Biz de tam karar veremedik hala, en son elif vera konusuldu. Ablasi da erva idi uyumlu oldu hosumuza gitti.Hanımlar kızlarınıza ne isim vereceksiniz ben çok kararsızım isimli takım yaptirmak istiyorum ama isim belli olmayinca bilemedim
Bugun kontrole gittim ben. Gitmeden de 3-4 gun evde aclik tokluk olcup gittim zaten hep sınırda cikiyodu o yuzden istemedi. Cok kilo aldigim, preeklampsi sikintim ve bu sınırda olmasi nedeniyle acil eliminasyon diyetine basliyorsun bunun 3 kilosu odemdir onu vericez bundan sonra da ay basina 1 kilo alicaz sadece degilse cok yuksek riskli gebelik sinifina sokmam gerekecek seni dediKızlar iyi akşamlar şeker yüklemesi yaptıranlar var mı acaba aramızda?
En son 22 haftalıktım kontrole gittiğimde 3 hafta sonra gel dedi doktorum sabah aç şekilde şeker yüklemesi için öbür hafta gideceğim nasipse. Temmuz grubuna baktım yüklemeyi yeni yaptıracak olanlar da var ben erken girmiş olmuyorum değil mi
Bennnn ozellikle aksamlari. Bi de agladiysam uzulduysem artiyoKızlar ya aranızda bazen nefes almakta güçlük çeken oluyor mu ben bazen oturduğum yerde aldığım nefes yetmiyor gibi nefes nefese kalıyorum nedenini çözemedim hala
Ben benbasindan beri agir kabiz yaşıyorum (tup bebek, progesteron ilaclar vs sebebiyle) ne denediysem gecmedi.. ama 1 aydir sizin gibiyim. Gida zehirlenmesi sanip acillik oldum birinde. Şimdi biraz sakin ama devam ediyor. 24. haftada ilk istiframi ettirdi bana bebis.. Sanirim buyudukce bası artıyo
Ayyy yükleme olmamasına sevindim diyetle toparlayacağını düşünüyorum ve inanıyorumBiz de tam karar veremedik hala, en son elif vera konusuldu. Ablasi da erva idi uyumlu oldu hosumuza gitti.
Bugun kontrole gittim ben. Gitmeden de 3-4 gun evde aclik tokluk olcup gittim zaten hep sınırda cikiyodu o yuzden istemedi. Cok kilo aldigim, preeklampsi sikintim ve bu sınırda olmasi nedeniyle acil eliminasyon diyetine basliyorsun bunun 3 kilosu odemdir onu vericez bundan sonra da ay basina 1 kilo alicaz sadece degilse cok yuksek riskli gebelik sinifina sokmam gerekecek seni dediseker yuklemesi ekstra istemedi isime geldi. 24 haftaligim
Bennnn ozellikle aksamlari. Bi de agladiysam uzulduysem artiyo
2 erkek anası olarak adaya veda etmeye hazırımErkek çocuk isimleri de gelsin mi ozaman:)
Kızımda hiç zorlanmamıştık, bu sefer erkek ve erken doğum riski de olunca hemen bulalım istedik. Baskı da arttıkça iyice kararsız kaldık
Cok tesekkur ederim insallah ben de cabalayacagimAyyy yükleme olmamasına sevindim diyetle toparlayacağını düşünüyorum ve inanıyorumtansiyon problemin var mıydı
İkinci gebelikler daha zor geçiyor sanki demiCok tesekkur ederim insallah ben de cabalayacagimValla ben de cok sevindim cunku hala cok midem bulaniyo kesin kusardim gozumde buyuyordu. İlk gebeligimde preeklampsi tanisi almistim damarim tikaliydi. Onda protein kacagi ve tansiyon son aylarda yasadim. Bunda da tedbir amacli kan sulandirici kullaniyorim arter direnci cikti yine detaylida. Surekli olcuyorum uzulursem hemen 134-135 oluyor ama simdilik 140lari 1-2 kere gordum daha erken basladi bunda
Ya varya Allah razı olsun tamda o modele ihtiyacım vardı. Görümcem kendisinin pompasını bana vermişti yanlışlıkla poşetlerle çöpe gitmişti ihtiyacım olmasa bile alacaktım. Aslında ben şu eller serbest lansinosh ya da mochi gibi bir model alacaktım ama kızcağıza çöpe gitti diyemedim gerçi o da başka bebek istemiyor iki çocuğu var daha yeni bir model vermiş olacaktım ama çöpe attık diyemedim.İyi akşamlar hanımlar
Ebebeğin uygulamasında philips avent in tekli elektrikli göğüs pompası indirimde almayı düşünen baksın ben kaptım bile
Rica ederim ne demekYa varya Allah razı olsun tamda o modele ihtiyacım vardı. Görümcem kendisinin pompasını bana vermişti yanlışlıkla poşetlerle çöpe gitmişti ihtiyacım olmasa bile alacaktım. Aslında ben şu eller serbest lansinosh ya da mochi gibi bir model alacaktım ama kızcağıza çöpe gitti diyemedim gerçi o da başka bebek istemiyor iki çocuğu var daha yeni bir model vermiş olacaktım ama çöpe attık diyemedim.
Evet arada benimde oluyor doktoruma sormuştum normal toplanmalar serleşmeler olucak dedi.Kızlar arada alt karnım şerit halinde semsert oluyor ben bunu bebeğin sırtı başı vs yaslanıyor ondan oluyor sanıyordum ama bazıları öyleyken bazıları da braxton hicks kasılmalarıymış çok şaşırdım hiç bilmiyordum
Yapar canım ondandır muhtemelen, eğer cok rahatsız ediyosa farkli demir takviyeleri dene istersen biri daha iyi gelir belkiBen ocean kullanıyorum demir vitamini o yapıyor mudur acaba çok az
Evet rahim prova yapıyormuş bu şekilde kadın bedeninin yapabildikleri çok etkileyici gerçektenEvet arada benimde oluyor doktoruma sormuştum normal toplanmalar serleşmeler olucak dedi.
Gerçekten öyleEvet rahim prova yapıyormuş bu şekilde kadın bedeninin yapabildikleri çok etkileyici gerçekten
Canım merhaba, benim de dün detaylı ultrason günümdü. Maslak Acıbadem Prof.Dr. İbrahim Bildirici’ye gittim. Çok memnun kaldım. Fiyat olarak biraz yüksek fakat gerçekten inanılmaz detaylı baktı. Raporları çıkardı. Kirpiğine kadar gördü diyeyim. İletişimi de çok iyi, tatlı bir doktor. Tavsiye ederim eğer imkan varsaKızlar ben pazartesi günü İstanbul Sadi konukta detaylı ultrasona girdim ancak doktorum hem gereksiz hastalık bilgileri vererek beni daha çok telaşlandırdı hem de doğru düzgün açıklama yapmadan baktı geçti ve de kalbi görünmüyor tekrar gel dedi. Ben pek memnun kalmadım açıkçası İstanbul Avrupa yakasında detaylı ultrason baktırabileceğim tavsiye edeceğiniz doktor var mı acaba? Zaman geçmeden de gitmek istiyorum yardımcı olur musunuz?
Ben aldım canım yurtdışından bir tanıdıktan istedim. Medela marka eller serbest tekli aldım. Denedim hatta bi huylandım ama gayet güzel çekiş gücü varKızlar süt sağma makinası alan var mı ya da daha önce kullanan gerekli mi sizce?
Ben her gittiğimde bişeyler alıyorum ama eksik cıkıyor bi yandan liste yapmak en doğrusu ya.Kızlar tüm ihtiyaçlar için alışveriş listesi çıkaran oldu mu ya bizimle de paylaşsa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?