• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Boğmaca tetanoz aşısı yaptırdınız mı ? İlk doz tetanoz oldum onun içinde boğmaca yokmuş şimdi 2. Doz için çağırıyorlar boğmaca da olacakmış yaptırmakta kararsızım
ben tek doz olmak istedim doktorumda 26. haftada özellikle boğmacalı olanı ol dedi o şekilde yaptırdım

Yok canım ya geçmedi anlık sızı giriyor mesela elimi yıkayıp havluya uzanacağım o sıra fena saplanıyor. Yarın kontrol halkımın 10.günü bi gidip sorayım dedim bi de kardiyoloji görüneyim nabız durduk yere 105-108 çıkıyor. Normal diyen de var internette 100 üzeri sıkıntı yazan da var 😐🤤
Bugün beni akıllı saat uyardı nabız çok yüksek diye. Sabahtan beri hem nefesim yetmiyor hem de çarpıntım var baya yordu beni sanki nefesim yetmiyor

Yok canım ya geçmedi anlık sızı giriyor mesela elimi yıkayıp havluya uzanacağım o sıra fena saplanıyor. Yarın kontrol halkımın 10.günü bi gidip sorayım dedim bi de kardiyoloji görüneyim nabız durduk yere 105-108 çıkıyor. Normal diyen de var internette 100 üzeri sıkıntı yazan da var 😐🤤
Benim durduğum yerde 150-160 lara çıkıyor doktorum max 125 olmalı dedi kardiyolojiye gittim bir gün holter takıldı. Sonucu normal geldi hamilelikte olabileceğini ve zaten ilaç veremeyeceğini söylediler. Doğuma yakın tekrar görüneceğim doğum sırasında sıkıntı çıkarmaması için

Sancı vs hissetmedim hiç ama doktorum 13.cü haftadan sonra reçeteme magnezyum ekledi. Hatta 28.ci hafta kontrolümde artık magnezyumu günde 2 ye çıkarabiliriz dedi. Bebek büyüdükçe depolarımızı daha çok tüketiyor. Başka bir doktora
İlk gebeligimde doktorum vermisti ayni doktordu ama bunda ilk basta evime yakin bir yerde kontrol oldum 20 den sonra kendi doktoruma gectim belki arada unutuldu mu acaba ya da gerek gormedi. Bi hatirlatayim gittigimde🤷🏻‍♀️
Boğmaca tetanoz aşısı yaptırdınız mı ? İlk doz tetanoz oldum onun içinde boğmaca yokmuş şimdi 2. Doz için çağırıyorlar boğmaca da olacakmış yaptırmakta kararsızım
Bana hemsire bir ay sonra yapacagiz dedi bir bucuk ay oldu hala yazmadi. Cocugu dogumdan sonra korumak icin yapiliyor ben yaptiracagim bir arayacagim Hatta neden cagirmadiniz diye
Hanımlar çatlayan oldumu?
Ne zaman başlar ben henüz çatlamadım acaba daha çatlarmıyım diye düşünüyorum 😂
Garip bir sekilde hala benim de baslamadi ve karnim kocaman. İlk gebeligimdeki catlaklardan faydalaniyo vucudum heralde🤣🤣 asiri catlamaya musaitim aslinda

İlk gebeligimde doktorum vermisti ayni doktordu ama bunda ilk basta evime yakin bir yerde kontrol oldum 20 den sonra kendi doktoruma gectim belki arada unutuldu mu acaba ya da gerek gormedi. Bi hatirlatayim gittigimde🤷🏻‍♀️

Bana hemsire bir ay sonra yapacagiz dedi bir bucuk ay oldu hala yazmadi. Cocugu dogumdan sonra korumak icin yapiliyor ben yaptiracagim bir arayacagim Hatta neden cagirmadiniz diye

Garip bir sekilde hala benim de baslamadi ve karnim kocaman. İlk gebeligimdeki catlaklardan faydalaniyo vucudum heralde🤣🤣 asiri catlamaya musaitim aslinda
Belki ilkte çatladın diyedir buda iyi bişey😂

Canim sen nasil oldun iyi misiniz
Ah arkadaşlar.
Rabbime dua ediyorum sizler yaşamayın.
Ben 27+2 hastanede yatışımın tam 23. Günü ani bir 18 19 u bulan tansiyonum ile çok acil bir şekilde ameliyata alındım bebeğim ile yaşam savaşı verdik.
Şuan 72 saat içerisindeyim 48 saat oldu doğum olalı tansiyonum düştü. Eskisi gibi Bebeğim küveze yoğun bakımda, dualarınızı lütfen esirgemeyin.
Çok dua edin, oğlum için 5 gün kritikmiş😢
Ben büyük bir zehirlenme geçirdiğim için gözlemdeyim hala, Rabbimin imtihanı, inşallah Rabbim bebeğimi bana bağışlar, bu zor ameliyat sürecini de atlatırım inşallah. Normal sezeryan gibi 2gün taburcu olamayacağım 😞 Dua edin.
Preeklampsi, hastalığı betermiş Allah uğratmasın❤️

Ah arkadaşlar.
Ben 27+2 hastanede yatışımın tam 23. Günü ani bir 18 19 u bulan tansiyonum ile çok acil bir şekilde ameliyata alındım bebeğim ile yaşam savaşı verdik.
Şuan 72 saat içerisindeyim 48 saat oldu doğum olalı tansiyonum düştü. Eskisi gibi Bebeğim küveze yoğun bakımda, dualarınızı lütfen esirgemeyin.
Ben büyük bir zehirlenme geçirdiğim için gözlemdeyim hala, Rabbimin imtihanı, inşallah Rabbim bebeğimi bana bağışlar, bu zor ameliyat sürecini de atlatırım inşallah. Normal sezeryan gibi 2gün taburcu olamayacağım 😞 Dua edin.
Gelmiş geçmiş ve bitmiş gitmiş olsun inşallah Rabbim evladını sana bağışlasın sana da sabır güç kuvvet versin 🙏🙏 preeklampsi malesef böyle daha 2 gün önce üniversite arkadaşımın preeklampsi den 28 haftalık doğum yaptığını öğrendim onlar minicik bedeniyle çok büyük savaşçı oluyorlar arkadaşımın bebeği de toparlamış evine taburcu edilmiş nice güzel sonuçlanan örnekler var eminim buna sen kalbini ferah tut❤️

Ah arkadaşlar.
Çok çok geçmiş olsun, siz de bebeğiniz de umarım en kısa sürede sağlıkla atlatırsınız bu süreci. Haberdar edin mutlaka dualarım sizinle

Benim durduğum yerde 150-160 lara çıkıyor doktorum max 125 olmalı dedi kardiyolojiye gittim bir gün holter takıldı. Sonucu normal geldi hamilelikte olabileceğini ve zaten ilaç veremeyeceğini söylediler. Doğuma yakın tekrar görüneceğim doğum sırasında sıkıntı çıkarmaması için
Evet evet göründüm bugün doktora canım 150-160lara çıkacak dah nabzın tansiyon da büyüğü yükselecek küçüğü düşecek dedi neyseki herşey yolunda bebeğim de iyi 1500 Gr olmuş 🤗❣️

Bugün beni akıllı saat uyardı nabız çok yüksek diye. Sabahtan beri hem nefesim yetmiyor hem de çarpıntım var baya yordu beni sanki nefesim yetmiyor
Daha da artacak canım bu nefessizlik çarpıntı doktordan şimdi çıktım kardiyoloji öyle söyledi 🫢🥲
Dinlenip pek bi iş yapmamak dinlenmek bol su içerek bebeğimizi beklicez artık 🥲🥲

Selamlar, benim kalp atışım hep 90-110 arası değişiyor. Gerçi ben kiloluyum belki ondandır. Doktorum bir şey demedi. Doktoruna sor bence canım
Ben 23 kilo aldım hamilelikte canım yani ni anda yüklendim kiloya ben de acaba kilodan mı dedim ama çok şükür ki bi sorun yok kardiyoloji kalbin iyi dedi hatta bi daha gelme dedi 😂

Ah arkadaşlar.
Çok geçmiş olsun🙏 sağlıkla kavuşun birbirinize dualarımız sizinle🙏

Ah arkadaşlar.
Cok geçmiş olsun canım Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah sağlıkla çıkın hastaneden ikinizde 🤲🏻

Ah arkadaşlar.
Rabbim evladinizi size bagislasin 🤲🏻 Saglicakla kucaginiza alip evinize goturun insallah 🌹

Kızlar şaka maka 12-13 hafta kaldı bebeklerimize kavuşmamıza🥹 sağlıkla gelsin hepsi🙏
Ben bebek alışverişinin %90 ını tamamladım sayılır. Sadece bebek bezi, ıslak mendil alt açma örtüsü ve çarşaf kaldı🙈 sıra kendimde.. tecrübeli annelere sorum var. Sezaryen olacağım. sizce ağustosta düğmeli alt üst takım mı yoksa gecelik mi daha rahat olur😊 bir de sezaryen doğumda depend bez kullanılıyor mu? Dikişlerden ötürü zorlar gibi düşündüm. Ve son soru göğüsler şuankinden daha büyük oluyor mu🙈 benim neredeyse hiç büyümedi ona göre emzirme sütyeni alacağım☺️
Ben aynı beden aldım b3nimde çok değişim olmadı ama sezeryan doğum yapmayı sizmi tercih ediyorsunuz yoksa mecburi bir durum mu bende çok korkuyorum ya erken doğum falan olursa gece rüya gördüm doktor karnımı kesiyor uyuyamıyorum korkudan

Ah arkadaşlar.
Çok geçmiş olsun.İnşallah toparlarsınız biraz önce bebeğinize de sağlıkla kavuşursunuz.🤲🏻

Ben aynı beden aldım b3nimde çok değişim olmadı ama sezeryan doğum yapmayı sizmi tercih ediyorsunuz yoksa mecburi bir durum mu bende çok korkuyorum ya erken doğum falan olursa gece rüya gördüm doktor karnımı kesiyor uyuyamıyorum korkudan
Benim mecburi bir durum ama doktor kararından önce de sezaryen olsun istiyordum. Gönlüme göre oldu😊

Back
X