2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Amiiin insallah. Rabbim bir daha zorluk yasatmasin size de

Benim ikisi de devam etmedi cok bilgim yok ama tek
Sefer ve kahverengiyse olabilir demisti doktorum. Doktorunuz ne dedi? Bir on gun dikkat edin ama kafanizi takip stres yapmayin
Doktor bebek ii kalbide atıyor progesteron fitil kullan dinlen dedi . Bende adet olacakmisim gibi semptomlar vardı 1 kere kahverengi oldu 5 gün olcak birşey yokdu ama şuan çok çok ince adet sancısı geliyor gidiyor gibi kafam allak bullak oldu

Ben saldım artık hareket ediyormu ediyor tamam

Ben bir haftadır midemde hissediyorum sanki midemin oldugu yerde hareketleri oluyor

Kızlar iyi akşamlar. Bugün kontrolümüz vardı. Karın çevresi haftaya göre 2 hafta geriden geliyor perinatolojiye gözükmekte fayda var dedi doktorumuz. Geri kalan ölçümlerde hiçbir sıkıntı yok, haftasıyla uyumlu. Başına gelen var mı? 2 haftadır falan akşam ne yesem kusuyorum mideme çok baskı yapıyor. Ne yapayımda büyüteyim ben bu çocuğu

muz ve haşlanmış yumurta yiyebilirsin canım

Kustuğun için belkide geride bol protein ağırlıklı besleneceksin muz ceviz kaşar avokado bunlar cok kilo aldırıyormuş canım.
Diğer topiklerde böyle olup beslenmeyle haftasını yakalayanlar oldu.

Hanımlar ben bu kalça ağrısından çok muzdaribim. Ayağımın üstüne bastıgım an kalçamdan aşagı bi acı bi bıçak bi elektrik iniyor sanki cok farklı.
Bugün arttı yürüyemiyorum topallıyorum

Son düzenleme:
Bende öyleyim çok ağrım var kalmam bacaklarım sırtım ancak magnezyum alırsam biraz geciyor ama oda günde 1 defa diyor bence yetmiyor yetmez gibi birde karnımda çok fazla gaz var havaya uçabilirim her an

Bende öyleyim çok ağrım var kalmam bacaklarım sırtım ancak magnezyum alırsam biraz geciyor ama oda günde 1 defa diyor bence yetmiyor yetmez gibi birde karnımda çok fazla gaz var havaya uçabilirim her an
Of bilmiyorum ama hayat kalitemi cok kısıtladı haftaya kontrolüm var doktoruma söyleyecegim bakalım ne dicek

muz ve haşlanmış yumurta yiyebilirsin canım

Kustuğun için belkide geride bol protein ağırlıklı besleneceksin muz ceviz kaşar avokado bunlar cok kilo aldırıyormuş canım.
Diğer topiklerde böyle olup beslenmeyle haftasını yakalayanlar oldu.
Ay çok teşekkür ederim canlarım, işyerinde yediğim öğle yemeği ile geçirdim günleri desem yeri var, iştahım yerinde ama kusuyorum diye insanın yiyesi gelmiyor hiç. 3 hafta raporluyum kendimi besiye çekeyim

Birde şeyi merak ediyorum eğer kanama devam etseydi yada büyük bir kanama alanı olsaydı riskli bir kanama devam ederdi değil mi
Benim gebelik kanamali gecti, sizi belki rahatlatır, bazilari kanamali geciriyormus nabalimHerkesin hamileliği ve bunyesi farklı olabilir ama korkmayın, dinlenin, dr. Kontrollerinizi ihmal etmeyin.sizinki hemen gecer ins tekrarlamaz

kanamalarim şöyle oldu ozetle: (tup bebek) normal hayatıma dikkat ederek devam ederken, 5. haftada kanama oldu (hali hazırda progesteron igne,fitil, hap +aspirin kullaniyordum) acil,ultrason eve dönüş, 2 gunde kesildi. Aspirini bıraktık. Pedi dolduruyorsa direk acil demislerdi.
Ama iceride hematoma/kanama alanı devam edebiliyor disarida kanama olmasa da. 2haftada bir ultrasonla takip edildi. 10.haftada yine araba sürünce kanamam oldu bu sefer 2 gece yatış verdiler ama ilaclar aynı. Annem gelip baktı 3 ay boyunca 16. Haftada grip oldum, astimdan öksürdukce (afedersiniz) simsiyah kan geldi.. hadii yine acil, ultrason.. ama iyi habermis içerideki kan çıkmış ve kanama alanı 4ten 2 cm.e düşmüş..
20.haftaya kadar sürekli.lekelenmem oldu. 3.aydan sonra içeride devam etti. 4. Ayda kayboldu çok şükür..
5.ayda plasentada hematoma oluşmuş bu sefer de o da gecti çok şükür.

Hapa devam ediyoruz, simdilik temiziz

Farkettiyseniz karın kasları kasilinca oldu benim 3 kanamam da. Rahatlamak, dinlenmek ve moral düzelten aktiviteler, izlemeler ise yarayabiliyor.

Evet dediğiniz gibi her bünye farklı oluyor siz tüp Bebek olmuş anlarsınız 4 yıl boyunca istedik olmadı sadece 2 kimyasal oldu sonra iğneleri felan aldık asilama yapılacak di oda kist var diye 3 4 ayda öyle ertelendi sonra kendiliğinden oldu ve böylede olunca baya panik oldum lavabodan lavaboya kalkıyorum sadece arada bı 1 dk evde dolanıp oturuyorum

Ara ara kasiklarda sizi agri ilk haftalarda normal diye biliyorum. Hatta adet olacagimiz zaman agrisi olan arkadaslar oldu grupta.
Ben bir haftadır midemde hissediyorum sanki midemin oldugu yerde hareketleri oluyor
Oy elini kolunu yicen. Bende de gerildiginde hep yatay oluyor ama genelde asagida takilmayi seviyor kucuk hanim

Eklem yerinden asagi inen agri mi? Oysa siyatik olabilir. Belini rahatlatacak seyler yap biraz dinlen canim. Belden yayiliyor o agri bacaklara

Haa hamilelikte bile adet günün geldiğinde agrisinu yaşıyorsun yani normalde mesela bugün adet gunumdu sana yazdıktan sonra ağrım şükür kalmadı gectide sadece Kasım'da hafif bı batma ve kuyruk sokumumda gaz ağrısı gibi ağrı geliyor gidiyor sadece o adet sancım gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…