- 22 Mart 2023
- 4.188
- 2.683
- 63
- 31
Aslında esamesini bile hatırlamak istemiyorum 3 yıl geçmişti dolu doluAyy ne günlerdi yaptığımız testin haddi hesabı yokturadetim 1 gün gecikti acaba hamile miyim ya da göğsüm şişti hamilemiyim dediğimiz günler ahh ahhh
Haftaya gidene kadar dikkat ederim de azar işitmiiimmYok yok dinleme onları sen
1 ayda 4 kilo çok doktorun iyisine denk gelmişsin dua et yoksa cok azar yerdin
Sonu güzel olacak hayırlısıylaAslında esamesini bile hatırlamak istemiyorum 3 yıl geçmişti dolu doluçok şükür bugünlerimize evet bu ay göğsüm az acıdı az şişti acaba hamile miyim yok diğer ay daha cok acıdı hamile miyim yok ishal yok kabız oldum ayyy ne günlerdi harbiden
Latteciğim doğuma kadar bana gelir misin ya da ben geleyim anca o zaman dikkat ederim gibiBende sigarayı bıraktım transferden önce ama yememi etkilemedi sigara.
Benimde iştahım çok açık bakma sen frenliyorum frenlemeye çalısıyorum daha doğrusu
Ya bu ay benim de oyle oldu doktorum cok kizdi bana. O genelde sekerden diye dusunuluyor. Sekerim sınırda cikti hemen diyete basliyosun bunun 3 kilosu odemdir vericez onu degilse seni cok riskli gebelik kategorisine almam lazim dedi. Preeklampsi de var bende ondan ekstra dikkat ediyo ama totalde 8-9 kilo aldim aslindaEn son 24.haftada gitmiştim lattee gayet iyi demişti kilom da bebek de. 1 ayda 4 kilo aldımdinlemiyor çevremdekiler ailem iki canlısın ye diye diye midem genişledi
Gel kuzum yada ben geleyim daha kolay geçer süreçLatteciğim doğuma kadar bana gelir misin ya da ben geleyim anca o zaman dikkat ederim gibibenim eşim de yemeyi çok seviyor eyvah eyvah bi de üfff siigara içiyor nasıl içmek istiyorum bi bilsen
O agrılar bende de oluyor arada ama geçiyor bi süre sonra.Ya kizlar one dogru egildigimde ya da geriye dogru biraz yayilarak oturuyorsam kalkarken vs karnimin tam orta kisminda yanlarda bicak batmasi gibi sert bir agri oluyor dista degil icten hissediyorum. Kizimda boyle bisey yasamamistim biraz endiselendim. Yasayan var mi?
Dun gece de karnimdan belime net bir sanci yayildi yalancilar icin cok erken degil mi ya biraz gerildim
Ani sert bisey gelip geciyor otururken kalkarken karnim gerildiginde. İceride biseye batiyor ama dis gerilme degil. Evet uzandigimda geciyor karnim asiri geriliyor aksamlari sanirim onun da etkisi var ama iceriden olmasi garip geldi.O agrılar bende de oluyor arada ama geçiyor bi süre sonra.
Sancıda adet sancısı gibi yaşıyorum ben gün içinde.
Yok canım soramadım onu ben 1 hafta sonra kontrolüm ozaman sorcam.Ani sert bisey gelip geciyor otururken kalkarken karnim gerildiginde. İceride biseye batiyor ama dis gerilme degil. Evet uzandigimda geciyor karnim asiri geriliyor aksamlari sanirim onun da etkisi var ama iceriden olmasi garip geldi.
adet sancisi gibi olan agrilar neden oluyormus sordun mu hic?Bugun hafif kasik agrisi var cok degil ama. Dunku biraz dogumdaki sanciya benzettim ama gecti o yuzden bir takip edicem onu
Ya ben s*gara kullanıyordum birden bırakınca acayip kilo aldım ben 12.haftada +9 kilo aldım. 70 ile gebe kaldım şimdi 90ım ve nefesim o yüzden de yetmiyor olabilirben de senin gibiyim boğazımı da durduramıyorum hele tatlıya çikolataya oğlum şimdiden iri
Benim boy 167 idi hamile kaldığım kilom 80 di son ay tartilmayi bırakmıştım 3 basamaklı sayıyı gördükten sonraSenin 4.çocuğun dimiiiay maşallah sana 4ü de erkek olan sen miydin canım boyun kaç peki ilkinde 22 kilo aldım dedin ya benim 1.72 boy kilo da 90
Ben uzun süreli durmadan yurudugumde(10 15dk ) hemen alt göbek taraflarıma bıçak saplaniyor nefes alıp verirken bile zorluyor aynı şey iseAni sert bisey gelip geciyor otururken kalkarken karnim gerildiginde. İceride biseye batiyor ama dis gerilme degil. Evet uzandigimda geciyor karnim asiri geriliyor aksamlari sanirim onun da etkisi var ama iceriden olmasi garip geldi.
adet sancisi gibi olan agrilar neden oluyormus sordun mu hic?Bugun hafif kasik agrisi var cok degil ama. Dunku biraz dogumdaki sanciya benzettim ama gecti o yuzden bir takip edicem onu
Surekli hickirik halinde sankiArkadaşlar bebekleriniz sürekli tekme atma halinde mi benim bebeğim çok hareketli değil gibi bazen tekme atıyor bazende yer değiştirme gibi oluyor ama sürekli değil sizin nasıl acaba
Evet evet ben de almistim tanidik geldi. Ben de yarin tahlil sonuclarim icin aradigimda firsat bulursam sormaya calisicam. Bana da yazar misin bisey ogrenirsenYok canım soramadım onu ben 1 hafta sonra kontrolüm ozaman sorcam.
Sadece sertleşme olmuştu onu sormuştum normal dedi ona.
Annesin hissedersin devam eden bi sertleşme agrı bişey olursa gelirsin demişti.
Bende daha önce suni sancı almıştım kaybımda Onun için o sancıyı biliyorum bir kez benimde oldu belimden aşağı ağrı çok korkmuştum daha olmadı.
Takip et sende bakalım olmaz inşallah bidaha.
Benim bel hizamda sag ya da sol yanima sadece egilirken ya da dogrulurken oluyor. Aniden gelen can yakici kisa bir alanda olusan agriBen uzun süreli durmadan yurudugumde(10 15dk ) hemen alt göbek taraflarıma bıçak saplaniyor nefes alıp verirken bile zorluyor aynı şey ise
Tamam sende yaz bana edindiğin bilgileriEvet evet ben de almistim tanidik geldi. Ben de yarin tahlil sonuclarim icin aradigimda firsat bulursam sormaya calisicam. Bana da yazar misin bisey ogrenirsen
Benim bel hizamda sag ya da sol yanima sadece egilirken ya da dogrulurken oluyor. Aniden gelen can yakici kisa bir alanda olusan agri
Allah sifa versin tansiyonunuz kac cikiyordu nasil fark ettiniz oncesinde alfamet tansiyon ilaci kullaniyormuydunuz benim 13 cikmisti bi kac kez ondan sonra alfamet yazmislardi sonrasinda duzelince 10 cikinca biraktm ara ara kontrol ediyorm streslenince falan cikiyorKızlar ben yüksek tansiyondan hastanede yatıyorum 1 haftadır. 25 haftalık hamileyim. 24 saatlik idrar tahlilim hafif çıktı protein kaçağı önemli değil dediler. Kanda megatifti. Fakat dün akşamki tahlillerim Eser yazıyor. Anlayamadım. Benim gibi bir durumda olan var mı
Bebeğimin alınma riski var çok korkuyorum psikolojim berbat. Bana dua edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?