• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Selamlar bugün doktor kontrolum vardı, gitmişken doğum fiyatıda aldım istanbuldaki arkadaşlarada bilgi olsun. güneşli erdem hastanesi normal 20 sezeryan 22 dedi :)
Anadolu yakası erdem hastanesi 17.5 fiyat verdiler 1-2 ay önce haberiniz olsun. Tabii normal doğum+sigortalılar için geçerli fiyatı

Cakmak erdem bana cok yakin memnun kaldiginiz doktor varmi ben afiyetteydim doktorum ayrildi yarin medipol camlicaya gitcem
Benim doktorum zeynep yeşim görgün ben çok memnunum.
ayşe ve gülçin hanım var onlar çok tercih ediliyor ben doktorumla tesadüf eseri tanıştım öylesine acil bi durumda muayene oldum ve cok sevdim şimdi arkadas gibi gülüp sohbet ediyoruz eşimle her gittiğimizde.

Ayy gerçekten miiii ne güzel olur heee 😍🥰 çok güzel bi dopum günü hediyesi, güzel bir anı 😍🥰
Evet ama acaba onun kendine özel günü mü olsa rol çalmış gibi olunur mu mantıksız mı olur falan diye düşünüyorum😂 anası gibi aslan burcu olsun diye 22 temmuzdan sonrası nı istiyorum da kesin😂

Şeker bebeğin idrarini yapmasına sebep olur. O da gereksiz yere amniyotik sıvıyı artırarak dikişe gereksiz yük bindirir dedi detaylı ultrason sırasında Recep Has. Hatta önümüz yaz sakın karpuz üzüm fln yiyeyim deme gibi bir cümlesi oldu. Kendi doktorum bu kadar dramatik yaklaşmıyor ama genel olarak abartma diyor. Ben de en azından tek seferde yüklenmeden tüketmeye çalışıyorum bazı şeyleri.
Bence de abartılmış sanki çok şükür şuan suyumuz falan gayet iyi ki karpuz vs de yiyorum bazı şeyler yapıdır genetiktir yani karpuzlu suyun artacağını dusunmuyorum

Ah arkadaşlar.
Rabbime dua ediyorum sizler yaşamayın.
Ben 27+2 hastanede yatışımın tam 23. Günü ani bir 18 19 u bulan tansiyonum ile çok acil bir şekilde ameliyata alındım bebeğim ile yaşam savaşı verdik.
Şuan 72 saat içerisindeyim 48 saat oldu doğum olalı tansiyonum düştü. Eskisi gibi Bebeğim küveze yoğun bakımda, dualarınızı lütfen esirgemeyin.
Çok dua edin, oğlum için 5 gün kritikmiş😢
Ben büyük bir zehirlenme geçirdiğim için gözlemdeyim hala, Rabbimin imtihanı, inşallah Rabbim bebeğimi bana bağışlar, bu zor ameliyat sürecini de atlatırım inşallah. Normal sezeryan gibi 2gün taburcu olamayacağım 😞 Dua edin.
Preeklampsi, hastalığı betermiş Allah uğratmasın❤️
Canım çok geçmiş olsun. Yavrunda sende sağlıklı bir şekilde taburcu olun inşallah, dualarım sizinle gönlünü ferah tut

Selamlar bugün doktor kontrolum vardı, gitmişken doğum fiyatıda aldım istanbuldaki arkadaşlarada bilgi olsun. güneşli erdem hastanesi normal 20 sezeryan 22 dedi :)
benim doktorum 50 bin kendi alıyormuş 35 bin hastane temmuzda da artış olabilirmiş. İzmirdeyim ben de doktorumdan çok memnunum ama biraz pahalı kalıyor maalesef.

Ah arkadaşlar.
Ben 27+2 hastanede yatışımın tam 23. Günü ani bir 18 19 u bulan tansiyonum ile çok acil bir şekilde ameliyata alındım bebeğim ile yaşam savaşı verdik.
Şuan 72 saat içerisindeyim 48 saat oldu doğum olalı tansiyonum düştü. Eskisi gibi Bebeğim küveze yoğun bakımda, dualarınızı lütfen esirgemeyin.
Ben büyük bir zehirlenme geçirdiğim için gözlemdeyim hala, Rabbimin imtihanı, inşallah Rabbim bebeğimi bana bağışlar, bu zor ameliyat sürecini de atlatırım inşallah. Normal sezeryan gibi 2gün taburcu olamayacağım 😞 Dua edin.
çok çok geçmiş olsun dualarımız seninle ve bebeğinle..

Ah arkadaşlar.
Rabbim yardimciniz olsun canim yuregini ferah tut benimde preklamsi riskim var baska riskler daha bebeginin nasibi varsa her turlu hayata tutunur Rabbim size bagislasin tevekkul ve duadan baska cagremiz yok 500 gramla yasayan sapasaglam cocuk var cevremde . insallah 2 kiloyu gecince sana verirler yogun bakimdanda cikar Allahin izniyle 😘 kotu gunler geride kalir

anadolu yakası daha uygun oluyo genelde ama burdaki doktorum iyi 50 bini gözden çıkardığım için gayet uygun geldi

benim doktorum 50 bin kendi alıyormuş 35 bin hastane temmuzda da artış olabilirmiş. İzmirdeyim ben de doktorumdan çok memnunum ama biraz pahalı kalıyor maalesef.
çok fazla ya :) burda bahçelievler memorial 60 diyodu 2 ay önce ama takipli olduğum kişiden şaşmak istemedim, bir de bu gittiğim hastanede 8 ay önce yakın arkadaşım doğum yaptı. tüm anlara şahit oldum gerçekten çok ilgililer

Şampuan masaj yağı ve pişik kremi için hangi markayı düşünüyorsunuz.
Sanırım ben rossmannın kendi markasını kullanıcam instagramda takip ettiğim içerik inceleyen biri (sanırım biyolog emin değilim)var gayet temiz bulmuş içeriklerini ve mustela siveno gibi markalardan iyi gibi hatta hem fiyat olarakta baya uygun sizde bakmak isterseniz
Markası Babysdream extra sensitive diye geçiyor.
Yinede fikirlerinizi duymak isterim 3 gündür araştırıyorum😂
Ben oğluna 5 yaşına kadar hep mustela kullandim kızıma da öyle yaparım fiyat yüksek biraz en fazla arada siveno kullanirim ben inst çok guvenmiyorum para içinmiş yapiyorlar ciddiler mi anlamak guc

Bence de abartılmış sanki çok şükür şuan suyumuz falan gayet iyi ki karpuz vs de yiyorum bazı şeyler yapıdır genetiktir yani karpuzlu suyun artacağını dusunmuyorum
Ben de bu sira cok karpuz yedim doktorum suyun artmis meyveyle biraz vedalasiyoruz dedi. Oncesinde de bildigim bir seydi ozellikle yaz meyvelerinin meyve sekeri vucut sekerini artirdigi icin gebelikte suyu artiriyo. İlk gebeligimde
Hic yasamadim suyun artmasini. Kista gecirdim cogunu cok meyve de yememistim. Bunda ilk defa yasadim ve baya karpuza dur diyemiyorum kendimde😅

Back
X