2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Hanımlar bu gece çarpıntıyla uykudan uyandım ve geçmedi bir dakika arayla oldu tedirgin oldum zaten anksiyetem var.
Kalp çarpıntısı olanlar ne yaptınız doktorunuz bişey dedimi bu konuda?
Benim de oluyordu. Çarpıntı anında 3 parmakla bilekten nabız say her seferinde not al bir dahaki kontrole notları getir dedi bana. Hastaneye gidinceki tansiyon nabızlar çok oynak. Bize birkaç veri lazım dedi. Sen de say not al baksın istersen

O an sakin olabilirsem sayarım canım cok sağol

Bana doktorum hiç söylemedi ama ölçmüştür heralde bi sıkıntı olsa söylerlerdi ya
Benim daha önce leep geçmişim olduğu için her seferinde ölçtü doktorum. Bugün de 45 mm çıktı acaba normal bir uzunluk mu diye merak ediyorum tabi progesteron da etkili oldu diye düşünüyorum. Artık bırakabilirsin progesteronu da dedi, acaba diyorum bırakmasam mı.

Korkma canm herkes 12. Hafta da bıraktı.
Bi sıkıntı olsa bıraktırmazdı emin ol

A neden acaba bana hem hemşire hem bölge sorumlusu 5 dedi. Sen neredesin ben istanbul anadolu yakası. Belki garanti olsun diye demişlerdir genel başka heryer 10 filan diyor ama sanmıyorum o kadar sürsün
Kayserideyim bilmiyorumki belkide garanti olsun diyedir bencede o kadar cok surmemesi lazim neki kan sonucta bir gun gidip bir gun gelse 3gunde orda sonuc ciksa bes gune filan iyi yani .bide benden telefon filan hic bisiy istemediler sonuçları sadece doktor arayincami bilicez acaba

Cok cok gecmiş olsun annecigin insallah. Elimizde degil iste ne yazik ki hayatin getirdiklerine yyum saglamaya calisiyoruz. Insallah guzel haberlerle gelirsin kontrolden sonra

Yaaa ne güzel haberler var. Cinsiyet ögrenenlerin gözü aydin. Ögrenmeyen 3 kisi kaldik galiba. Haftaya cars kontrolum benimde, bakalim birsey söyler mi

Kilo konusunu cok takmayin bencede, ben ilk bebisimde 8 kilo aldim 3 ü benle kaldi, ikincide 25 kilo aldim, yine 3ü benle kaldi tabii bünyeylede alakali olmak uzre bi sekilde gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…