2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Yok yok tek değilsin saniyelikte bile ben gidip geliyorum tövbe est magnezyumu bir soracağım. Günde iki içiyorum ama yine de kasılmalarım oluyor özellikle sabah. Sağol canım

merhabalar ben de yarın emsey de başlıyorum inşallah elinde kalmış ilaç olan var mı ? özellikle gonal-f ?

Ben de abartmak istemiyorum, bir hediyelik bir de çikolata yaptıracağım bir de kapı süsü. Bana kalsa onu da yapmam da oğluma yapmıştım diye yapacağım bir şeyler instagrama falan bakıyorum fikir olsun diye

Bir gecelik kesin lazım oluyor, bir de ince hırka sabahlık gibi bir şey. Sabah doğum olmuştu benim çıkınca geceliği gitmek daha kolay oldu. Bir tane de düğmeli kısa kollu ya da kolsuz alt üst takım almıştım bana yetmişti. Ağustosta doğum yapmıştım, yine aynı şekilde yanıma almayı planlıyorum.
Depend bence kesin lazım olur. Benim akşam kanamam tekrar arttı iyi ki depend vardı. Bir paket de ondan alırım yanıma
Emzirirken daha çok büyümüştü benim, ama normalde de küçük göğüslerim. Bir beden büyük aldım şimdi normal nedenimden onu kullanıyorum

Ben nefes alamayarak uyanıyorum ki bakıyorum göbeğime kedim yatmış biri de hep kolumda yatıyor zaten

Yok yok tek değilsin saniyelikte bile ben gidip geliyorum tövbe est magnezyumu bir soracağım. Günde iki içiyorum ama yine de kasılmalarım oluyor özellikle sabah. Sağol canım
Hshshhshshshhs ay yalnız olmadığıma sevindim ebeliğin başından beri kullanıyorum önceden senin ki gibi kısa kısa olup geçiyordu magosit vermişti doktorum ama yeterli gelmedi bana osteocare a geçtim 2si anca dengeliyo şuan. Ona rağmen arada yokluyor. Bebeklerimiz iyi olsun sağlıkla kucağımıza alalım da biz çekelim sayılı gün çabuk geçer

Evet 20 kilo aldım latteciğim ama 9kilosu zaten ilk 3 ay dönemde aldım şimdi de durduramıyorum

Ayy ne günlerdi yaptığımız testin haddi hesabı yoktur adetim 1 gün gecikti acaba hamile miyim ya da göğsüm şişti hamilemiyim dediğimiz günler ahh ahhh

En son 24.haftada gitmiştim lattee gayet iyi demişti kilom da bebek de. 1 ayda 4 kilo aldım dinlemiyor çevremdekiler ailem iki canlısın ye diye diye midem genişledi
Dikkat etmeni tavsiye etsemde bazı hamileliklerde kilo alımını ve boğazı durduramiyorsun bende ilk hamileligimde 22 kilo falan almıştım ağzım burnum heryerim şişmişti aşırı ödem olmustu nefes bile alamiyordum aşırı derecede portakal mandalina yiyordum çuvalla getirseler yok demezdim oda aşırı kilo alımına sebep olmustu fikrimce.. protein kacagindan şekerden falan suphelenmislerdi ama problem benim durmadan yememdi kendimi tasiyamiyordum ama diğerlerinde öyle olmadım dersimi almistim şekerli şeyler tuketmemistim çok korkmuştum aynı şeyler olacak diye özellikle 2. De 2. 6 kilo almıştım totalde çocuğun kendisi 4e yakın doğmuştu hatta 3. De 12 kilo almıştım sanırım bunda şuana kadar 5 kilo aldım umarım 10 kilo ile kapatırım ama bunda da son zamanlarda kendimi tutamiyorum ve hızlı şekilde kilo alıyorum

En son 24.haftada gitmiştim lattee gayet iyi demişti kilom da bebek de. 1 ayda 4 kilo aldım dinlemiyor çevremdekiler ailem iki canlısın ye diye diye midem genişledi
Birde zayıf hamileliklerde bazen yağ oranı artışından çok kilo alınıyor ve drlar bişey demiyor bu duruma ben hep kilolu hamile kalmıştım benim hatam boğazımı durduramamakti yani

İlk dogumumda ben de böyle istemiştim sonra doğumhaneye zar zor giderken koridorda büyük enistemizi bile gördüm hiç öyle olmuyor o sebeple birkaç hazırlık iyi olabilir

Detaylı ultrasondan çıktık kızlar çok şükür her şey yolundaymış.. artık hazırlıklar başlasın insallah Recep Has hocaya gittim buradan öneren arkadaşlarıma çok teşekkür ederim gayet iyiydi ne çok uzun ne çok kısa muayene süresi de yeterliydi. Kendi takipli doktorum da onun çok iyi olduğunu söyledi zaten. Keyfim yerine geldi masallah bekleyen herkese güzel iyi haberler almasını diliyorum ben de.. gitmek isteyenlere de önerim olsun.

Birde zayıf hamileliklerde bazen yağ oranı artışından çok kilo alınıyor ve drlar bişey demiyor bu duruma ben hep kilolu hamile kalmıştım benim hatam boğazımı durduramamakti yani
Ya ben s*gara kullanıyordum birden bırakınca acayip kilo aldım ben 12.haftada +9 kilo aldım. 70 ile gebe kaldım şimdi 90ım ve nefesim o yüzden de yetmiyor olabilir ben de senin gibiyim boğazımı da durduramıyorum hele tatlıya çikolataya oğlum şimdiden iri

Senin 4.çocuğun dimiii ay maşallah sana 4ü de erkek olan sen miydin canım boyun kaç peki ilkinde 22 kilo aldım dedin ya benim 1.72 boy kilo da 90

Bende sigarayı bıraktım transferden önce ama yememi etkilemedi sigara.
Benimde iştahım çok açık bakma sen frenliyorum frenlemeye çalısıyorum daha doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…