2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı 28+2 günlük olduk doktor kilosu için 1225-75 gibi bisey dedi dediklerini tam hatırlayamıyorum nasıl kızlar sizin bebeler kaç kg’da
Benim de bugün kontrolüm vardı 26+3’teyiz 1219 gram 37 cm olmuşuz dedi doktorumuz. İki hafta önden gidiyor ölçümleri. Biz karı koca uzunuz o yüzden böyle

Kizlar, bugun sag kalcadan baslayan ta topuga kadar bir agrim basladi. Ozellikle kalca alti tam arka bacak yaniyor, boyle uyusuk karincalanmis. Atesli gibi boyle klozete oturunca cok aciyor ve usuyor. Internette hamilelik siyatik agri vs yaziyordu, ilk defa yasadim bunu yasayan var mi? Kuyruk sokumum bile agriyo

Yaa riskli bir durum varsa siz yine de doktorunuza danisin. Amiin insallah saglikla alalim kucagimiza insallah

Merhaba, benim de olmuştu. Üst üste birkaç gün çok yürümüştüm. Ardından olmuştu. Doktora da sordum ekstra bir ilaç vermedi (ama zaten günde 2 magnezyum alıyorum) kendini dinlendir fazla yüklenme dedi. Son günlerde yorulduysanız belki ondandır. Dinlenmeye çalışın

Aslinda extra yorulmadim da, rutin her gunum ayni ev-is ama cok gicik bi durum umarim surekli olmaz, randevum 1 hafta sonra. Kimsede de duymadim bu agri olayini, bi bizde mi oldu sadece

Kızlar günaydın doktor kontrolümüz yarın heyecan dorukta 1 aydır görmedik bebişimizi bi kaç gündür yan yatınca o kadar sert tekme atıyor ki canım acıyor. Bütün gece tekmeleyip duruyor ve pozisyonundan ötürü sanki kaburgalarıma vuruyormuş gibi acıyor. Var mı bu şekilde olan ben mi çok hassasım şimdiden böyleyse son aylar uyuyamayacağız demek

Günaydın canım hiç sorma benim bebişte gece uyurken yatırmıyor başlıyor tekme atmaya Bir de sabahları erken saatlerde şimdiden benim bebiş kendini belli etmeye başladı. Akşam ve sabahları yatırmayacak gibi görünüyor doğduktan sonra

Ya benimki de oyle. Ablasi bu kadar erken baslamamisti sanki. Karnim saga sola hareket ediyor disaridan net goruluyor artik.bazen baya gidip geliyo karnim esim de dun gordu guluyobenimki hala cok asagi vuruyor bazen de sanirim eliyle kaburgalarimin o tarafi tirmaliyo mu napiyo garip bisey hissediyorum. Surekli simdiden boyleyse son aylarda nolcak diye dolasiyorum evde

Selam anneler, bu sabah ayaklarım balon gibi uyandım gülüyorum artık komiğime gidiyor. Tansiyonum normal çıkıyor. 12-13 /6 doktorum 15 vs olursa hemen haber ver demişti. Suya soktum uzun süre ama bir şey değişmedi.. nasıl inecek bilemiyorum..

Tansiyon 14 15 i görmedikçe korkma. Bol bol soğuk suya tut, gün içinde yüksekte kalsın dinlenirken ayakların. Benim de varislerimden dolayı ayaklarım uzun zamandır ödemliydi artık dün coraspine başlattı doktorum doğuma 1 hafta kalaya kadar kullanıcam‍♀.

Coraspirini ben bebeğe giden bir damarım daha yavaş diye başlattı doktor 23. Haftamda kullanıyorum günde bir tane. Yok normalde arada şişer inerdi bu bi tuhafıma gitti yazdım doktora o da 14-9 olursa hemen yaz dedi. Cok şükür iyiyim. birde mutfağa giriştim bu halde heralde yarın sabaha uyurum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…