- 16 Şubat 2014
- 502
- 813
- 303
Yani şuan bu kadar hızla alırsam son aylarimdan korkuyorumBen de 6 kilo aldım ve son 3 kiloyu nasıl bir anda oldu ben de hatırlamıyorum
Böylesi daha iyi çatlamam belki diyorumAyy benimde karnım oylee hiç 6 aylık hamile gibi durmuyorumama ilk hamileliğimde de öyleydi iç karin geniş diye sanırım . Zayıf olmama rağmen aşırı bi karin yok
Çok tatlı amaİşkinde daha küçükmüş artık bu hafta özellikle birden aldı başını gitti çok uzaktan anlaşılıyor artık
Evet bende birden aldım sanki ödemmi acabaBen son zamanlarda ödem tuttugumu farkediyorum kilo alimimda hızlandı cuma günü Dr kontrolüm var ve Dr un uyarmasindan çok bazı şeylerden suphelenmesinden korkuyorum.. başından itibaren 6 kilo aldim ama son 3 kilosu tam hatirlamasamda son 1 ayda oldu kilo almadan doğum yapabilme gibi bir dugmemiz olsa keşke
Canım stresli bir durum mu yaşadın? Onun üstüne mi oldu ağrı? Yine doktoruna görün ama önemli bir şey olacağını sanmıyorum, ben de geçen hafta yaşadım doktora gittim bir sıkıntı yoktu çok şükür. Ağrın geldiğinde magnezyum iç, dinlen, bebek hareketlerinde azalma olmadığı sürece endişe etme dedi doktorumBenim ara ara adet sancım var kızlar kontrolümü yarına aldım korkuyorum
Canım naptin gittin geldin miİnşallah canım bu sabah iyi uyandım bakalım doktorumuz ne dicek
Bir günüm bir günümü tutmuyor valla dün hiç ağrım yoktu bugün yine heryerim agriyorBen sanki doğuma gittiğimde bu kadar karnım vardı, ilk defa bu hafta bir şeyler yiyince nefes alamamaya başladım
Latteee gittin mi canım doktora herşey yolunda mıİnşallah canım bu sabah iyi uyandım bakalım doktorumuz ne dicek
Ben de öyle hep dikkat ediyorum zaten ama benim karbonhidrat isteğim çok azıcık yesem farkediyor bence ödem de yapıyır artık, ben de çok almayayım son haftalar zor olacak kafasındayım ama geliyor gelmekte olanYani şuan bu kadar hızla alırsam son aylarimdan korkuyorumkorkumdan afedersin sabah yeşil salata ve yumurta yedim ama şimdide atıştırma ağzıma biseyler atma isteği hissediyorum.. zaten ekmek vs yiyen biri değilim ama neden kilo alıyorum bilmiyorum..
EveettÇok tatlı ama
Naptin canim?Benim ara ara adet sancım var kızlar kontrolümü yarına aldım korkuyorum
Benim son iki aydir oyle hic almadim son iki ayda 8 kilo aldim. Doktorum hemen diyet baslatti birden 2 kiloya yakin odem verdim. Kontrole gittigimde bile diyete baslamissin yuzunden belli dedi. Yuzum cok sismis ondan kizmisYani şuan bu kadar hızla alırsam son aylarimdan korkuyorumkorkumdan afedersin sabah yeşil salata ve yumurta yedim ama şimdide atıştırma ağzıma biseyler atma isteği hissediyorum.. zaten ekmek vs yiyen biri değilim ama neden kilo alıyorum bilmiyorum..
Beeennaranızda sık sık tuvalete çıkan var mı? sürekli tuvaletim var artık bıktım
Umarım güzel sonuç almışsındır doktorundanBenim ara ara adet sancım var kızlar kontrolümü yarına aldım korkuyorum
Cok siddetli degil ama insani huzursuz ediyo dogum yaklastikca ve bebek buyudukce anladigim dikis yerleri sizliyacak hayirlisi ile bir sorun olmadan dogar insallahBir iki kere yaşadım doktorum da kontrolde arada ağrı yapabilir normal dedi, şiddetliyse sen de doktoruna sor istersen
Oh çok şükür her şey yolunda sen ve bebişin iyiHanımlar selam herkese
Sorduğunuz için hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim.
Herşey yolunda çok şükür bebek iyi kilosu boyu günüyle uyumlu çok şükür.
Herhangi bir açılma vs. Yok.
Agrı için de idrarda biraz kum varmış o yapabilir dedi bi sıkıntı yok onun dışında dedi.
Agrı olunca dinlen geçmezse gel dedi. Gaz yapıcı seyler yersende olur dedi.
Su şeklinde akıntım oluyodu suyum geldi sanıyordum oyle bişeyde yokmussuyu iyimiş. Hareketlerini say artık günde 10 kere etmesi lazım dedi.
Herhangi bir kısıtlaman yok ama dinlen ağrın oldukca dedi. Artık kontroller sıklaşıcak 3 hafta sonra gel dedi
Y yulafff
basbelasiyim
C cirozbaligi
Wunsch_dk
asiba
Maşallah canımSelamlar. Doktor kontrolümden çıktım çok şükür oğlum iyi.1064 gr /37 cm boyumuz olmuş. Uyuyorduama görünce bi oh diyor insan ne tuhaf.. Baş aşağıda bebek ters değil dedi güzel dedi doktorumuz. Tansiyonum orda çıktı bi heyecandan olabilir ben biraz öyle yapıya sahibim sonra 5 dk sonra normale döndü 1 ay sonra gidicem tekrar doğum iznine ayrılmak istiyorsam rapor düzenlenecek. Bursa da ziya çetine gidiyorum, doğum fiyatları konuştuk 40 bin ortalama yaptırdığı hastaneler. Pahalı gelmedi. Şehir hastanesinde kardeşi varmış ona da yönlendirebilirim sizi dedi doğum için. Bunu da düşüneceğim çünkü doktorumu çok seviyorum çok tatlı bir adam Allah razı olsun ondan…
Cok şükür canım elhamdülillah rabbimeOh çok şükür her şey yolunda sen ve bebişin iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?