ama çoğunlukla rahatım.. Karin şişkinliğim var ama bir şeyler ters mi gidiyor diye endişe halindeyim sürekli.. acaba gebelik psikolojisi mi nedir anlayamıyorum..

Benim süreç en başından beri tam da anlattığın gibi, asla belirtim olmadı. Bendeki asla bitmeyen endişe halini var sen düşün Ama artık 15 haftalık olduk, bu duruma da alışıyorum yavaş yavaş

Benim süreç en başından beri tam da anlattığın gibi, asla belirtim olmadı. Bendeki asla bitmeyen endişe halini var sen düşün Ama artık 15 haftalık olduk, bu duruma da alışıyorum yavaş yavaş
Oh ne güzel sağlıkla ilerlesin, hareketleri hissedeceğin haftalar yaklaşmış o zaman daha rahat oluyorsun.. iki dürtünce bi tekme atıyor için rahatlıyor. Bu benim 2. Gebeliğim ama sanki ilkmiş gibi hatta ilk gebeliğimde düşük riskim olduğu halde böyle paranoyak olmadım.. bu ayda 1 doktor kontrolü durumu çok uzun bir süre ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…