2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Merhabalar omega 3 takviyesi kullanıyor musunuz? Hangi marka. Bunu tavsiye etti eczacı kullanan var mı
Bende Imom kullanıyorum multivitamin ve demir folik asit omega 3 falan hepsi var. Baya toparladım kullandıktan sonra. Doğum sonrası için farklı bir formu varmış ona da devam edeceğim.

günaydın kızlar, sizde gece uyuyamamaları başladı mı ? Ben 2 gündür dönüyorum yatakta mevlana gibi ve sıcak basıyor daha fazla sanki.. bebekte artık hareketlerini net hissettiğim için hareketli.. 2 gündür uykusuz uykusuz işe başlıyorum şu video gibiyim

Son düzenleme:
benim de öyle zaten sanırım fazlaca kilo aldığım için de çok zor hareket ediyorum, yatakta sağa sola dönemiyorum ve sürekli burnum tıkanıyor. Bizimki de gece 2-3 dedin mi halaya kalkıyor sanki maaşallah bir o yana bir bu yana uyutmuyor ki

Benimde öyle gerçekten. Yatakta dönerken kağnı gibiyim. sola yatıyorum normalde olmuyor sağa dönüyorum olmuyor. Bu gece 4 kere uyandım birdaha uyuyamadım en son iyi bari son 3 ay diyelim doğunca umarım çocuklarımız uykuyu seven mışıl mışıl uyuyan çocuk olur

amin inşallah, öyle bir çocuk varsa

Benim her seferinde deldiler damar yolu açılmadı ama damar yolu açtırmak istemezdim nedense beni çok korkutuyor bakalım doğumda ne yapcam
Doğumda ilk deneyimse fara tutulmus tavsana dönüyorsun ne derlerse şapşal gibi ruhsuz kalıp yaptırıyosun epidural nasıl bişey damaryolu falan lak lak yapiliyo ama ben son çocuğumda ozellikle canım acimadigini biliyorum acısa bile hafif olduğunu biliyorum ama soğuk soğuk terler basıyordu tek düşüncem çocuklarım ne yapıyordu

Kızlar ya aranızda bazen nefes almakta güçlük çeken oluyor mu ben bazen oturduğum yerde aldığım nefes yetmiyor gibi nefes nefese kalıyorum nedenini çözemedim hala
evet benim öyle. Hatta işyerindeki sağlık taramasında nefes testini yapan hemşire şaşırdı hamile olduğunuz için olabilir dedi. kendi doktoruma da sordum olabiliyormuş gebelikte hatta yazın hava ısındıkça daha da artar dedi

Kızlar ya aranızda bazen nefes almakta güçlük çeken oluyor mu ben bazen oturduğum yerde aldığım nefes yetmiyor gibi nefes nefese kalıyorum nedenini çözemedim hala
Oluyor, doktorumda olabileceğini söyledi. Çok normal

Ben varım, öğle arası iş yerine yakın avm var azıcık gezdim nefes nefese kaldım. Nerede o fink fink gezen ben. Neyse kızımla acısını çıkarırız inşallah

Merhabalar omega 3 takviyesi kullanıyor musunuz? Hangi marka. Bunu tavsiye etti eczacı kullanan var mı
Bende Imom kullanıyorum multivitamin ve demir folik asit omega 3 falan hepsi var. Baya toparladım kullandıktan sonra. Doğum sonrası için farklı bir formu varmış ona da devam edeceğim.
şuan tamda o durumdayım. Ben hemşireyim ameliyathanede sürekli maskeyle duruyorum zaten bayılacaktım bugün. Burnumun içi tamamen şiş ve kapalı ağızdan alıyorum nefesi o da yetmiyor

Kızlar badana yaptıracağım haftaya, önereceğiniz bir iç cephe boya markası var mı? Şöyle kokusuz olsun çabuk kurusun

kızlar selamm.. oğlumun sıradaki ihtiyacı dolap ve beşik :) yavaş yavaş eksikleri tamamlamak istiyorum. maalesef oda yapamayacağız, o yüzden ihtiyaca göre dolap beşik vs istiyorum. önerileriniz var mı?

Yaa normal ozaman valla bazen durduk yere aldığım nefes yetmiyor kalıyorum öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…