Bnu kullanıyorm bnde doğuma Kdr devam dedi doktorumMerhabalar omega 3 takviyesi kullanıyor musunuz? Hangi marka. Bunu tavsiye etti eczacı kullanan var mı
Bende Imom kullanıyorum multivitamin ve demir folik asit omega 3 falan hepsi var. Baya toparladım kullandıktan sonra. Doğum sonrası için farklı bir formu varmış ona da devam edeceğim.Merhabalar omega 3 takviyesi kullanıyor musunuz? Hangi marka. Bunu tavsiye etti eczacı kullanan var mı
benim de öylegünaydın kızlar, sizde gece uyuyamamaları başladı mı ? Ben 2 gündür dönüyorum yatakta mevlana gibi ve sıcak basıyor daha fazla sanki.. bebekte artık hareketlerini net hissettiğim için hareketli.. 2 gündür uykusuz uykusuz işe başlıyorumşu video gibiyim
Damar yolu mu açıyolar yoksa 3 seferde de deliyolar mıBen çok rahat içtim limonlu gazoz gibiydi tadıherhangi bi şekilde kötü etkilemedi. Bu arada totalde 3 kere kan alıyorlar. Hemşire bana @Sakayik35 ın tersine 1 bardak bile su içmemem gerektiğini söylemişti sanırım değişiyor
Benimde öyle gerçekten. Yatakta dönerken kağnı gibiyim. sola yatıyorum normalde olmuyor sağa dönüyorum olmuyor. Bu gece 4 kere uyandım birdaha uyuyamadım en sonbenim de öylezaten sanırım fazlaca kilo aldığım için de çok zor hareket ediyorum, yatakta sağa sola dönemiyorum ve sürekli burnum tıkanıyor. Bizimki de gece 2-3 dedin mi halaya kalkıyor sanki maaşallah bir o yana bir bu yana uyutmuyor ki
amin inşallah, öyle bir çocuk varsaBenimde öyle gerçekten. Yatakta dönerken kağnı gibiyim. sola yatıyorum normalde olmuyor sağa dönüyorum olmuyor. Bu gece 4 kere uyandım birdaha uyuyamadım en soniyi bari son 3 ay diyelim doğunca umarım çocuklarımız uykuyu seven mışıl mışıl uyuyan çocuk olur
Benim her seferinde deldiler damar yolu açılmadıDamar yolu mu açıyolar yoksa 3 seferde de deliyolar mı
Doğumda ilk deneyimse fara tutulmus tavsana dönüyorsun ne derlerse şapşal gibi ruhsuz kalıp yaptırıyosunBenim her seferinde deldiler damar yolu açılmadıama damar yolu açtırmak istemezdim nedense beni çok korkutuyor bakalım doğumda ne yapcam
evet benim öyle. Hatta işyerindeki sağlık taramasında nefes testini yapan hemşire şaşırdı hamile olduğunuz için olabilir dedi. kendi doktoruma da sordum olabiliyormuş gebelikte hatta yazın hava ısındıkça daha da artar dediKızlar ya aranızda bazen nefes almakta güçlük çeken oluyor mu ben bazen oturduğum yerde aldığım nefes yetmiyor gibi nefes nefese kalıyorum nedenini çözemedim hala
Oluyor, doktorumda olabileceğini söyledi. Çok normalKızlar ya aranızda bazen nefes almakta güçlük çeken oluyor mu ben bazen oturduğum yerde aldığım nefes yetmiyor gibi nefes nefese kalıyorum nedenini çözemedim hala
Bende bunu kullanıyorum ilk gebeligimde de kullandim içmezsem çok halsiz kaliyorumBnu kullanıyorm bnde doğuma Kdr devam dedi doktorum
Ben varım, öğle arası iş yerine yakın avm var azıcık gezdim nefes nefese kaldım. Nerede o fink fink gezen ben. Neyse kızımla acısını çıkarırız inşallahKızlar ya aranızda bazen nefes almakta güçlük çeken oluyor mu ben bazen oturduğum yerde aldığım nefes yetmiyor gibi nefes nefese kalıyorum nedenini çözemedim hala
Bende Imom kullanıyorum multivitamin ve demir folik asit omega 3 falan hepsi var. Baya toparladım kullandıktan sonra. Doğum sonrası için farklı bir formu varmış ona da devam edeceğim.Merhabalar omega 3 takviyesi kullanıyor musunuz? Hangi marka. Bunu tavsiye etti eczacı kullanan var mı
şuan tamda o durumdayım. Ben hemşireyim ameliyathanede sürekli maskeyle duruyorum zaten bayılacaktım bugün. Burnumun içi tamamen şiş ve kapalı ağızdan alıyorum nefesi o da yetmiyorKızlar ya aranızda bazen nefes almakta güçlük çeken oluyor mu ben bazen oturduğum yerde aldığım nefes yetmiyor gibi nefes nefese kalıyorum nedenini çözemedim hala
Evet ne yazık ki bunu yaşıyoruz ve yasayacagiz da artık ciğerlere baskı yapmaya başlayacaklar büyüyorlar fazlasıylaKızlar ya aranızda bazen nefes almakta güçlük çeken oluyor mu ben bazen oturduğum yerde aldığım nefes yetmiyor gibi nefes nefese kalıyorum nedenini çözemedim hala
3 sefer kan alıyorlar canım.Damar yolu mu açıyolar yoksa 3 seferde de deliyolar mı
Yaa normal ozaman valla bazen durduk yere aldığım nefes yetmiyor kalıyorum öyleevet benim öyle. Hatta işyerindeki sağlık taramasında nefes testini yapan hemşire şaşırdı hamile olduğunuz için olabilir dedi. kendi doktoruma da sordum olabiliyormuş gebelikte hatta yazın hava ısındıkça daha da artar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?