2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ayy ne günlerdi yaptığımız testin haddi hesabı yoktur adetim 1 gün gecikti acaba hamile miyim ya da göğsüm şişti hamilemiyim dediğimiz günler ahh ahhh
Aslında esamesini bile hatırlamak istemiyorum 3 yıl geçmişti dolu dolu çok şükür bugünlerimize evet bu ay göğsüm az acıdı az şişti acaba hamile miyim yok diğer ay daha cok acıdı hamile miyim yok ishal yok kabız oldum ayyy ne günlerdi harbiden

Bende sigarayı bıraktım transferden önce ama yememi etkilemedi sigara.
Benimde iştahım çok açık bakma sen frenliyorum frenlemeye çalısıyorum daha doğrusu
Latteciğim doğuma kadar bana gelir misin ya da ben geleyim anca o zaman dikkat ederim gibi benim eşim de yemeyi çok seviyor eyvah eyvah bi de üfff siigara içiyor nasıl içmek istiyorum bi bilsen

Ya kizlar one dogru egildigimde ya da geriye dogru biraz yayilarak oturuyorsam kalkarken vs karnimin tam orta kisminda yanlarda bicak batmasi gibi sert bir agri oluyor dista degil icten hissediyorum. Kizimda boyle bisey yasamamistim biraz endiselendim. Yasayan var mi?

Dun gece de karnimdan belime net bir sanci yayildi yalancilar icin cok erken degil mi ya biraz gerildim

En son 24.haftada gitmiştim lattee gayet iyi demişti kilom da bebek de. 1 ayda 4 kilo aldım dinlemiyor çevremdekiler ailem iki canlısın ye diye diye midem genişledi
Ya bu ay benim de oyle oldu doktorum cok kizdi bana. O genelde sekerden diye dusunuluyor. Sekerim sınırda cikti hemen diyete basliyosun bunun 3 kilosu odemdir vericez onu degilse seni cok riskli gebelik kategorisine almam lazim dedi. Preeklampsi de var bende ondan ekstra dikkat ediyo ama totalde 8-9 kilo aldim aslinda

Latteciğim doğuma kadar bana gelir misin ya da ben geleyim anca o zaman dikkat ederim gibi benim eşim de yemeyi çok seviyor eyvah eyvah bi de üfff siigara içiyor nasıl içmek istiyorum bi bilsen
Gel kuzum yada ben geleyim daha kolay geçer süreç ben beyaz ekmek yemiyorum makarna pilav cok cok az yiyorum aburcubur var akşamları tırtıklıyorum
Sigara olayına girme cok iyi gidiyordum şu depremde o an deli gibi içmek istedim kendimi sakinleştirdim çok şükür.
Ama doğumdan sonra için çok korkuyorum

O agrılar bende de oluyor arada ama geçiyor bi süre sonra.
Sancıda adet sancısı gibi yaşıyorum ben gün içinde.

O agrılar bende de oluyor arada ama geçiyor bi süre sonra.
Sancıda adet sancısı gibi yaşıyorum ben gün içinde.
Ani sert bisey gelip geciyor otururken kalkarken karnim gerildiginde. İceride biseye batiyor ama dis gerilme degil. Evet uzandigimda geciyor karnim asiri geriliyor aksamlari sanirim onun da etkisi var ama iceriden olmasi garip geldi.
adet sancisi gibi olan agrilar neden oluyormus sordun mu hic?Bugun hafif kasik agrisi var cok degil ama. Dunku biraz dogumdaki sanciya benzettim ama gecti o yuzden bir takip edicem onu

Yok canım soramadım onu ben 1 hafta sonra kontrolüm ozaman sorcam.
Sadece sertleşme olmuştu onu sormuştum normal dedi ona.
Annesin hissedersin devam eden bi sertleşme agrı bişey olursa gelirsin demişti.
Bende daha önce suni sancı almıştım kaybımda Onun için o sancıyı biliyorum bir kez benimde oldu belimden aşağı ağrı çok korkmuştum daha olmadı.
Takip et sende bakalım olmaz inşallah bidaha.

Senin 4.çocuğun dimiii ay maşallah sana 4ü de erkek olan sen miydin canım boyun kaç peki ilkinde 22 kilo aldım dedin ya benim 1.72 boy kilo da 90
Benim boy 167 idi hamile kaldığım kilom 80 di son ay tartilmayi bırakmıştım 3 basamaklı sayıyı gördükten sonra ben tatlı da çok tuketmistim ve tatlı şekerli şeyler gerçekten çok etkiliyorbabamla karşılıklı koltuklarda horuldasiyorduk aşırı kilodan nefes alamiyordum
2.de tatlı ağzıma almadım tiksindim de doğrusu hatta dondurma gördüğümde ağlıyordum tatlının çikolatanın etkisini görmen için söylüyorum sadece 6 kilo ile kapattım ve doğumdan 2 3 ay sonrada 65 kiloya kadar düşmüştüm
Ve 4 erkek bebe sahibi cengaver de evet benim

Arkadaşlar bebekleriniz sürekli tekme atma halinde mi benim bebeğim çok hareketli değil gibi bazen tekme atıyor bazende yer değiştirme gibi oluyor ama sürekli değil sizin nasıl acaba

Ben uzun süreli durmadan yurudugumde(10 15dk ) hemen alt göbek taraflarıma bıçak saplaniyor nefes alıp verirken bile zorluyor aynı şey ise

Evet evet ben de almistim tanidik geldi. Ben de yarin tahlil sonuclarim icin aradigimda firsat bulursam sormaya calisicam. Bana da yazar misin bisey ogrenirsen
Ben uzun süreli durmadan yurudugumde(10 15dk ) hemen alt göbek taraflarıma bıçak saplaniyor nefes alıp verirken bile zorluyor aynı şey ise
Benim bel hizamda sag ya da sol yanima sadece egilirken ya da dogrulurken oluyor. Aniden gelen can yakici kisa bir alanda olusan agri

Kızlar merhaba idrar tahlili yaptım glukoz idrar da +2 ydi ama açlık tokluk baktırdım normal gelmişti bir de protein trace gelmişti tansiyonlarımda normal öyle çokta ödemim yok sadece 10 kilo aldım maalesef

Tamam sende yaz bana edindiğin bilgileri

Kızlar ben yüksek tansiyondan hastanede yatıyorum 1 haftadır. 25 haftalık hamileyim. 24 saatlik idrar tahlilim hafif çıktı protein kaçağı önemli değil dediler. Kanda megatifti. Fakat dün akşamki tahlillerim Eser yazıyor. Anlayamadım. Benim gibi bir durumda olan var mı
Bebeğimin alınma riski var çok korkuyorum psikolojim berbat. Bana dua edermisiniz

Allah sifa versin tansiyonunuz kac cikiyordu nasil fark ettiniz oncesinde alfamet tansiyon ilaci kullaniyormuydunuz benim 13 cikmisti bi kac kez ondan sonra alfamet yazmislardi sonrasinda duzelince 10 cikinca biraktm ara ara kontrol ediyorm streslenince falan cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…