14 3/4 defa bende de goruldu. Hatta 2 subatta bebegim daha cok cok ufakken eser miktarda protein kacak da cikti ama o zaman bulantidan zaten hastanedeydim sanirim o yuzden ekstra bir islem yapilmadi. Sizin dusmekte direndigi icin gozetimde tutuyor olabilirler. Stres cok cok onemli biliyorim su an zor ama ne bileyim nesenizi yerine getirecek aklinizi dagitacak biseyler yapmaya calisin. Benim de cikiyor hep gecen gun 134 du uc kere limonlu su ictim ucunde de dustu dustu cikti cunku biseye uzuluyodum farketmesem yukselecekti. Stres o kadar etkili. Doktoruma soyledim 13 bandi idare edilebilir demisti. 12-14 arasiysa yavastan duzeliyordur 17 baya yuksekmis takip etmek istemislerdir. Neseli muzikler sohbeti iyi gelen insanlarla konusun. İlk gebeligimde de bunda da yasadim benzer seyler merak etmeyin ben de o zaman cok korkup cok agladigim gunler olmustu biliyorum cok da iyi anliyorum. Tansiyonun dustugunde taburcu olucaksin insallah

bebisini de merak etme doktorlar eminim takibini yapiyorlardir. Her sey yoluna girecek insallah