Bana normal görünüyo diye söyledi her seferinde ama ben en baştan söylemiştim histeroskopi sonrasında serklaj gerekebilir demişti tüp bebek doktorum diye. Kaç olması gerek ve kaç ölçtü diye sormadım ama normal dediği için. Bence bakıyodur tüm doktorlar.Kızlar size bir soru. Kontrollerde rahim ağzı uzunluğunuz ölçülüyor mu?
Benim kağıtta iki tip test yazıyor acaba seninki diğeri mi bide o geldi aklıma. Rapid nipt ve rapid nipt plus diye.Kayserideyim bilmiyorumki belkide garanti olsun diyedir bencede o kadar cok surmemesi lazim neki kan sonucta bir gun gidip bir gun gelse 3gunde orda sonuc ciksa bes gune filan iyi yani .bide benden telefon filan hic bisiy istemediler sonuçları sadece doktor arayincami bilicez acaba
Ben de serklaj riski sebebiyle çok tedirgindim. İki seferdir 45 mm ölçülüyor ama hamilelik öncesi 31, 6. Haftada 35 çıkmıştı. Neden arttığını anlayamadım sanırım progesteron sebebiyle. Umarım azalmazBana normal görünüyo diye söyledi her seferinde ama ben en baştan söylemiştim histeroskopi sonrasında serklaj gerekebilir demişti tüp bebek doktorum diye. Kaç olması gerek ve kaç ölçtü diye sormadım ama normal dediği için. Bence bakıyodur tüm doktorlar.
Ölçüyor uzunluğu iyi diyor ama bana söylemedi hiçKızlar size bir soru. Kontrollerde rahim ağzı uzunluğunuz ölçülüyor mu?
Benim olculduyse bile hic bisey soylemedi yaKızlar size bir soru. Kontrollerde rahim ağzı uzunluğunuz ölçülüyor mu?
Rapit nipt plus yaziyor canimBenim kağıtta iki tip test yazıyor acaba seninki diğeri mi bide o geldi aklıma. Rapid nipt ve rapid nipt plus diye.
Kağıt doldurdu gelen hemşire, mail adresine geleceğini söyledi. Doktora direk gidecektir.
Canim bazen bende de oluyor cikolatayi cok yedigimse veya agir bisey yedigimde nabzim cok yukseliyor kalbim resmen agzimda atiyor veya cok sicak ve havasiz oldgndada kalbim cok hizli atio hatta banyodaylen bigun kalp krizi gecircem sandm ama pencereyi acip derin nefes alirsan birazda yuruyus felan hafif hafif iyi gelioBenim de oluyordu. Çarpıntı anında 3 parmakla bilekten nabız say her seferinde not al bir dahaki kontrole notları getir dedi bana. Hastaneye gidinceki tansiyon nabızlar çok oynak. Bize birkaç veri lazım dedi. Sen de say not al baksın istersen
Benmde olctu ama soylemedi sadece normal dediBenim olculduyse bile hic bisey soylemedi ya
Benim direk rapid nipt olan ondan demekkiRapit nipt plus yaziyor canim
İkinci değil 4. OglusSağlıkla gelsin prenses
Oy oda güzel sağlıkla gelsin ikinci oğluş
Sağlıkla gelsin inşallah prenseslerde çoğalıyor
Ayy bizim beklediğimiz araba stoklara girmemiş ya hergün takip ediyordum. Mecburen sabah 9’da mağazayı çalışanlarla birlikte açıcazKızlarr ebebekte tüm bebek arabalarında %28 indirim başladı geceye özel bilginizeee
Çok sevindim kız olduğuna dair belirtilerin nelerdi sence canımKizlaaaaaaar doktor kontrolünden ciktiiiiim
Kesin değil ama sa itim bir kizim olacaaaaaaaaak
Ayy kızlar arka arkaya geliyor sağlıkla ben de katılırım insallah bu listeyeSelam kızlar benim de fetal dna sonucum çıktı bebiş kız
Bendeeee öğrenmedim daha.Şurada cinsiyeti öğrenemeyen bi ben kaldım heralde. Körolası devlet doktorları söylemiyor bişey
Benim süreç en başından beri tam da anlattığın gibi, asla belirtim olmadı. Bendeki asla bitmeyen endişe halini var sen düşünArkadaşlar merhaba, haftalar ilerledikçe gebelik belirtileri hafifleyenler, gebeliği unutacak kadar belirtisiz geçirenler var mı? Arada çok hafif bir bulantı hissediyorum ama arada sırada. Göğüs hassasiyetim kalmadı öyle fazla bazen aciyor dokununca ama çoğunlukla rahatım.. Karin şişkinliğim var ama bir şeyler ters mi gidiyor diye endişe halindeyim sürekli.. acaba gebelik psikolojisi mi nedir anlayamıyorum..
Oh ne güzel sağlıkla ilerlesin, hareketleri hissedeceğin haftalar yaklaşmış o zaman daha rahat oluyorsun.. iki dürtünce bi tekme atıyor için rahatlıyor. Bu benim 2. Gebeliğim ama sanki ilkmiş gibi hatta ilk gebeliğimde düşük riskim olduğu halde böyle paranoyak olmadım.. bu ayda 1 doktor kontrolü durumu çok uzun bir süre ya.Benim süreç en başından beri tam da anlattığın gibi, asla belirtim olmadı. Bendeki asla bitmeyen endişe halini var sen düşünAma artık 15 haftalık olduk, bu duruma da alışıyorum yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?