2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Yaaa nasıl bir diyet yaptınız benim de 27-29 arası baya arttı. Çoğu ödemdir diye umuyorum ben de bi denesem
Ya benim doktorum istedi eliminasyon yapmami ama diyetisyenim hamilelere onermiyorum dedi. Yani cok tavsiye edebilecegim bir sey degil. Bende preeklampsi var belimde de patlak bir fitik. Kilo almamam gerekiyor yani. Son haftalarda da haftada 1 kilo almaya baslayinca basladik artik. 8 kiloyu son iki ayda aldimHafifleterek yapiyoruz diyeti

evet canım karnım olması gerekenden büyüktü ve hafta olarak önden gidiyordu. 38. haftada 4 kilo doğdu
Benimde karnım ayından büyük gösteriyor canım ama bebeğimin gelişimi haftasıyla uyumlu dedi doktor ama gerçekten şimdiden çok ağırlaştım oturduğunda ayağa kalkmakta zorluk çekiyorum.Simdiden böyleyse kalan 3 ay nasıl olacak

HEPİMİZDE DURUM AYNI CANIM GEBELİK SAYISI ARTIKÇA DAHA AĞIR GEÇİYOR HAMİLELİKLER

Bende aynı hele akşamları hiç taşıyamıyorum kendimi karnım cokta büyük değil sırt agrım fıtık agrım oluyor bacagıma vuran
Ben gece yatarken dizlerime ve kalçalara kramp giriyor sanki.. o beni kötü etkiledi bi yoksa iyiyim yine diyorum basen diz ağrısı bazen sırt ağrısı normal artık… karnımız büyüyor bebekler 1 kiloyu geçti.

Bende aynı hele akşamları hiç taşıyamıyorum kendimi karnım cokta büyük değil sırt agrım fıtık agrım oluyor bacagıma vuran
Geçmiş olsun canım Benim de belimde iki tane fitigim var. Benim de sol bacağıma çok vuruyor ağrı Belki de bel fıtığı olduğu için hamilelik daha da zorluyor bizi Allah yardımcımız olsun inşallah

Bence de 2. Gebelik zor geçiyor benim hergun bir yerim ağrıyor bazen de nadir de olsa ağrım olmuyor bugün belim de ağrı var birde karnım da gaz ağrısı gibi var korkuyorum da yalan değil

Öncelikle sifalar diliyorum şu odem atmayı nasıl yaptınız acaba? AS hastaligimdan dolayı ilthapli & ödemli bi kisiligimfitiklardan da oturamıyorum zaten..ya yatay ya dikey pozisyondayim.. 5dk da şişiyor her yerim alaca alaca. Dr olacak dedi .. ama 3.ayda başladı yahu.. eliminasyonu da kalsiyum süt vs diye yapamadım.. şişe şişe devam 6ayda 6 kg (stoktan kullanıyor gerci bebek bmi 35) ama 2.5unu son 3 haftada aldım hasılı her türlü tavsiyeye muhtacım

Size de cok gecmis olsun diyetisyen kontrolunde eliminasyon diyeti yapiyorum. Disari cikip hareket etmeye de gayret gosteriyorum. Eliminasyonu bir ay yapicam uzun yapmayacagiz sonra da diyetisyenle calismaya devam edicez. Gluten yok, meyve yok, sut urunleri yok, sekerli seyler yok su an.meyve suyum biraz arttigi icin doktorum kisitladi normalde eliminasyonda bazilari var. Direk farkediyor arada kacamak yaptigimda ellerim hemen kirmizi kirmizi sis sis oluyor. Kacamaksiz gunlerimde direk iniyor bol su az tuz devam bakalim iki-uc ay dis sıkıcaz. Doktoruma kalsiyumu sordum hic bir sey olmaz dedi. Ama ben yine de arada tuzsuz sut urunu kaciriyorum bilerek icime sinmiyor cunku. Yuruyus mutlaka istiyor odem

Teşekkür ederim sağlıkla kucaklayalim bebislerin insaAllah.
Benim kolda, bacakta uyusmalarim çok oluyor özellikle uykuda yan da yatsam.
Mini mini yürüyüşlere başlamak şart oldu artik.. riskli deyip deyip yatırdılar beni dr.lar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…