2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ay ben aynı ben gece 2 saatte bir wc için kalkıyorum gün içinde de tuvalet hissi var sürekli baskı yapıyo onu hissediyorum bebekten oldugunu
O zaman normal sanırım bi şeyler ay çok kötü bi his lavabodan çıkıp yine nasıl ihtiyacın olabilir üfff gece ben de senin gibiyim 2 saatte bi Allah'ım yardım et bize

Maşallah canım benimkide 1 kg 162 gr cıktı 100 gr oynama her zaman olabilir dedi 35-36 cm boyuda benimkide baş aşagı suan ayaklar yukardaymış bi korkmuştum erkenmi döndü diye
Yok yok iyi bir şeymiş o iyi canım valla çok sevindim. Sağlıkla kucağımıza alalım. Bu sefer yüzünü daha net gördüm galiba aynı babasını doğuruyorum

Yok yok iyi bir şeymiş o iyi canım valla çok sevindim. Sağlıkla kucağımıza alalım. Bu sefer yüzünü daha net gördüm galiba aynı babasını doğuruyorum
Yaa cok güzel maşallah erkek dediğin babaya benzer zaten benimkinin cihazı cok iyi değil ama yinede renkli açıyo tombul suratlı bi kız ama cok net göremiyoruz kime benzediğini

Yaa cok güzel maşallah erkek dediğin babaya benzer zaten benimkinin cihazı cok iyi değil ama yinede renkli açıyo tombul suratlı bi kız ama cok net göremiyoruz kime benzediğini
olsun şurda ne kaldı ki doğurmamıza 80 Li günler sonra kucağımıza alacağız sonra zaten bebek çok değişiyor nasıl olabiliyorsaa…

kızlar günaydın. Doktoruma gittim dün detaylıdan sonra hatırlarsanız burun kemiği kısa demişti bana. kendi doktorum bu kadar endişelenmeme kızdı. bir sıkıntı görsem ben kendimi riske atarmıyım ileri tetkikler için zorlardım seni burun kemiği de gayet iyi evet çok uzun değil ama tecrübelerim sıkıntı olmadığını söylüyor. Yaştan dolayı perinotologlar mutlaka bir şey çıkarıp amiyosenteze yönlendirip dava durumundan kaçınıyorlar dedi. Ne bilim yine doğurana kadar acabalar beni yiyecek sanırım

Günaydın canım.
Doktorunu dinle çok güzel mantıklı konuşmuş sen içini rahat tut

Günaydın arkadaşlar. Kasım anneleri grubundayım ama öyle bir sıkıntılı dönemdeyim ki her yere yazıp fikir almak istiyorum.
6. haftamda çok yoğun bir kanama şikayetle 3 gün hastanede yattım. O zamandan beri Progestan fitil kullanıyorum. Şu an 12+1’deyim. Yarın kontrole gideceğim. İkili tarama testi olacak demişti doktorum. Dün uzun zamandan beri ilk defa kahverengi akıntım oldu. Eve geldim. Dinlenme moduna geçtim hemen. Yatıyorum hep. Böyle bir durum yaşayan var mı hiç? Umarım tecrübelerinizi paylaşırsınız. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Hanımlar idrarı ihmal etmeyin hamilelikten sık gidiyorum fln diyordum.. idrar yolu enf. çıktı. bakteri fln. Kültür sonucu bekliyoruz. Oyle yanma kaşınma sikayetim de yoktu.. 3lt yakın su içiyorum daha da susuz hissediyorum.. meyveye çok düşkünüm. Tek fark edilir şey rengi biraz bulanıkti o kdr.

Gecmis olsun. Tup bebek durumunuz var mı bilmiyorum. Ama 3 kez acillik oldum ben de 5, 7 ve 10.haftalarda kanamayla.. 2 gece yatış yaptılar birinde. Subkronik Hematoma kaynaklıydi. (Sebebini öğrenmeniz onemli) Progesteronun her formunu kullaniyordum zaten tedaviden dolayı (hap, fitil, igne) .. zaman zaman iğneyi gunde 2ye dahi çıkardılar. Aspirini durdurduk hemen. İlk 3ay kanamali, sonra da icerden hematomali gecti. Kabiz olmamak önemli (ama çok zor bu ilaclarla)
Korkmayın diye yazıyorum, rahat olun. Sizin sakinliginiz ve huzurunuz onemli
Yatın, dinlenin bolbol. Karin kaslarını zorlayacak hiç bir şey yapmamaya çalışın. Size bakabilecek birisi varsa kanama gecene kadar yardım iyi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…