Bisey diyim mi bende aynisini dusundumÇok sağol bitanem evet öyle oldu senle de belirtilerimiz hep aynı gidiyordu ama iki farklı cinsiyet olmasınada şaşırdım azcık
Benim de oluyordu. Çarpıntı anında 3 parmakla bilekten nabız say her seferinde not al bir dahaki kontrole notları getir dedi bana. Hastaneye gidinceki tansiyon nabızlar çok oynak. Bize birkaç veri lazım dedi. Sen de say not al baksın istersenHanımlar bu gece çarpıntıyla uykudan uyandım ve geçmedi bir dakika arayla oldu tedirgin oldum zaten anksiyetem var.
Kalp çarpıntısı olanlar ne yaptınız doktorunuz bişey dedimi bu konuda?
Bende varim canım perşembe gtcem bnde doktoraŞurada cinsiyeti öğrenemeyen bi ben kaldım heralde. Körolası devlet doktorları söylemiyor bişey
O an sakin olabilirsem sayarım canım cok sağolBenim de oluyordu. Çarpıntı anında 3 parmakla bilekten nabız say her seferinde not al bir dahaki kontrole notları getir dedi bana. Hastaneye gidinceki tansiyon nabızlar çok oynak. Bize birkaç veri lazım dedi. Sen de say not al baksın istersen
Bana doktorum hiç söylemedi ama ölçmüştür heralde bi sıkıntı olsa söylerlerdi yaKızlar size bir soru. Kontrollerde rahim ağzı uzunluğunuz ölçülüyor mu?
Ben ben benBende varim canım perşembe gtcem bnde doktora
Benim daha önce leep geçmişim olduğu için her seferinde ölçtü doktorum. Bugün de 45 mm çıktı acaba normal bir uzunluk mu diye merak ediyorumBana doktorum hiç söylemedi ama ölçmüştür heralde bi sıkıntı olsa söylerlerdi ya
Korkma canm herkes 12. Hafta da bıraktı.Benim daha önce leep geçmişim olduğu için her seferinde ölçtü doktorum. Bugün de 45 mm çıktı acaba normal bir uzunluk mu diye merak ediyorumtabi progesteron da etkili oldu diye düşünüyorum. Artık bırakabilirsin progesteronu da dedi, acaba diyorum bırakmasam mı.
Kayserideyim bilmiyorumki belkide garanti olsun diyedir bencede o kadar cok surmemesi lazim neki kan sonucta bir gun gidip bir gun gelse 3gunde orda sonuc ciksa bes gune filan iyi yani .bide benden telefon filan hic bisiy istemediler sonuçları sadece doktor arayincami bilicez acabaA neden acaba bana hem hemşire hem bölge sorumlusu 5 dedi. Sen neredesin ben istanbul anadolu yakası. Belki garanti olsun diye demişlerdir genel başka heryer 10 filan diyor ama sanmıyorum o kadar sürsün
Benimde var canim hastalığı atlatamadim ondan heralde diye dusunuyorum ama bilmiyorum bileklik kayit etmis ona baktim bugun kalp atış hizi 53-119 arasindaymis dahada uykuda saati takmiyorum cikariyorum dahada düşük olabilirO an sakin olabilirsem sayarım canım cok sağol
Ay ben yazana kadar haberi gelmis bile. Hayirli olsuuunnKizlaaaaaaar doktor kontrolünden ciktiiiiim
Kesin değil ama sa itim bir kizim olacaaaaaaaaak
18 20 den sonra dedi dr bana. İlk gebelikte sıkıntı yaşadım dediğimde tamam 16da ölçmeye başlarız dedi. Enteresan djjdjfKızlar size bir soru. Kontrollerde rahim ağzı uzunluğunuz ölçülüyor mu?
Ya sana helal olsun be elini taşın altına koydunBenim de kız geliyor inşallah
Ekledim kızlarBana da bikoyarsan canım
Tişikkirlir şimdiden
Ben yaptırmadım fetal dna ama pipisini gördük kuzum 2 ayrı doktorda erkek diyince içimde okeyledimBisey diyim mi bende aynisini dusundumayni olur diye bekledim ama iki farkli cinsiyet fetal dna yaptirmasak acaba yanlis mi dicemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?