14 3/4 defa bende de goruldu. Hatta 2 subatta bebegim daha cok cok ufakken eser miktarda protein kacak da cikti ama o zaman bulantidan zaten hastanedeydim sanirim o yuzden ekstra bir islem yapilmadi. Sizin dusmekte direndigi icin gozetimde tutuyor olabilirler. Stres cok cok onemli biliyorim su an zor ama ne bileyim nesenizi yerine getirecek aklinizi dagitacak biseyler yapmaya calisin. Benim de cikiyor hep gecen gun 134 du uc kere limonlu su ictim ucunde de dustu dustu cikti cunku biseye uzuluyodum farketmesem yukselecekti. Stres o kadar etkili. Doktoruma soyledim 13 bandi idare edilebilir demisti. 12-14 arasiysa yavastan duzeliyordur 17 baya yuksekmis takip etmek istemislerdir. Neseli muzikler sohbeti iyi gelen insanlarla konusun. İlk gebeligimde de bunda da yasadim benzer seyler merak etmeyin ben de o zaman cok korkup cok agladigim gunler olmustu biliyorum cok da iyi anliyorum. Tansiyonun dustugunde taburcu olucaksin insallah14 çıkıyordu. Sonra bir gece 17 gördüm biraz da stres yaptım 14 ü görünce. Acile geldi 14 dü yatış yaptılar. Alfamet tedavisi görüyorum bende şuan. Tansiyonum 1 hafta 3 kez 14 ü buldu tekrar. Yine de 12 14 bandında ama korkuyorum bebeğim çok küçük 25 haftalık henüz. 1 haftadır hastanede yatıyorum.
Çok geçmiş olsun bir an önce düşer inşallah ama bence endişe etmeyin şu an kontrol altında olmanız daha iyi31 bende ödem yok bendede tuzlu tükettik o ara kayınvalidem çok tuzlu yapar yedim bende ama işte protein kaçağı çok hafif var ama pozitif diyecek kadar değil.
Tansiyon bir şekilde hallolur ama protein kaçağı sıkıntılıÇok geçmiş olsun bir an önce düşer inşallah ama bence endişe etmeyin şu an kontrol altında olmanız daha iyi
Vallahi tansiyonum 18 e yükseldi farkettiğim gün Ogün acile geldim yatış oldu zaten fakat 18 e çıktı sonra geri 16 15 14 düştü.Yuksek tansiyon derken kac canim? Benim ilk gebeligimde bir kac defa protein kacirdim. Ama tansiyon icin dil alti kullaniyordum tansiyonu dikkatle dengeleyebiliyorduk. 24 saatlik tahlilde de protein cikmisti ama sonra duzeldiginden yatis vs vermediler bana hic. Tansiyonun dusmedigi icin belki farkli bir yol izleniyordur. Hic stres yapma boyle durumlarda doktorlarin yaninda olmak cok daha iyi. Stres de tansiyonu etkiler hemen cikiyor benim azicik stres olsam bu gebeligimde de. Dua edicem sana
amin canım dualarımız seninle. kafanı dağıtacak şeyler yap film aç hastahanede telefondan komedi izle. düşünme düşündükçe istemesen de yükselir.Tansiyon bir şekilde hallolur ama protein kaçağı sıkıntılıinşallah hepsi düzelir bebeğimi zamanında kucağıma alırım. Minnacık daha
Zaten o tansiyon aleti koluna takıldığı an tansiyon yükselir benim eşim ve babam da tansiyon hastası onlar hep öyle der.’sakin ol derin derin nefesler al kötü düşünmeVallahi tansiyonum 18 e yükseldi farkettiğim gün Ogün acile geldim yatış oldu zaten fakat 18 e çıktı sonra geri 16 15 14 düştü.
Hastane de en yüksek sadece 1 kez Allahhım bir daha göstermesin 16 gördüm sanırım. Oda hemen düştü şimdi en yüksek 14 oluyor bir kaç gündür. Daha da olmaz inşallah.
Stres çok fazla, yattığım odanın kapısı açılıyor kalbim kulağımda atıyor başım yanıyor.
Tansiyonumu ölçmeye geliyorlar ya yüksekse diye daha beter stres oluyorum.
Aynı Allah razı olsun14 3/4 defa bende de goruldu. Hatta 2 subatta bebegim daha cok cok ufakken eser miktarda protein kacak da cikti ama o zaman bulantidan zaten hastanedeydim sanirim o yuzden ekstra bir islem yapilmadi. Sizin dusmekte direndigi icin gozetimde tutuyor olabilirler. Stres cok cok onemli biliyorim su an zor ama ne bileyim nesenizi yerine getirecek aklinizi dagitacak biseyler yapmaya calisin. Benim de cikiyor hep gecen gun 134 du uc kere limonlu su ictim ucunde de dustu dustu cikti cunku biseye uzuluyodum farketmesem yukselecekti. Stres o kadar etkili. Doktoruma soyledim 13 bandi idare edilebilir demisti. 12-14 arasiysa yavastan duzeliyordur 17 baya yuksekmis takip etmek istemislerdir. Neseli muzikler sohbeti iyi gelen insanlarla konusun. İlk gebeligimde de bunda da yasadim benzer seyler merak etmeyin ben de o zaman cok korkup cok agladigim gunler olmustu biliyorum cok da iyi anliyorum. Tansiyonun dustugunde taburcu olucaksin insallahbebisini de merak etme doktorlar eminim takibini yapiyorlardir. Her sey yoluna girecek insallah
O kadar çok deniyorum ki. Artık panik atak oldum bence. Allah kimseye yaşatmasın, benim annemle babamda tansiyon hastası. Fakat ikisinin nedenleri farklı genetikle ilgisi yok benim için inşallah yani. Çünkü sadece gebelikte yaşadım bunu.Zaten o tansiyon aleti koluna takıldığı an tansiyon yükselir benim eşim ve babam da tansiyon hastası onlar hep öyle der.’sakin ol derin derin nefesler al kötü düşünme
Tansiyonum benim de doktorlarin yaninda hep 14… stres oluyorum heraldeVallahi tansiyonum 18 e yükseldi farkettiğim gün Ogün acile geldim yatış oldu zaten fakat 18 e çıktı sonra geri 16 15 14 düştü.
Hastane de en yüksek sadece 1 kez Allahhım bir daha göstermesin 16 gördüm sanırım. Oda hemen düştü şimdi en yüksek 14 oluyor bir kaç gündür. Daha da olmaz inşallah.
Stres çok fazla, yattığım odanın kapısı açılıyor kalbim kulağımda atıyor başım yanıyor.
Tansiyonumu ölçmeye geliyorlar ya yüksekse diye daha beter stres oluyorum.
Yavas yavas dusmus anladigim kadariyla. Rabbim saglikla versin kucagina insallah. DualarimizdasinAynı Allah razı olsun
Okudum ve rahatladıminşallah dediğin gibi olur. Eser yazıyor benimde. Bakalım iniaşşah dengeleniyor diye hissediyorum bende.
Gebelik tansiyonu genetikle ilgili degil bildigim kadariyla. Damarlarda tikanma ya da direnc oluyor. Benim ilk gebeligimde tikanma vardi bunda direnc cikti. Ailede genetik var ama iki gebelik arasinda 10 sene var o arada hic tansiyon problemim olmadi. Seker kalici olabiliyor ama gebelik tansiyonu sadece gebelik donemine ozgu diye biliyorum.O kadar çok deniyorum ki. Artık panik atak oldum bence. Allah kimseye yaşatmasın, benim annemle babamda tansiyon hastası. Fakat ikisinin nedenleri farklı genetikle ilgisi yok benim için inşallah yani. Çünkü sadece gebelikte yaşadım bunu.
İnşallah öyledir canım gebelikte çıkıp sonradan düzelenler var evet.O kadar çok deniyorum ki. Artık panik atak oldum bence. Allah kimseye yaşatmasın, benim annemle babamda tansiyon hastası. Fakat ikisinin nedenleri farklı genetikle ilgisi yok benim için inşallah yani. Çünkü sadece gebelikte yaşadım bunu.
Benim şekerim de yok çok şükür insan yine korkuyor doktor su fazlalığı erken doğum riski oluşturuyor dedi.Vallahi canım kalbi falan yazıyor Bir de başka anlamadığım şeyler yazıyor hepsindede normal yazıyor.Canim o sorun olmaz insallah en fazla şekerin vardir dikkat edersin nolacak. Senin de raporunda bebegin ölçümleri dışında bisey yazmiyor mu canim? Bebegin hafta olcumleri var sanki, plesenta konumu, suyu filan, baska bisey yok sanki
Bu muayenemde benim de suyum biraz artmis cikti bir sure meyve ile vedalasiyoruz dedi doktorum.Benim şekerim de yok çok şükür insan yine korkuyor doktor su fazlalığı erken doğum riski oluşturuyor dedi.Vallahi canım kalbi falan yazıyor Bir de başka anlamadığım şeyler yazıyor hepsindede normal yazıyor.
Tamam canim kötü düşünme sen yine de ins güzel olurBenim şekerim de yok çok şükür insan yine korkuyor doktor su fazlalığı erken doğum riski oluşturuyor dedi.Vallahi canım kalbi falan yazıyor Bir de başka anlamadığım şeyler yazıyor hepsindede normal yazıyor.
Meyve bebeğin suyunu daha da mı çoğaltıyor aceba ben de meyveyi azaltayım o zamanBu muayenemde benim de suyum biraz artmis cikti bir sure meyve ile vedalasiyoruz dedi doktorum.
Sanirim genel olarak sekeri azaltmak lazim cnmMeyve bebeğin suyunu daha da mı çoğaltıyor aceba ben de meyveyi azaltayım o zaman
Canim meyve sekeri yukseltiyo seker de bebegin suyunu artiriyo. Genel olarak sekerin olmayabilir ama gebelikte daha kolay cikiyor. Sabahlari aclik tokluk olcebiliyorsan 2-3 gun olc istersen. Benim sınırda cikiyordu yine de suyum artmisMeyve bebeğin suyunu daha da mı çoğaltıyor aceba ben de meyveyi azaltayım o zaman
Tas ya da kum dokuyor olabilir misin? Hic tahlil yaptiniz miMerhaba kızlar size bir sorum olacak sizindee karnınızın alt kısmında ağrı oluyor mu? Çok baskı hissediyorum Mesela affedersiniz zannediyorum küçük tuvaletin geliyor ama gidiyorum yok gebelikte böyle durumla karşılaşn var mı aranızda
Olmaması lazm canım normaldir belki ama sakın dokunma sıkma elleme doğumu tetiklersin.Kızlar memeden süt geliyor normal mi acaba bugün ilk defa yaşadım bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?