2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Çok teşekkür ederim. Tüp bebek değil. Normal yolla oldu. Kese etrafında kanama alanı var ama nedenini bilemeyiz dediler. Son iki gidişimde kanama alanın geçmiş günlük işlerini yapabilirsin dediler. Gurbetteyiz. O kanamalı sürecimde eşim işten izin alıp her şeyi yapmıştı. Doktor bu son iki kontrolde hasta gibi yatma sürekli deyince eşimin yükünü hafifletmek için hafif ev işlerini yapmaya başlamıştım. Hata ettim galiba. Şimdi tekrar dinlenme moduna geçtim. Yarın kontrolüm var zaten. İnşallah bebeğim sağlıklıdır. Dualarınıza talibim güzel anneler..

Günaydın canım bak doktorun da güzel konuşmuş kendini ve bebeğini strese sokma çok down sendromlu dedikleri bebekler sağlıklı doğdular bende dahil Rabbimine inan güven inşallah sağlıklı bir oğlun olacak

İnşallah nazdacım inşallah

Rica ederim.sizi çok iyi anlıyorum, mesaj da attim ins. Gecer ve bebisinizi sağlıcakla alırsınız kucağınıza.

Gecmiş olsun ben 10. Haftama kadar lekelenme yasadım iğne kullandıgım halde.
Dinlenin parlak kırmızı kan olmadığı sürece korkmayın eski kandır.
Yarın zaten kontrole gidecekmişsiniz.

Gecmiş olsun ben 10. Haftama kadar lekelenme yasadım iğne kullandıgım halde.
Dinlenin parlak kırmızı kan olmadığı sürece korkmayın eski kandır.
Yarın zaten kontrole gidecekmişsiniz.
Çok teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun. Yarın hayırlı haberlerle gelirim inşallah

Kızlar iyi günler tansiyon ile sıkıntı yaşayan oldumu sağlık ocağı kontrolüm vardı 12 mayısta ilk ölçüm yüksek çıktı tekrarladı düşmüştü biraz takip et dedi ediyorum bugünde doktoruna yaz dedi doktorda çağırdı gidicem 3 buçukta aranızda tansiyon lan ilgili sıkıntı yaşayan varmı ekliyorum tansiyonları

Eklentiler

• 1000026661.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 45
Geçmiş olsun. 10, 14 ve 16 haftalıkken ben de kanama lekelenme yaşadım. Gebelikte sıklıkla yaşanıyor yine de doktorunuza sorun progestan kullanıyorsunuz zaten. Stres yapmamaya çalışın biliyorum zor ama. Ben korkudan tansiyon problemi yaşamıştım kanama yaşayınca tansiyon fırladı. Kontro altına almak zor oluyor. Şifa diliyorum

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Böyle mesajlar bana iyi geliyor. İnşallah benim kanamalarım da zararsızdır. Bebeğim benimledir. Rabbim bir daha hiçbirimize yaşatmasın böyle korkuları

Şükürler olsun şeker yüklemede sıkıntı çıkmadı. 50lik yükleme yaptılar açlık 100 geldi ama doktor önemsemedi. Tokluk 128 Çıktı.
27+6 yım 1158 gr çıktı. Kan uyuşmazlığı olanlar 28. Haftada unutmayın doktor söyler zaten unutursa hatırlatırsınız

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Böyle mesajlar bana iyi geliyor. İnşallah benim kanamalarım da zararsızdır. Bebeğim benimledir. Rabbim bir daha hiçbirimize yaşatmasın böyle korkuları
Kan uyuşmazlığı varsa isterseniz gidin. Ben kontrolden bir gün önce lekelenme yaşadım. Nasılsa ertesi gün kontrol var diye gitmedim. Neden gelmedin dediler. İsterseniz gidin içiniz rahat eder

Kan uyuşmazlığı varsa isterseniz gidin. Ben kontrolden bir gün önce lekelenme yaşadım. Nasılsa ertesi gün kontrol var diye gitmedim. Neden gelmedin dediler. İsterseniz gidin içiniz rahat eder
Kan uyuşmazlığımız yok. Gurbetteyiz. Eşim de işi gereği izin alamıyor çok sık. O yüzden yarını bekleyelim dedik. Yarın için izin alabilmiş. İyi mi ettik bilmiyorum ama.

Geçmiş olsun canım bende öyleydim 16.haftama kadar hep leke ve kanama yaşadım hatta 13.haftada çok yoğundu şuan 27 haftalik oldu şükür sıkıntı yok inşallah sende atlatırsın progestani duzenli kullanmaya dikkat et geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim canım. Sana da çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın. Maşallah diyelim İnşallah ben de sağlıkla o haftalara gelirim. Belki de bebiş yerleşmeye çalışırken kanama oluşuyordur. Öyle ummak istiyorum

İnşallah canım ama gerçekten bu kanama olayını yaşayan o kadar çok gebe var ki hastanede kaldığım dönemde de gördüm ama genelde hamileliğin gidişatiyla ilgili olmuyor bu kanamalar Rabbim sağlıkla hayırlısıyla bize kavuştursun yavrularımızı

Ben de hastanede kaldığım dönem benimle beraber 23 kişinin de bu sebeplerden kaldığını duyunca çok şaşırmıştım. Aile hekimi geçen sene kimyasal gebelik yaygındı. Bu sene de kanamalı hamilelik yaygınlaştı dedi. Çok garip.

Bende gebelik tansiyonu oldu her iki gebeligimde de. Takip ediyorum. 140 uzerine cikmadikca sorun yok. 140 ve uzeri istenmeyen rakamlar. Sizin ilk olcumleriniz cok yuksek o gun cok mu yoruldunuz, sicakladiniz ya da cok tuzlu bir sey mi yediniz? Sonraki olcumlerde 130lar cok problem degil ama ben 130lari gordugumde yarim bardak limonlu su iciyorim hemen. Sizin de hep yemekten sonra artmis ozellikle kucuk tansiyonunuz. Cok mu tuzlu ya da kizartma tarzi yediniz o gun? Stres de asiri etkiliyor. Gunde 3-4 kere olcun. Stres, asiri yorulma, sicak, tuz ve kizartmadan uzak kalarak takip edicez. Bir de bana ilk gebeligimde tansiyon hapi baslamislardi belki baslarlar size de

Selamlar, benim buradaki konuşmalarıma bakabiliyor musun bilmiyorum ama benim ortalama 4 ay kanama oldu, kahverengi lekelerde değil bildiğin regli olur gibi bir anda gelen kanamalar, hiçbir sebep bulamadılar. Bu kanamaların %80 bi ne olduğu veya neden olduğu belli olmuyormuş. Doktorunla irtibatı halinde kalın biz 15 günde bir max 3 haftada bir görüşüyorduk. Bolca dinlendim yattım. 16. Haftamda kesildi. 18. Haftaya kadar Progestan hap olarak kullandım. Son kanamamdan sonra Hem hap hem iğne vuruldum iğne 2 kutu kullanmışımdır o kadar (iğne 2 günde bir vuruluyordum) . Ama hap günde 3 veya 2 doktorum değiştiriyordu kullanıyordum. Çok şükür iyiyiz şu an.. sende kalbini ferah tut önce. Bence biraz da heryere yazma.. ben çünkü bu hatayı yaptım insanız çünkü. Bazen bazı yazılar insanı daha da telaşlandırabiliyor. Herkesin hamileleği kendine.. benim güzel sonuçlanırken başka birinin güzel sonuçlanmamış olabilir. Kafanı rahatlat, doktoruna güven. Allah hayırlısını nasip etsin

Merhaba. Mesaj çokluğundan yazdıklarınızı bulamıyorum. Ya da ben beceremiyorum galiba. Bilmiyorum. Allah bir daha yaşatmasın size de. Çok geçmiş olsun. Yarın doktora gideceğim zaten. Kanama alanı yoksa ve bebeğim sağlıklıysa detaylıca soracağım. Dediğiniz gibi her yorum bizi etkiliyor. Haklısınız. İyi dilekleriniz için de çok teşekkür ederim. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…