Benim de son 4-5 gündür lavabo olayı başladı gece-gündüz. Mesaneye baskı mı yapıyorlar yoksa üşüttüm mü bilemiyorumCok şükür canım elhamdülillah rabbime
Ay ben aynı benBenim de son 4-5 gündür lavabo olayı başladı gece-gündüz. Mesaneye baskı mı yapıyorlar yoksa üşüttüm mü bilemiyorum
O zaman normal sanırım bi şeylerAy ben aynı bengece 2 saatte bir wc için kalkıyorum gün içinde de tuvalet hissi var sürekli baskı yapıyo onu hissediyorum bebekten oldugunu
Amiiin ben artık doğurmak istiyorumO zaman normal sanırım bi şeyleray çok kötü bi his lavabodan çıkıp yine nasıl ihtiyacın olabilir üfff gece ben de senin gibiyim 2 saatte bi Allah'ım yardım et bize
Çok sevindim canım diyorum ya süreç belki normal ama biz anormaliz masallah zamanında gelsin insallahAmiiin ben artık doğurmak istiyorum
Yok yok iyi bir şeymiş oMaşallah canımbenimkide 1 kg 162 gr cıktı 100 gr oynama her zaman olabilir dedi 35-36 cm boyuda benimkide baş aşagı suan ayaklar yukardaymış bi korkmuştum erkenmi döndü diye
Amin canım Allah razı olsun hepimizin kiÇok sevindim canım diyorum ya süreç belki normal ama biz anormaliz masallah zamanında gelsin insallah
Yaa cok güzel maşallah erkek dediğin babaya benzer zatenYok yok iyi bir şeymiş oiyi canım valla çok sevindim. Sağlıkla kucağımıza alalım. Bu sefer yüzünü daha net gördüm galiba aynı babasını doğuruyorum
olsun şurda ne kaldı ki doğurmamıza 80 Li günlerYaa cok güzel maşallah erkek dediğin babaya benzer zatenbenimkinin cihazı cok iyi değil ama yinede renkli açıyo tombul suratlı bi kız ama cok net göremiyoruz kime benzediğini
Evet bakalım sağlıklı olsunda doğunca görürüzolsun şurda ne kaldı ki doğurmamıza 80 Li günlersonra kucağımıza alacağız sonra zaten bebek çok değişiyor nasıl olabiliyorsaa…
Evet bazen diyorum a kaldı bazende sabırsızlanıyorum hani daha 3 ay var neredeyse diyorumEvet bakalım sağlıklı olsunda doğunca görürüzaz kaldı cok gibide
Bende öyleyim bugünlerde gece gündüz çok baskı yapıyor.Simdiden böyleyse son ayları düşünemiyorum.Benim de son 4-5 gündür lavabo olayı başladı gece-gündüz. Mesaneye baskı mı yapıyorlar yoksa üşüttüm mü bilemiyorum
Ay ben de hiç düşünemiyorumBende öyleyim bugünlerde gece gündüz çok baskı yapıyor.Simdiden böyleyse son ayları düşünemiyorum.
Günaydın canım.kızlar günaydın. Doktoruma gittim dün detaylıdan sonra hatırlarsanız burun kemiği kısa demişti bana. kendi doktorum bu kadar endişelenmeme kızdı. bir sıkıntı görsem ben kendimi riske atarmıyım ileri tetkikler için zorlardım seni burun kemiği de gayet iyi evet çok uzun değil ama tecrübelerim sıkıntı olmadığını söylüyor. Yaştan dolayı perinotologlar mutlaka bir şey çıkarıp amiyosenteze yönlendirip dava durumundan kaçınıyorlar dedi. Ne bilim yine doğurana kadar acabalar beni yiyecek sanırım
inşallah canm yaGünaydın canım.
Doktorunu dinle çok güzel mantıklı konuşmuş sen içini rahat tut
Gecmis olsun. Tup bebek durumunuz var mı bilmiyorum. Ama 3 kez acillik oldum ben de 5, 7 ve 10.haftalarda kanamayla.. 2 gece yatış yaptılar birinde. Subkronik Hematoma kaynaklıydi. (Sebebini öğrenmeniz onemli) Progesteronun her formunu kullaniyordum zaten tedaviden dolayı (hap, fitil, igne) .. zaman zaman iğneyi gunde 2ye dahi çıkardılar. Aspirini durdurduk hemen. İlk 3ay kanamali, sonra da icerden hematomali gecti. Kabiz olmamak önemli (ama çok zor bu ilaclarla)Günaydın arkadaşlar. Kasım anneleri grubundayım ama öyle bir sıkıntılı dönemdeyim ki her yere yazıp fikir almak istiyorum.
6. haftamda çok yoğun bir kanama şikayetle 3 gün hastanede yattım. O zamandan beri Progestan fitil kullanıyorum. Şu an 12+1’deyim. Yarın kontrole gideceğim. İkili tarama testi olacak demişti doktorum. Dün uzun zamandan beri ilk defa kahverengi akıntım oldu. Eve geldim. Dinlenme moduna geçtim hemen. Yatıyorum hep. Böyle bir durum yaşayan var mı hiç? Umarım tecrübelerinizi paylaşırsınız. Şimdiden çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?