2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ya evet sizin de çok düşükmüş. Bana da doktor en iyi çare damardan dedi, eğer bir ay içinde yükselmezse damardan alman gerekiyor mecbur ona hazırlıklı gel dedi. Bakalım takviyenin faydası olacak mı

Benimde 2 v altydi bu ay 2 46 ckms ,ilk hamilelegmde kullanyodm bunda gerek gormedi doktor.
3.trimester’a girince 2,5-3 arası da kabul edilebilir demişti bana. Benimki 3ün üstüne çıkınca dozunu arttırdı şimdi iyi çok şükür. Doğumdan sonra bırakırız ilaçları inşallah

Ben kullanıyorum canım, hamilelikte 2,5 üstüne kullandırılıyor ilaç. Benim 4 gibi bir şeydi en başta. Şimdi 2 çıkıyor her ay baktırıyorum
Her doktor kullandırmıyor lütfen kişiden kişiye değişen bir durum bu yine.
Beslenmene ekstra dikkat etmiş miydin? Tsh beslenme ile çok ilişkili, gluten ve şekerden uzak durmak epey fayda ediyor
hayır ermedim açıkçası bende anlamadım sonra bir daha yaptırdım yanlış mı diye aynısı çıktı. Ama ben zaten şeker için matofin kullanıyorum. Kilolu hamilelik. Şekerim çıkmasın diye. Herkesin hamileleği kendine tabiki her vücut ayrı benimde sürecim bu şekilde ilerliyor

Benim ara ara adet sancım var kızlar kontrolümü yarına aldım korkuyorum
Canısı korkma bir şey yoktur Allah’ın izniyle, yattığın pozisyon bile ağrıtabiliyor. Ben dün gece hiç uyuyamadım mesela. Mutlaka haber ver. Bende 1 aydır bekliyorum yarını oğlumu görmeyi özledim..

Zaten yine aşagıda hareket ediyor du bugün yukarda hissetmeye başladım şimdi.
bende bir iki kez yaptım iyi geldi canım sağol
Bana ikiz dogum yapan yengem söyledi hafif karnı yukarı doğru masaj yap ve ayaklarını yukarı kaldir diye gerçekten çok faydasını goruyorum

Hiç korkma bende de oluyor arada rahim büyüyüp kasılıyor ondandır.

Aynı hisleri yaşıyorum, riskli gebelikten çoğunlukla yürüyüş bile yapamadım. Karnım ağzımda sanki kocaman oldum, boyum da uzun giderek büyüyorum

İlkini 37+0 da sezaryen oldum biraz gereklilikten, ben şimdi de hep kendimi öyle hazırlamıştım ben de diyordum az kaldı diye. 39 ben de beklemiyordum

Kizlar 2. yada 3. sezeryanini olacaklara sorum ??? sezeryan dikiş yerinizde sızlama oldumu ? bugün sanki sızlama yasadim 2 3 kere usuttugum icin mi bilmiyorum yoksa bebek buyudugu icin mi ayni durumu yasayan var mi merak ettim
Bir iki kere yaşadım doktorum da kontrolde arada ağrı yapabilir normal dedi, şiddetliyse sen de doktoruna sor istersen

Benimde karnım hala küçük bu haftaya göre kocaman olman lazım dı diyor cevremdekiler hiç hamile deil gibiyim dışardan iç karnım büyük sanırım
Ayy benimde karnım oylee hiç 6 aylık hamile gibi durmuyorum ama ilk hamileliğimde de öyleydi iç karin geniş diye sanırım . Zayıf olmama rağmen aşırı bi karin yok

Ben son zamanlarda ödem tuttugumu farkediyorum kilo alimimda hızlandı cuma günü Dr kontrolüm var ve Dr un uyarmasindan çok bazı şeylerden suphelenmesinden korkuyorum.. başından itibaren 6 kilo aldim ama son 3 kilosu tam hatirlamasamda son 1 ayda oldu kilo almadan doğum yapabilme gibi bir dugmemiz olsa keşke

Ben de 6 kilo aldım ve son 3 kiloyu nasıl bir anda oldu ben de hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…