Ben pregnom max kullanıyorum omega 3 iyot bakır folik asit karışık içinde şehir hastanesinde ki dr yazmıştı 3 ayı. Doldurup normal folik asiti bırakınca. Ocean dan memnunum gebe kalmadan önce 2 3 ay kullanmıştım. Şimdi ocean ın d3k2sine devam ediyorum oğlumda kullanıyodum zaten.Merhabalar omega 3 takviyesi kullanıyor musunuz? Hangi marka. Bunu tavsiye etti eczacı kullanan var mı
D3k2 vitaminli hamilelikten önce kullanmıştım ama k2 için kanda pıhtılaşma yapıyor demiş arkadaşımın doktoruBen pregnom max kullanıyorum omega 3 iyot bakır folik asit karışık içinde şehir hastanesinde ki dr yazmıştı 3 ayı. Doldurup normal folik asiti bırakınca. Ocean dan memnunum gebe kalmadan önce 2 3 ay kullanmıştım. Şimdi ocean ın d3k2sine devam ediyorum oğlumda kullanıyodum zaten.
Yaptırdım 23. Haftada bi sorun olmadı şükürKızlar iyi akşamlar şeker yüklemesi yaptıranlar var mı acaba aramızda?
En son 22 haftalıktım kontrole gittiğimde 3 hafta sonra gel dedi doktorum sabah aç şekilde şeker yüklemesi için öbür hafta gideceğim nasipse. Temmuz grubuna baktım yüklemeyi yeni yaptıracak olanlar da var ben erken girmiş olmuyorum değil mi
24 te yaptırdım. 12 saatlik açlık isteniyor hatta su içilmemesini de istiyorlar.Kızlar iyi akşamlar şeker yüklemesi yaptıranlar var mı acaba aramızda?
En son 22 haftalıktım kontrole gittiğimde 3 hafta sonra gel dedi doktorum sabah aç şekilde şeker yüklemesi için öbür hafta gideceğim nasipse. Temmuz grubuna baktım yüklemeyi yeni yaptıracak olanlar da var ben erken girmiş olmuyorum değil mi
24. haftadan itibaren yapıyorlar. En az 12 saat açlık gerekiyor. Önceki günler normal düzende beslenin dediler bana. Bir de yükleme sırasında su içmemi teşvik ettiler şeker vücutta dehidrasyon yaptığı için.Kızlar iyi akşamlar şeker yüklemesi yaptıranlar var mı acaba aramızda?
Yaaa öyle mi ben söyledim doktoruma gayet iyi dedi ayrıca bel fıtığım olduğu için kalsiyumla beraber magnezyum devit daha iyi geliyor. Belki pıhtılaşma problemi olan için ekstra kötü etkiliyordur plt değeriyle de ilgili olabilir mi normalde de standart dışıysaD3k2 vitaminli hamilelikten önce kullanmıştım ama k2 için kanda pıhtılaşma yapıyor demiş arkadaşımın doktoru
Ay süper gelmiş geçmiş olsun diyeyim benim ilk gebeliğimde çok kötüydü kusturmuştu beniYaptırdım 23. Haftada bi sorun olmadı şükür
Malesef ilk gebeliğimde asm de yaptırmıştım. Eczaneden aldığım glikoz kötü etkilemişti beni de haftasını tam hatırlayamadım acaba geç mi diye düşündüm de değil o zaman24 te yaptırdım. 12 saatlik açlık isteniyor hatta su içilmemesini de istiyorlar.
İlk gebeliğimde kötü etkilemişti de inşallah ilki gibi olmaz bunda kolay atlatırım. Çok teşekkür ederim24. haftadan itibaren yapıyorlar. En az 12 saat açlık gerekiyor. Önceki günler normal düzende beslenin dediler bana. Bir de yükleme sırasında su içmemi teşvik ettiler şeker vücutta dehidrasyon yaptığı için.
Ben bugün yaptırdım 24+2’de bence erken değilKızlar iyi akşamlar şeker yüklemesi yaptıranlar var mı acaba aramızda?
Ece olacak büyük ihtimalleHanımlar kızlarınıza ne isim vereceksiniz ben çok kararsızım isimli takım yaptirmak istiyorum ama isim belli olmayinca bilemedim
Biz mihran ismine karar verdik insallah daha doğrusu babasının fikriydi..Hanımlar kızlarınıza ne isim vereceksiniz ben çok kararsızım isimli takım yaptirmak istiyorum ama isim belli olmayinca bilemedim
Of benim canım da hamurişleri tatlılar istiyor hepHep açımşimdiden 8 kilo aldım. Yemeden nasıl durucam. Tek açlığımı bastıran şey et. Onu da bayıla bayıla yemiyorum. Sabah haşlanmış 2 yumurta yedim zeytin peynir.
Yedikçe kudurmuş gibi daha çok acıkıyorum.
İnsülin direnci vardı da bende yine hortladı galiba. Bebeğin suyu normal ama. 14 mayısta şeker yükleme var. İnş şeker çıkmaz
Alıyorsak var bir sebebiHayırlı olsun kiloların kilolarımız
Ben bunu kullanıyorum uzun zamandır. Ocean markasıMerhabalar omega 3 takviyesi kullanıyor musunuz? Hangi marka. Bunu tavsiye etti eczacı kullanan var mı
Ayy maşallah hadi gelmiş geçmiş olsun diyelimBen bugün yaptırdım 24+2’de bence erken değilçok da rahat geçti herhangi bir sorun yaşamadım.
Ben çok rahat içtim limonlu gazoz gibiydi tadıMalesef ilk gebeliğimde asm de yaptırmıştım. Eczaneden aldığım glikoz kötü etkilemişti beni de haftasını tam hatırlayamadım acaba geç mi diye düşündüm de değil o zaman
Bu seferkini takipli olduğum hastanede yaptırıcam inşallah bana da böyle güzel şeyler verirler yoksa canımdan bezmiş olacağım. Tüm günüm zehir olmuştu. 9 ay kurmayan öğürmeyen midesi bulunmayan ben ilk ve tek o yüklemede kusmuştum yetmiyormuş gibi tüm gün de elim ayağım titredi durdu. Ay yazarken tüylerim diken diken oldu resmenBen çok rahat içtim limonlu gazoz gibiydi tadıherhangi bi şekilde kötü etkilemedi. Bu arada totalde 3 kere kan alıyorlar. Hemşire bana Sakayik35 ın tersine 1 bardak bile su içmemem gerektiğini söylemişti sanırım değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?