2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Allah sifa versin tansiyonunuz kac cikiyordu nasil fark ettiniz oncesinde alfamet tansiyon ilaci kullaniyormuydunuz benim 13 cikmisti bi kac kez ondan sonra alfamet yazmislardi sonrasinda duzelince 10 cikinca biraktm ara ara kontrol ediyorm streslenince falan cikiyor
14 çıkıyordu. Sonra bir gece 17 gördüm biraz da stres yaptım 14 ü görünce. Acile geldi 14 dü yatış yaptılar. Alfamet tedavisi görüyorum bende şuan. Tansiyonum 1 hafta 3 kez 14 ü buldu tekrar. Yine de 12 14 bandında ama korkuyorum bebeğim çok küçük 25 haftalık henüz. 1 haftadır hastanede yatıyorum.

14 çıkıyordu. Sonra bir gece 17 gördüm biraz da stres yaptım 14 ü görünce. Acile geldi 14 dü yatış yaptılar. Alfamet tedavisi görüyorum bende şuan. Tansiyonum 1 hafta 3 kez 14 ü buldu tekrar. Yine de 12 14 bandında ama korkuyorum bebeğim çok küçük 25 haftalık henüz. 1 haftadır hastanede yatıyorum.
Allahin izniyle duzelir insallah ben limonlu su falan icmistm banada 14 u gecerse gel demislerdi yas farki varmi bilmiyorum 33 yasindaym ödemim falan yok cok sukur tuzlu seyler tuketmiyorm cikmasin diye tuzlu bisey tuketmismiydiniz streslenince gercekten biseyler ters gidiyor sakin kalmakta zor biliyorum ama hersey yoluna girer umarim

Gel kuzum yada ben geleyim daha kolay geçer süreç😂 ben beyaz ekmek yemiyorum makarna pilav cok cok az yiyorum aburcubur var akşamları tırtıklıyorum😂
Sigara olayına girme cok iyi gidiyordum şu depremde o an deli gibi içmek istedim kendimi sakinleştirdim çok şükür.
Ama doğumdan sonra için çok korkuyorum 😂
Canımsın 🥰
Ben de çok korkuyorum yani hastaneden çıkar çıkmaz bi tane yakmaktan 🤭😂

Benim boy 167 idi hamile kaldığım kilom 80 di son ay tartilmayi bırakmıştım 3 basamaklı sayıyı gördükten sonra 🤣ben tatlı da çok tuketmistim ve tatlı şekerli şeyler gerçekten çok etkiliyor🙄babamla karşılıklı koltuklarda horuldasiyorduk aşırı kilodan nefes alamiyordum 😅
2.de tatlı ağzıma almadım tiksindim de doğrusu hatta dondurma gördüğümde ağlıyordum 😅tatlının çikolatanın etkisini görmen için söylüyorum 🤣sadece 6 kilo ile kapattım ve doğumdan 2 3 ay sonrada 65 kiloya kadar düşmüştüm
Ve 4 erkek bebe sahibi cengaver de evet benim 🤪
Şu an o horuldaşma bende de var canım eşim her gece dürtüyor 😂😂 tatlıdan sebep mi acaba dediğin gibi 🤔 ya aslında akşam yemeğinden sonra bi şey yemeyince otomatikman almıyor vücut 😂😂
İsimleri ne oğullarının 🥰

Canımsın 🥰
Ben de çok korkuyorum yani hastaneden çıkar çıkmaz bi tane yakmaktan 🤭😂
Ahhaha yok ben hemen okadar erken yakmamda lohusalık psikolojisi bunalırım bişeye delirirm sigaraya sarılırsam diyorum şuan da içimde bebek var kontrol etmesi kolayda ozaman bişey diyemem🙈 ama umudum sütten kesilene kadar içmemek tabii

Kızlar ben yüksek tansiyondan hastanede yatıyorum 1 haftadır. 25 haftalık hamileyim. 24 saatlik idrar tahlilim hafif çıktı protein kaçağı önemli değil dediler. Kanda megatifti. Fakat dün akşamki tahlillerim Eser yazıyor. Anlayamadım. Benim gibi bir durumda olan var mı:(
Bebeğimin alınma riski var çok korkuyorum psikolojim berbat. Bana dua edermisiniz
Çok geçmiş olsun. Dualarımız seninle kontrol altındasın stres yapma saha çok çıkar yoksa

Allahin izniyle duzelir insallah ben limonlu su falan icmistm banada 14 u gecerse gel demislerdi yas farki varmi bilmiyorum 33 yasindaym ödemim falan yok cok sukur tuzlu seyler tuketmiyorm cikmasin diye tuzlu bisey tuketmismiydiniz streslenince gercekten biseyler ters gidiyor sakin kalmakta zor biliyorum ama hersey yoluna girer umarim
😞 31 bende ödem yok bendede tuzlu tükettik o ara kayınvalidem çok tuzlu yapar yedim bende 😞 ama işte protein kaçağı çok hafif var ama pozitif diyecek kadar değil.

😞 31 bende ödem yok bendede tuzlu tükettik o ara kayınvalidem çok tuzlu yapar yedim bende 😞 ama işte protein kaçağı çok hafif var ama pozitif diyecek kadar değil.
çok geçmiş olsun, hastanede olman iyi en azından sürekli kontrol altındasın. inşallah her şey yoluna girer :KK200:

Hanımlar günaydın bu zürafadan almak isteyen varsa BİM’e gitsin indirimde☺️
Görüntü.webp

Kızlar ben yüksek tansiyondan hastanede yatıyorum 1 haftadır. 25 haftalık hamileyim. 24 saatlik idrar tahlilim hafif çıktı protein kaçağı önemli değil dediler. Kanda megatifti. Fakat dün akşamki tahlillerim Eser yazıyor. Anlayamadım. Benim gibi bir durumda olan var mı:(
Bebeğimin alınma riski var çok korkuyorum psikolojim berbat. Bana dua edermisiniz
Ah Allahım cok geçmiş olsun😔
Rabbim sağ sağlim zamanında doğmasını nasip inşallah hemen düzelir tansiyon sorunu dualarım sizinle💗

Çok geçmiş olsun 🤲 inşallah Rabbim seni çocuğunu korusun dualarım seninle sende iyi düşün çok stres yapmamaya çalış tansiyonun düzene girmesi için

S
Ah Allahım cok geçmiş olsun😔
Rabbim sağ sağlim zamanında doğmasını nasip inşallah hemen düzelir tansiyon sorunu dualarım sizinle💗

Çok geçmiş olsun 🤲 inşallah Rabbim seni çocuğunu korusun dualarım seninle sende iyi düşün çok stres yapmamaya çalış tansiyonun düzene girmesi için
Alla razı olsun 😞 stres istemeden oluyorum. Rabbim korusun beni bebeğimi 😢 çok korkuyorum çok üzgünüm çok yıprandım. 😞 her anınızın kıymetini bilin. Dualar çok tesirli Allah razı olsun 🌹 rabbim sizlere yaşatmasın

Çok gecms olsn ,rabbim sağ salim evladını kucağına almaya nasip etsn inşallah.Sakin olmaya çalış,iyi düşün iyi olsun inşallah.

S

Alla razı olsun 😞 stres istemeden oluyorum. Rabbim korusun beni bebeğimi 😢 çok korkuyorum çok üzgünüm çok yıprandım. 😞 her anınızın kıymetini bilin. Dualar çok tesirli Allah razı olsun 🌹 rabbim sizlere yaşatmasın
Amin cümlemizden razı 🤲olsun inşallah canım biliyorum elinde olan bir şey değil Allah'a sığın Allah'a Güven İnşallah hiçbir şey olmaz İnşallah hepimiz vaktinde zamanında sağlıkla bebeklerimizi alırız kucağımıza 💞 🤲

Yuksek tansiyon derken kac canim? Benim ilk gebeligimde bir kac defa protein kacirdim. Ama tansiyon icin dil alti kullaniyordum tansiyonu dikkatle dengeleyebiliyorduk. 24 saatlik tahlilde de protein cikmisti ama sonra duzeldiginden yatis vs vermediler bana hic. Tansiyonun dusmedigi icin belki farkli bir yol izleniyordur. Hic stres yapma boyle durumlarda doktorlarin yaninda olmak cok daha iyi. Stres de tansiyonu etkiler hemen cikiyor benim azicik stres olsam bu gebeligimde de. Dua edicem sana

Çok şükür güzel geçti canım doktor da çok çok iyiydi detaylıca kontrol etti. Her şey yolunda çok şükür ama bebeğin suyu fazla dedi biraz
Canim o sorun olmaz insallah en fazla şekerin vardir dikkat edersin nolacak. Senin de raporunda bebegin ölçümleri dışında bisey yazmiyor mu canim? Bebegin hafta olcumleri var sanki, plesenta konumu, suyu filan, baska bisey yok sanki

Back
X