2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ben 4 ay ücretli sonrasında 6 ay ücretsize çıkıcam büyük ihtimal. Benim çocuğuma bakacak kimse yok. Ben bir bakıcı ayarlamak da istemiyorum.. umarım yasa çıkar

Bana doktorum sırt üstü değil artık bundan sonra sadece yan yatıcaz dedi bilginize

Fikren 1 gece kalinacaksa 1 gecelik 1 pijama yeterli ama tedbir sevenlerdenseniz arttırılabilir 2 gece kalinacaksa 1 gecelik 2 pijama takımı taraftarıyım zaten sabahlık da bir tane bulunacağı için hirkaya ekstraya ihtiyaç yoktur derim

Ben 1 gecelikli sabahlıklı takım 2 alt üst pijama takımı koyucam canım kısa kollu olucak benimkiler sabahlıkları var diye ekstra hırka koymam.
Bana arkadaşım verdi sabahlıklı gecelik giymek nasip olmamış doğumda çok ağrısı vs olmuş 1 tane uzun kollu aldım lcwden bi tane de kısa kollu sabahlıklı aldım mı yeter sanırım o zaman canım
Şimdilik bi tane e bebekten emzirme atleti aldım ama daha denemedim en büyük bedeni aldım zaten
Ay aklınıza gelen varsa yazın sorun bilgilenelim biz de

Bende 1 emzirme sütyeni 1 emzirme atleti alıcam yeter

evet canım karnım olması gerekenden büyüktü ve hafta olarak önden gidiyordu. 38. haftada 4 kilo doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…