2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Merhabalar omega 3 takviyesi kullanıyor musunuz? Hangi marka. Bunu tavsiye etti eczacı kullanan var mı

Eklentiler

• IMG_5304.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 45
Merhabalar omega 3 takviyesi kullanıyor musunuz? Hangi marka. Bunu tavsiye etti eczacı kullanan var mı
Ben pregnom max kullanıyorum omega 3 iyot bakır folik asit karışık içinde şehir hastanesinde ki dr yazmıştı 3 ayı. Doldurup normal folik asiti bırakınca. Ocean dan memnunum gebe kalmadan önce 2 3 ay kullanmıştım. Şimdi ocean ın d3k2sine devam ediyorum oğlumda kullanıyodum zaten.

Kızlar iyi akşamlar şeker yüklemesi yaptıranlar var mı acaba aramızda?
En son 22 haftalıktım kontrole gittiğimde 3 hafta sonra gel dedi doktorum sabah aç şekilde şeker yüklemesi için öbür hafta gideceğim nasipse. Temmuz grubuna baktım yüklemeyi yeni yaptıracak olanlar da var ben erken girmiş olmuyorum değil mi

D3k2 vitaminli hamilelikten önce kullanmıştım ama k2 için kanda pıhtılaşma yapıyor demiş arkadaşımın doktoru

Yaptırdım 23. Haftada bi sorun olmadı şükür

24 te yaptırdım. 12 saatlik açlık isteniyor hatta su içilmemesini de istiyorlar.

24. haftadan itibaren yapıyorlar. En az 12 saat açlık gerekiyor. Önceki günler normal düzende beslenin dediler bana. Bir de yükleme sırasında su içmemi teşvik ettiler şeker vücutta dehidrasyon yaptığı için.

D3k2 vitaminli hamilelikten önce kullanmıştım ama k2 için kanda pıhtılaşma yapıyor demiş arkadaşımın doktoru
Yaaa öyle mi ben söyledim doktoruma gayet iyi dedi ayrıca bel fıtığım olduğu için kalsiyumla beraber magnezyum devit daha iyi geliyor. Belki pıhtılaşma problemi olan için ekstra kötü etkiliyordur plt değeriyle de ilgili olabilir mi normalde de standart dışıysa

24 te yaptırdım. 12 saatlik açlık isteniyor hatta su içilmemesini de istiyorlar.
Malesef ilk gebeliğimde asm de yaptırmıştım. Eczaneden aldığım glikoz kötü etkilemişti beni de haftasını tam hatırlayamadım acaba geç mi diye düşündüm de değil o zaman

İlk gebeliğimde kötü etkilemişti de inşallah ilki gibi olmaz bunda kolay atlatırım. Çok teşekkür ederim

Ben bugün yaptırdım 24+2’de bence erken değil çok da rahat geçti herhangi bir sorun yaşamadım.

Of benim canım da hamurişleri tatlılar istiyor hep çoğunlukla dizginlemeye çalışıyorum kendimi ama zorrr

Malesef ilk gebeliğimde asm de yaptırmıştım. Eczaneden aldığım glikoz kötü etkilemişti beni de haftasını tam hatırlayamadım acaba geç mi diye düşündüm de değil o zaman
Ben çok rahat içtim limonlu gazoz gibiydi tadı herhangi bi şekilde kötü etkilemedi. Bu arada totalde 3 kere kan alıyorlar. Hemşire bana Sakayik35 ın tersine 1 bardak bile su içmemem gerektiğini söylemişti sanırım değişiyor

Eklentiler

• BEF66FCD-0904-44B9-A0DF-F3990910CA2F.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 42
Bu seferkini takipli olduğum hastanede yaptırıcam inşallah bana da böyle güzel şeyler verirler yoksa canımdan bezmiş olacağım. Tüm günüm zehir olmuştu. 9 ay kurmayan öğürmeyen midesi bulunmayan ben ilk ve tek o yüklemede kusmuştum yetmiyormuş gibi tüm gün de elim ayağım titredi durdu. Ay yazarken tüylerim diken diken oldu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…