- 3 Haziran 2023
- 1.704
- 419
- 53
- 32
Doktor bebek ii kalbide atıyor progesteron fitil kullan dinlen dedi . Bende adet olacakmisim gibi semptomlar vardı 1 kere kahverengi oldu 5 gün olcak birşey yokdu ama şuan çok çok ince adet sancısı geliyor gidiyor gibi kafam allak bullak olduAmiiin insallah. Rabbim bir daha zorluk yasatmasin size de
Benim ikisi de devam etmedi cok bilgim yok ama tek
Sefer ve kahverengiyse olabilir demisti doktorum. Doktorunuz ne dedi? Bir on gun dikkat edin ama kafanizi takip stres yapmayin
Benim de bi süre sol el bileğimde his kaybı gibi bişeyi tutamama gibi olmuştu sonra kullandığım b12 magnezyum kalsiyum u değiştirince düzeldi ataştırdığımda karpal tünel sendromu gibi bişey dikkatimi çekmişti gebelikte çoğalabiliyomuş belki öyle bişeydir dediğim gibi kullandığım takviyeli yeterli gelmiyodu değiştirdim soru
Ben saldım artık hareket ediyormu ediyor tamamYaa ben kasıkta hafif hareketler kurcalama tarzı hareketler hissediyorum el kol olduğunu dusunuyorum hatta bazen mesaneme eli koluyla dahi olsa baskı yaptigini hissediyorum mesanemde elektrik çarpması oluyo sankigobegimin ustunde daha güçlü tekmeler hissediyorum onlarda ayaktir diyorum hatta bugün sağolsun bence topuguydu bayağı fazla ittı ve okşayarak geri içeri aldırdım en son gittiğimde baş asagiydi
Ben bir haftadır midemde hissediyorum sanki midemin oldugu yerde hareketleri oluyorBir kere gelip kesildiyse fitiller ise yariyordur. Dinlenin ama endiselenmeyinkendinizi yormayin ama ilk haftalarda cok onemli. Rabbim saglikla kucaginiza versin
Yaaa bende patlak iki fitik var ins bel agrisi yapmaz. Evet evet ayakta daha cok oluyor arada agri gibi bir sey de giriyor
Mesanem bosken de oldu, bos zannederken aniden tuvalet ihtiyacim da geliyor bugun kivrandim tuvalete yetismek icin bastiriyor sanirim iceriden. Benim de 2. Gebelik ve aksamlari tas gibi oluyor karnim. Dinlenme modunda da gecmiyor ama sertligi.Hayir daha bir kilo biseyler neredeyse iki katdan fazla buyuyecekler karnimda yer de yok gibi hissediyorum tas gibi oluyor geriliyor iyice nereme sigdiricam
Elleriyle vuruyordur belki asagiya.Yaa ben o kadar az yukariya vurdugunu hissettim ki bir elin parmagini gecmez. En yuksek zaten gobek deliginin bir kac parmak yukarisina vuruyor. Hep asagida camasir cizgisinin oralarda bir seyler yapiyor. Bastiriyor aniden tuvalet ihtiyacim falan geliyor.
muz ve haşlanmış yumurta yiyebilirsin canımKızlar iyi akşamlar. Bugün kontrolümüz vardı. Karın çevresi haftaya göre 2 hafta geriden geliyor perinatolojiye gözükmekte fayda var dedi doktorumuz. Geri kalan ölçümlerde hiçbir sıkıntı yok, haftasıyla uyumlu. Başına gelen var mı? 2 haftadır falan akşam ne yesem kusuyorum mideme çok baskı yapıyor. Ne yapayımda büyüteyim ben bu çocuğu
Kustuğun için belkide geride bol protein ağırlıklı besleneceksin muz ceviz kaşar avokado bunlar cok kilo aldırıyormuş canım.Kızlar iyi akşamlar. Bugün kontrolümüz vardı. Karın çevresi haftaya göre 2 hafta geriden geliyor perinatolojiye gözükmekte fayda var dedi doktorumuz. Geri kalan ölçümlerde hiçbir sıkıntı yok, haftasıyla uyumlu. Başına gelen var mı? 2 haftadır falan akşam ne yesem kusuyorum mideme çok baskı yapıyor. Ne yapayımda büyüteyim ben bu çocuğu
Bende öyleyim çok ağrım var kalmam bacaklarım sırtım ancak magnezyum alırsam biraz geciyor ama oda günde 1 defa diyor bence yetmiyor yetmez gibi birde karnımda çok fazla gaz var havaya uçabilirim her anHanımlar ben bu kalça ağrısından çok muzdaribim. Ayağımın üşüyorum bastıgım an kalçamdan aşagı bi acı bi bıçak bi elektrik iniyor sanki cok farklı.
Bugün arttı yürüyemiyorum topallıyorum
Of bilmiyorum ama hayat kalitemi cok kısıtladıBende öyleyim çok ağrım var kalmam bacaklarım sırtım ancak magnezyum alırsam biraz geciyor ama oda günde 1 defa diyor bence yetmiyor yetmez gibi birde karnımda çok fazla gaz var havaya uçabilirim her an
muz ve haşlanmış yumurta yiyebilirsin canım
Ay çok teşekkür ederim canlarım, işyerinde yediğim öğle yemeği ile geçirdim günleri desem yeri var, iştahım yerinde ama kusuyorum diye insanın yiyesi gelmiyor hiç. 3 hafta raporluyum kendimi besiye çekeyimKustuğun için belkide geride bol protein ağırlıklı besleneceksin muz ceviz kaşar avokado bunlar cok kilo aldırıyormuş canım.
Diğer topiklerde böyle olup beslenmeyle haftasını yakalayanlar oldu.
Ay siyatik ağrısı tarifliyorsun latteciğiiimmmHanımlar ben bu kalça ağrısından çok muzdaribim. Ayağımın üstüne bastıgım an kalçamdan aşagı bi acı bi bıçak bi elektrik iniyor sanki cok farklı.
Benim gebelik kanamali gecti, sizi belki rahatlatırBirde şeyi merak ediyorum eğer kanama devam etseydi yada büyük bir kanama alanı olsaydı riskli bir kanama devam ederdi değil mi
Evet dediğiniz gibi her bünye farklı oluyor siz tüp Bebek olmuş anlarsınız 4 yıl boyunca istedik olmadı sadece 2 kimyasal oldu sonra iğneleri felan aldık asilama yapılacak di oda kist var diye 3 4 ayda öyle ertelendi sonra kendiliğinden oldu ve böylede olunca baya panik oldum lavabodan lavaboya kalkıyorum sadece arada bı 1 dk evde dolanıp oturuyorumBenim gebelik kanamali gecti, sizi belki rahatlatır, bazilari kanamali geciriyormus nabalim Herkesin hamileliği ve bunyesi farklı olabilir ama korkmayın, dinlenin, dr. Kontrollerinizi ihmal etmeyin.sizinki hemen gecer ins tekrarlamaz
kanamalarim şöyle oldu ozetle: (tup bebek) normal hayatıma dikkat ederek devam ederken, 5. haftada kanama oldu (hali hazırda progesteron igne,fitil, hap +aspirin kullaniyordum) acil,ultrason eve dönüş, 2 gunde kesildi. Aspirini bıraktık. Pedi dolduruyorsa direk acil demislerdi.
Ama iceride hematoma/kanama alanı devam edebiliyor disarida kanama olmasa da. 2haftada bir ultrasonla takip edildi. 10.haftada yine araba sürünce kanamam oldu bu sefer 2 gece yatış verdiler ama ilaclar aynı. Annem gelip baktı 3 ay boyunca16. Haftada grip oldum, astimdan öksürdukce (afedersiniz) simsiyah kan geldi.. hadii yine acil, ultrason.. ama iyi habermis içerideki kan çıkmış ve kanama alanı 4ten 2 cm.e düşmüş..
20.haftaya kadar sürekli.lekelenmem oldu. 3.aydan sonra içeride devam etti. 4. Ayda kayboldu çok şükür..
5.ayda plasentada hematoma oluşmuş bu sefer deo da gecti çok şükür.
Hapa devam ediyoruz, simdilik temiziz
Farkettiyseniz karın kasları kasilinca oldu benim 3 kanamam da. Rahatlamak, dinlenmek ve moral düzelten aktiviteler, izlemeler ise yarayabiliyor.
Ara ara kasiklarda sizi agri ilk haftalarda normal diye biliyorum. Hatta adet olacagimiz zaman agrisi olan arkadaslar oldu grupta.Doktor bebek ii kalbide atıyor progesteron fitil kullan dinlen dedi . Bende adet olacakmisim gibi semptomlar vardı 1 kere kahverengi oldu 5 gün olcak birşey yokdu ama şuan çok çok ince adet sancısı geliyor gidiyor gibi kafam allak bullak oldu
Oy elini kolunu yicen. Bende de gerildiginde hep yatay oluyor ama genelde asagida takilmayi seviyor kucuk hanimBen bir haftadır midemde hissediyorum sanki midemin oldugu yerde hareketleri oluyor
Eklem yerinden asagi inen agri mi? Oysa siyatik olabilir. Belini rahatlatacak seyler yap biraz dinlen canim. Belden yayiliyor o agri bacaklaraHanımlar ben bu kalça ağrısından çok muzdaribim. Ayağımın üstüne bastıgım an kalçamdan aşagı bi acı bi bıçak bi elektrik iniyor sanki cok farklı.
Osteocare kullanmıyorsan öneririmHanımlar ben bu kalça ağrısından çok muzdaribim. Ayağımın üstüne bastıgım an kalçamdan aşagı bi acı bi bıçak bi elektrik iniyor sanki cok farklı.
Ben onu sordum doktor dedi ki o hamilelere öneriyoruz ama onlarda guvenmiyorum.baska ilaç verdi bence yeterli gelmiyorOsteocare kullanmıyorsan öneririm
Osteocare kullanmıyorsan öneririm
Haa hamilelikte bile adet günün geldiğinde agrisinu yaşıyorsun yani normalde mesela bugün adet gunumdu sana yazdıktan sonra ağrım şükür kalmadı gectide sadece Kasım'da hafif bı batma ve kuyruk sokumumda gaz ağrısı gibi ağrı geliyor gidiyor sadece o adet sancım gectiAra ara kasiklarda sizi agri ilk haftalarda normal diye biliyorum. Hatta adet olacagimiz zaman agrisi olan arkadaslar oldu grupta.
Oy elini kolunu yicen. Bende de gerildiginde hep yatay oluyor ama genelde asagida takilmayi seviyor kucuk hanim
Eklem yerinden asagi inen agri mi? Oysa siyatik olabilir. Belini rahatlatacak seyler yap biraz dinlen canim. Belden yayiliyor o agri bacaklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?