2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
14 3/4 defa bende de goruldu. Hatta 2 subatta bebegim daha cok cok ufakken eser miktarda protein kacak da cikti ama o zaman bulantidan zaten hastanedeydim sanirim o yuzden ekstra bir islem yapilmadi. Sizin dusmekte direndigi icin gozetimde tutuyor olabilirler. Stres cok cok onemli biliyorim su an zor ama ne bileyim nesenizi yerine getirecek aklinizi dagitacak biseyler yapmaya calisin. Benim de cikiyor hep gecen gun 134 du uc kere limonlu su ictim ucunde de dustu dustu cikti cunku biseye uzuluyodum farketmesem yukselecekti. Stres o kadar etkili. Doktoruma soyledim 13 bandi idare edilebilir demisti. 12-14 arasiysa yavastan duzeliyordur 17 baya yuksekmis takip etmek istemislerdir. Neseli muzikler sohbeti iyi gelen insanlarla konusun. İlk gebeligimde de bunda da yasadim benzer seyler merak etmeyin ben de o zaman cok korkup cok agladigim gunler olmustu biliyorum cok da iyi anliyorum. Tansiyonun dustugunde taburcu olucaksin insallah bebisini de merak etme doktorlar eminim takibini yapiyorlardir. Her sey yoluna girecek insallah

31 bende ödem yok bendede tuzlu tükettik o ara kayınvalidem çok tuzlu yapar yedim bende ama işte protein kaçağı çok hafif var ama pozitif diyecek kadar değil.
Çok geçmiş olsun bir an önce düşer inşallah ama bence endişe etmeyin şu an kontrol altında olmanız daha iyi

Vallahi tansiyonum 18 e yükseldi farkettiğim gün Ogün acile geldim yatış oldu zaten fakat 18 e çıktı sonra geri 16 15 14 düştü.
Hastane de en yüksek sadece 1 kez Allahhım bir daha göstermesin 16 gördüm sanırım. Oda hemen düştü şimdi en yüksek 14 oluyor bir kaç gündür. Daha da olmaz inşallah.
Stres çok fazla, yattığım odanın kapısı açılıyor kalbim kulağımda atıyor başım yanıyor.
Tansiyonumu ölçmeye geliyorlar ya yüksekse diye daha beter stres oluyorum.

Tansiyon bir şekilde hallolur ama protein kaçağı sıkıntılı inşallah hepsi düzelir bebeğimi zamanında kucağıma alırım. Minnacık daha
amin canım dualarımız seninle. kafanı dağıtacak şeyler yap film aç hastahanede telefondan komedi izle. düşünme düşündükçe istemesen de yükselir.

Zaten o tansiyon aleti koluna takıldığı an tansiyon yükselir benim eşim ve babam da tansiyon hastası onlar hep öyle der.’sakin ol derin derin nefesler al kötü düşünme

Aynı Allah razı olsun
Okudum ve rahatladım inşallah dediğin gibi olur. Eser yazıyor benimde. Bakalım iniaşşah dengeleniyor diye hissediyorum bende.

Zaten o tansiyon aleti koluna takıldığı an tansiyon yükselir benim eşim ve babam da tansiyon hastası onlar hep öyle der.’sakin ol derin derin nefesler al kötü düşünme
O kadar çok deniyorum ki. Artık panik atak oldum bence. Allah kimseye yaşatmasın, benim annemle babamda tansiyon hastası. Fakat ikisinin nedenleri farklı genetikle ilgisi yok benim için inşallah yani. Çünkü sadece gebelikte yaşadım bunu.

Tansiyonum benim de doktorlarin yaninda hep 14… stres oluyorum heralde rahatla derin nefes al ver sevdigin bir anini dusun o sirada. İlk baslarda cok yuksekmis ondan yatis vermisler. Meraklanma protein bir kac defa kacirdim ilk gebeligimde. Olmasini istedigimiz bisey degil tansiyon nedeniyle kaciyor. o tansiyonda idrarda protein kacagi cikmasi normal zaten. Tansiyonun dustugunde kacak da duruyor benim ilk gebeligimde oyle oldu hep. Bir kac gun tansiyonun 12 lerde ya da daha altlarda seyrettiginde taburcu ederler ama stresi yonetmen lazim bu sirada. tuzlu yemicez, sicaktan uzak durucaz, kizartma vs biraz uzak kalicaz. Stres hic olmucaz bu sekilde halloluyor meraklanmaBen bu gebeligimde de kan sulandirici kullaniyorum. Muhtemelen 30. Haftadan sonra dil alti da baslicaklar.
Aynı Allah razı olsun
Okudum ve rahatladım inşallah dediğin gibi olur. Eser yazıyor benimde. Bakalım iniaşşah dengeleniyor diye hissediyorum bende.
Yavas yavas dusmus anladigim kadariyla. Rabbim saglikla versin kucagina insallah. Dualarimizdasin doktorlar durumu onemse diye en zor senaryoyu soyluyorlar biraz da bilgi vermek zorundalar onlar da. O da seni cok stres yapmis Meraklanma dusmeye baslamis zaten. Gececek Allah in izniyle hepsi

Gebelik tansiyonu genetikle ilgili degil bildigim kadariyla. Damarlarda tikanma ya da direnc oluyor. Benim ilk gebeligimde tikanma vardi bunda direnc cikti. Ailede genetik var ama iki gebelik arasinda 10 sene var o arada hic tansiyon problemim olmadi. Seker kalici olabiliyor ama gebelik tansiyonu sadece gebelik donemine ozgu diye biliyorum.

İnşallah öyledir canım gebelikte çıkıp sonradan düzelenler var evet.

Benim şekerim de yok çok şükür insan yine korkuyor doktor su fazlalığı erken doğum riski oluşturuyor dedi.Vallahi canım kalbi falan yazıyor Bir de başka anlamadığım şeyler yazıyor hepsindede normal yazıyor.

Bu muayenemde benim de suyum biraz artmis cikti bir sure meyve ile vedalasiyoruz dedi doktorum.

Tamam canim kötü düşünme sen yine de ins güzel olur

Merhaba kızlar size bir sorum olacak sizindee karnınızın alt kısmında ağrı oluyor mu? Çok baskı hissediyorum Mesela affedersiniz zannediyorum küçük tuvaletin geliyor ama gidiyorum yok gebelikte böyle durumla karşılaşn var mı aranızda

Meyve bebeğin suyunu daha da mı çoğaltıyor aceba ben de meyveyi azaltayım o zaman
Canim meyve sekeri yukseltiyo seker de bebegin suyunu artiriyo. Genel olarak sekerin olmayabilir ama gebelikte daha kolay cikiyor. Sabahlari aclik tokluk olcebiliyorsan 2-3 gun olc istersen. Benim sınırda cikiyordu yine de suyum artmis
Tas ya da kum dokuyor olabilir misin? Hic tahlil yaptiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…