- 16 Ağustos 2024
- 3.454
- 6.805
- 78
Yok yok tek değilsin saniyelikte bile ben gidip geliyorum tövbe estKısa sürmesi normal bence. Magnezyum kalsiyum yetmiyordur belki. Evet riskli bi durum olsaydı detaylı da çıkardı en kötü ihtimalle. O ağrı geldiğinde bana yaklaşık 15 20 dk sürüyor bende. Hatta şey hissettiriyor bana gebelik öncesi o test yapacağımız günlerde hah ağrım geldi kesin adet olucam bu ayda gebelik oluşmadı hep bunu hatırlatıyor bana bi o günlere gidip geliyoruminşallah tek ruh hastası ben değilimdir
Ben de abartmak istemiyorum, bir hediyelik bir de çikolata yaptıracağım bir de kapı süsü. Bana kalsa onu da yapmam da oğluma yapmıştım diye yapacağım bir şeylerBen kapı süsü yaptıracağım ama yaptıracak yer bulamadımbir de ismi yazılı çikolata yaptıracağım. İsmine de henüz karar vermediğimiz için elim kolum bağlı kaldı süs vs işine hiç girmek istemiyorum ama kararım değişebilir. Gelen ziyaretçilerimize vermek için anahtarlık gibi bir şeyler olabilir ama yüksek ihtimalle yaptırmam.
Bir gecelik kesin lazım oluyor, bir de ince hırka sabahlık gibi bir şey. Sabah doğum olmuştu benim çıkınca geceliği gitmek daha kolay oldu. Bir tane de düğmeli kısa kollu ya da kolsuz alt üst takım almıştım bana yetmişti. Ağustosta doğum yapmıştım, yine aynı şekilde yanıma almayı planlıyorum.Kızlar şaka maka 12-13 hafta kaldı bebeklerimize kavuşmamızasağlıkla gelsin hepsi
Ben bebek alışverişinin %90 ını tamamladım sayılır. Sadece bebek bezi, ıslak mendil alt açma örtüsü ve çarşaf kaldısıra kendimde.. tecrübeli annelere sorum var. Sezaryen olacağım. sizce ağustosta düğmeli alt üst takım mı yoksa gecelik mi daha rahat olur bir de sezaryen doğumda depend bez kullanılıyor mu? Dikişlerden ötürü zorlar gibi düşündüm. Ve son soru göğüsler şuankinden daha büyük oluyor mu benim neredeyse hiç büyümedi ona göre emzirme sütyeni alacağım
Ben nefes alamayarak uyanıyorum ki bakıyorum göbeğime kedim yatmış+20 derken 20 kilomu aldın
Nefes alamama yatarken boğuluyor gibi olma hissi oluyor bende de bu da bebek büyüyüp baskı yaptığı için oluyormuş canım.
Sırtüstü zaten asla yatamıyorum sola dönüyorum kalbim hızlı çarpıyor hep sağ tarafımda sürekli uyanarak sabah ediyorum bende.
Hshshhshshshhs ay yalnız olmadığıma sevindimYok yok tek değilsin saniyelikte bile ben gidip geliyorum tövbe estmagnezyumu bir soracağım. Günde iki içiyorum ama yine de kasılmalarım oluyor özellikle sabah. Sağol canım
Bebeğin ağırlığının üstüne birde kedi heBen nefes alamayarak uyanıyorum ki bakıyorum göbeğime kedim yatmışbiri de hep kolumda yatıyor zaten
Evet ağır geliyor artık zaten havalar ısındıkça darlanmalar başlayackBebeğin ağırlığının üstüne birde kedi he
Evet 20 kilo aldım latteciğim+20 derken 20 kilomu aldın
Nefes alamama yatarken boğuluyor gibi olma hissi oluyor bende de bu da bebek büyüyüp baskı yaptığı için oluyormuş canım.
Sırtüstü zaten asla yatamıyorum sola dönüyorum kalbim hızlı çarpıyor hep sağ tarafımda sürekli uyanarak sabah ediyorum bende.
Ayy ne günlerdi yaptığımız testin haddi hesabı yokturKısa sürmesi normal bence. Magnezyum kalsiyum yetmiyordur belki. Evet riskli bi durum olsaydı detaylı da çıkardı en kötü ihtimalle. O ağrı geldiğinde bana yaklaşık 15 20 dk sürüyor bende. Hatta şey hissettiriyor bana gebelik öncesi o test yapacağımız günlerde hah ağrım geldi kesin adet olucam bu ayda gebelik oluşmadı hep bunu hatırlatıyor bana bi o günlere gidip geliyoruminşallah tek ruh hastası ben değilimdir
Daha cok var ama dikkat et hızlı ilerliyorsunEvet 20 kilo aldım latteciğimama 9kilosu zaten ilk 3 ay dönemde aldım şimdi de durduramıyorum
En son 24.haftada gitmiştim lattee gayet iyi demişti kilom da bebek de. 1 ayda 4 kilo aldımDaha cok var ama dikkat et hızlı ilerliyorsun
Doktorun ne diyor bu duruma
Dikkat etmeni tavsiye etsemde bazı hamileliklerde kilo alımını ve boğazı durduramiyorsun bende ilk hamileligimde 22 kilo falan almıştım ağzım burnum heryerim şişmişti aşırı ödem olmustu nefes bile alamiyordum aşırı derecede portakal mandalina yiyordum çuvalla getirseler yok demezdim oda aşırı kilo alımına sebep olmustu fikrimce.. protein kacagindan şekerden falan suphelenmislerdi ama problem benim durmadan yememdiEn son 24.haftada gitmiştim lattee gayet iyi demişti kilom da bebek de. 1 ayda 4 kilo aldımdinlemiyor çevremdekiler ailem iki canlısın ye diye diye midem genişledi
Birde zayıf hamileliklerde bazen yağ oranı artışından çok kilo alınıyor ve drlar bişey demiyor bu duruma ben hep kilolu hamile kalmıştım benim hatam boğazımı durduramamakti yaniEn son 24.haftada gitmiştim lattee gayet iyi demişti kilom da bebek de. 1 ayda 4 kilo aldımdinlemiyor çevremdekiler ailem iki canlısın ye diye diye midem genişledi
İlk dogumumda ben de böyle istemiştim sonra doğumhaneye zar zor giderken koridorda büyük enistemizi bile gördümAynı şekilde ben ne süsleme ne fotoğraf çekimi istiyorum hiç tarzım değilHatta kimsecikler gelmesin, hastanede anne baba bebek olalım, biz eve geçince gelsin aile üyeleri ve arkadaşlar gibi bi düşüncem var. Sadece çikolata ve belki minyatür kolonyalar alabilirim
Ya ben s*gara kullanıyordum birden bırakınca acayip kilo aldım ben 12.haftada +9 kilo aldım. 70 ile gebe kaldım şimdi 90ım ve nefesim o yüzden de yetmiyor olabilirBirde zayıf hamileliklerde bazen yağ oranı artışından çok kilo alınıyor ve drlar bişey demiyor bu duruma ben hep kilolu hamile kalmıştım benim hatam boğazımı durduramamakti yani
Senin 4.çocuğun dimiiiDikkat etmeni tavsiye etsemde bazı hamileliklerde kilo alımını ve boğazı durduramiyorsun bende ilk hamileligimde 22 kilo falan almıştım ağzım burnum heryerim şişmişti aşırı ödem olmustu nefes bile alamiyordum aşırı derecede portakal mandalina yiyordum çuvalla getirseler yok demezdim oda aşırı kilo alımına sebep olmustu fikrimce.. protein kacagindan şekerden falan suphelenmislerdi ama problem benim durmadan yememdikendimi tasiyamiyordum ama diğerlerinde öyle olmadım dersimi almistim şekerli şeyler tuketmemistim çok korkmuştum aynı şeyler olacak diye özellikle 2. De 2. 6 kilo almıştım totalde çocuğun kendisi 4e yakın doğmuştu hatta 3. De 12 kilo almıştım sanırım bunda şuana kadar 5 kilo aldım umarım 10 kilo ile kapatırım ama bunda da son zamanlarda kendimi tutamiyorum ve hızlı şekilde kilo alıyorum
Yok yok dinleme onları senEn son 24.haftada gitmiştim lattee gayet iyi demişti kilom da bebek de. 1 ayda 4 kilo aldımdinlemiyor çevremdekiler ailem iki canlısın ye diye diye midem genişledi
Bende sigarayı bıraktım transferden önce ama yememi etkilemedi sigara.Ya ben s*gara kullanıyordum birden bırakınca acayip kilo aldım ben 12.haftada +9 kilo aldım. 70 ile gebe kaldım şimdi 90ım ve nefesim o yüzden de yetmiyor olabilirben de senin gibiyim boğazımı da durduramıyorum hele tatlıya çikolataya oğlum şimdiden iri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?