- 10 Nisan 2024
- 317
- 142
- 23
- 27
bende olmadım ama ben Bulgaristanda yaşıyorum ve burda öyle aşılar hamilelikte yapılmıyorTetanoz asisi olmayan varmi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende olmadım ama ben Bulgaristanda yaşıyorum ve burda öyle aşılar hamilelikte yapılmıyorTetanoz asisi olmayan varmi ?
Bende olmadım 5 yılı doldurmadı daha aslında yapılabilirdi de içerik değişti vs boğmaca eklendi dediler istemedimTetanoz asisi olmayan varmi ?
Benim en son ki usg bir iki gün geri ileri çıktı bacak karın kafa neresi oluyorsa o ölçümler ama 1 2 gün öyle önemli değil. Bebekler max 2 hafta geriden gelebilir 2 hafta ilerden gidebilirArkadaşlar merhaba nasılsıniz fazla giremiyorum ama yazdıklarınızı oluyorum sizlere bir şey danisacaktim bu ultrason kağıdında ac bpd hc yazıyor hepinizin günüyle uyumlu cikiyormu yoksa bazen bir iki gün fazla yada eksik cikiyormu?
Benimde surekli olcumler farklı çıkıyor insanın kafası kurcalaniyor niye böyle diyeBenim en son ki usg bir iki gün geri ileri çıktı bacak karın kafa neresi oluyorsa o ölçümler ama 1 2 gün öyle önemli değil. Bebekler max 2 hafta geriden gelebilir 2 hafta ilerden gidebilir
Burda gittiğimde tam 26+0dım o senin bahsettiğin bpd ofd ac hc gibi ölçümler gün gün farklı bak. Ama doktor her şey yolunda dedikten sonra sende sorun olarak görme ultrason sonuçta birebir gerçeği yansıtmaz. Afaki bi fark olmadıkça sıkıntı yokBenimde surekli olcumler farklı çıkıyor insanın kafası kurcalaniyor niye böyle diye
Rica ederim ne demekBenimde olcumler bu şekildedir çok teşekkür ederim içimi rahatlattin![]()
Ben de olmadım, doktorum gerek yok dedi.Tetanoz asisi olmayan varmi ?
Bende serklajliyim ama kan şekeri ile alakası nedir doktorum bana hiç öyle birsey demediBu hafta cips(hem de klasik en sagliksizindan), çikolata ve dondurma 3lusuyle ben de +1 kiloyu gördüm. Halbuki serklaj dolayısıyla kan şekerine de ekstra dikkat etmem gerekiyor. 27+5 ve 9 kilo’dayim. Haftaya insallah, kendime gelip min şeker, karbonhidrat modeline geri dönmeye çalışacağım.
Amiiin Allah hepimizin yardimcisi olsunMg dan ziyade ilacın içindeki etken maddeler önemliymiş bi ilacını ağır olup olmadığı hakkında bi zaman bi doktor söylemişti bana da. O yüzden çok kafana takma 50 mg olan ilacın içinde bizim kullanamayacağımız nasıl maddeler var kim bilir. Şimdi sen yazınca bidaha bakıp emin oldum 100 lükmüş bendeki coraspin de. Araştırmalarım sonucu kullandığım bi tansiyon ilacı damarda genişleme yapıyormuş ee 2 hamilelikle de iyice perçinlenmiş oldu durum bilmiyorum bunun üstüne tansiyonum fırlamaz inşallah. Allah yardımcımız olsun da sağ salim doğuralım
Benimde surekli olcumler farklı çıkıyor insanın kafası kurcalaniyor niye böyle diye
Aynen çünkü her gittiğimde farklı olcumler cikiyor doktor her sey yolunda diyor ama araştırınca senaryolar üretiyor inssnÇok normal her ultrason farklı ölçüyor i. Hepsini. Kalibrasyonu farklı. Aslında ortalama bir değer söylüyorlar. Yani şöyle bebek doğduğunda daha fazla kiloda da olabilir. Arkadaşımın iki öyle olmultu 3700 beklerken 4 kilo doğdu gibi. Boyu daha uzundu yada..
Yaa ne güzel maşallahKızlar günaydın biz kontrolden çıktıkherşey yolunda bebişin keyfi yerinde 1200 olmuş
doğumum zorunlu sezaryen olacağı için tarihimizi de belirledik. 7 ağustosa gün aldık
doğum katında oda gezerken aklımdakileri hemşireye de sordum. 2.ci gün pansumandan önce duşa sokuyorlarmış. Bebeği artık yıkamadıkları için kanlı vs olabiliyormuş. Çekim vs için olan takımınızı vermeyin odaya gelince değiştirin dediler
![]()
Tam 39 da alıyor doğumaYaa ne güzel maşallahtam ne kadarlık olacak doğum zamanı inşallah
Ben olmadık Dr umda henuz bir uyarı yapmadıTetanoz asisi olmayan varmi ?