• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Kızlar ben yüksek tansiyondan hastanede yatıyorum 1 haftadır. 25 haftalık hamileyim. 24 saatlik idrar tahlilim hafif çıktı protein kaçağı önemli değil dediler. Kanda megatifti. Fakat dün akşamki tahlillerim Eser yazıyor. Anlayamadım. Benim gibi bir durumda olan var mı:(
Bebeğimin alınma riski var çok korkuyorum psikolojim berbat. Bana dua edermisiniz
Canim sen nasil oldun iyi misiniz

Merhaba kızlar bugün itibarıyla 28 haftalık olduk bugün kontrolüm vardı bebeğimin karın çevresi zayıf bacak boyu da kısaymış 2 hafta geriden geliyormuş 26 haftayla uyumlu yani. Onun dışında bi sorunu yok dedi ama sende minyonsun bebekte zayıf dedi doğru ben 40 kiloyla hamile kaldım şuan 45 im zayıfım karnımda pek yok ama moralim bozuldu yani. Bakıcaklar olmadı 37. Haftada alınacakmış sezaryen veya normal doğum onu pek bilmiyorum. Ne yapmam lazım kızlar beslenmeme çok dikkat ediyorum aslında herşeyden yiyorum ama olmuyor demekki ne yapabilirim moralim çok bozuk bu bebeğim için kötü birşeymi gerişim geriliği mi anlamadım
Anladığım kadarıyla siz de minyonsunuz, takiplerde sorun yoksa bence canınızı sıkmayın, genetik olarak o da minyon olacaktır muhtemelen

Internetten arastirdigimda kafasinin sinirlere baski yapmasi, agirlasmasi vs yaziyordu. Hatta sirf bunun icin birsuru egzersiz var youtubeda. Gecti mi , hala var mi?
Yok canım ya geçmedi anlık sızı giriyor mesela elimi yıkayıp havluya uzanacağım o sıra fena saplanıyor. Yarın kontrol halkımın 10.günü bi gidip sorayım dedim bi de kardiyoloji görüneyim nabız durduk yere 105-108 çıkıyor. Normal diyen de var internette 100 üzeri sıkıntı yazan da var 😐🤤

Yok canım ya geçmedi anlık sızı giriyor mesela elimi yıkayıp havluya uzanacağım o sıra fena saplanıyor. Yarın kontrol halkımın 10.günü bi gidip sorayım dedim bi de kardiyoloji görüneyim nabız durduk yere 105-108 çıkıyor. Normal diyen de var internette 100 üzeri sıkıntı yazan da var 😐🤤
Selamlar, benim kalp atışım hep 90-110 arası değişiyor. Gerçi ben kiloluyum belki ondandır. Doktorum bir şey demedi. Doktoruna sor bence canım

Kizlar bir kac gundur karnimin altindan yanlara yayilan anlik agri/elektrik carpmasi gibi bir sey yasiyordum ara ara. Bu aylarda yalanci sanci olabilir diye umursamadim ya da bebis cok sert gerildi heralde vs diyordum. Gece 2 de uykumdan kuvvetli bir agriyla uyandim, on bes dakika sonra tekrar oldu. 3. Bir saat sonra oldu duzensizligi gorunce rahatladim. Bebis geriliyor sandim ama sanci girerken yavrum farkli bir yerden vurdu ikisinde de. Magnezyum ile ilgisi var mi acaba ben henuz baslamamistim. Yasayan oldu mu aranizda? İlk gebeligimde hic basima gelmedi bu yalanci sanci vs hic yasamadim. Dogum sancim da belime dogru yayiliyordu sanki. Emin de olamiyorum.

Kizlar bir kac gundur karnimin altindan yanlara yayilan anlik agri/elektrik carpmasi gibi bir sey yasiyordum ara ara. Bu aylarda yalanci sanci olabilir diye umursamadim ya da bebis cok sert gerildi heralde vs diyordum. Gece 2 de uykumdan kuvvetli bir agriyla uyandim, on bes dakika sonra tekrar oldu. 3. Bir saat sonra oldu duzensizligi gorunce rahatladim. Bebis geriliyor sandim ama sanci girerken yavrum farkli bir yerden vurdu ikisinde de. Magnezyum ile ilgisi var mi acaba ben henuz baslamamistim. Yasayan oldu mu aranizda? İlk gebeligimde hic basima gelmedi bu yalanci sanci vs hic yasamadim. Dogum sancim da belime dogru yayiliyordu sanki. Emin de olamiyorum.
tam olarak sancı değil de rahim kasılması sanırım o. bende çünkü 14-15. haftalar gibi olmuştu, direkt magnezyum verdi doktorum o zamandan beri kullanıyorum. ara ara hala oluyor ama o kadar şiddetli değil. ikinci gebeliklerde çok yaşanır demişti doktorum. bir danışın siz de en iyisi

tam olarak sancı değil de rahim kasılması sanırım o. bende çünkü 14-15. haftalar gibi olmuştu, direkt magnezyum verdi doktorum o zamandan beri kullanıyorum. ara ara hala oluyor ama o kadar şiddetli değil. ikinci gebeliklerde çok yaşanır demişti doktorum. bir danışın siz de en iyisi
Yaa ben acaba yalanci sanci mi dedim cunku gelip giden yayilan bir seydi. Doktora yazdim duzensizse onemli degil ama siddetli olursa gel bakalim dedi. Takip edicem biraz bakalim. Baya kivrandirdi gece. Magnezyum dedim aslinda ama bir sey demedi o konuda doktorum. Hic basima gelmemisti ilk gebeligimde cok gerildim gece😅

Yaa ben acaba yalanci sanci mi dedim cunku gelip giden yayilan bir seydi. Doktora yazdim duzensizse onemli degil ama siddetli olursa gel bakalim dedi. Takip edicem biraz bakalim. Baya kivrandirdi gece. Magnezyum dedim aslinda ama bir sey demedi o konuda doktorum. Hic basima gelmemisti ilk gebeligimde cok gerildim gece😅
Sancı vs hissetmedim hiç ama doktorum 13.cü haftadan sonra reçeteme magnezyum ekledi. Hatta 28.ci hafta kontrolümde artık magnezyumu günde 2 ye çıkarabiliriz dedi. Bebek büyüdükçe depolarımızı daha çok tüketiyor. Başka bir doktora da danışın isterseniz 😊

Boğmaca tetanoz aşısı yaptırdınız mı ? İlk doz tetanoz oldum onun içinde boğmaca yokmuş şimdi 2. Doz için çağırıyorlar boğmaca da olacakmış yaptırmakta kararsızım

Back
X