• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Peki sürekli yattiniz mi çünkü ben sadece lavabodan lavaboya kalkıyorum birde sadece bende sadece 1 kere kahverengi oldu daha olmadı ağrı lekeleme kalmadı şuan buda iyi birşey değil mi
Ben evden çalışıyordum. Yemek yapmaya kalktım bi kocam temizliğimi yaptı çünkü eğil kalk yapmadım çok. Ama her daim yattım desem yalan olur yatmadım yani. Yürüdüm de ben

Ben evden çalışıyordum. Yemek yapmaya kalktım bi kocam temizliğimi yaptı çünkü eğil kalk yapmadım çok. Ama her daim yattım desem yalan olur yatmadım yani. Yürüdüm de ben
İnan anlarsin yani sende beni böyle varya aglicam bunalıma girdim 😀 sonra diyorum iyi olsunda hep yatim

Ara ara kasiklarda sizi agri ilk haftalarda normal diye biliyorum. Hatta adet olacagimiz zaman agrisi olan arkadaslar oldu grupta.

Oy elini kolunu yicen. Bende de gerildiginde hep yatay oluyor ama genelde asagida takilmayi seviyor kucuk hanim

Eklem yerinden asagi inen agri mi? Oysa siyatik olabilir. Belini rahatlatacak seyler yap biraz dinlen canim. Belden yayiliyor o agri bacaklara
Bel değil kalça yani belimin ağrımadıgını anlıyorum sağ ayağa basınca yada sabit yük binince üstüne böyle sinire baskı yapar gibi ağrı bıçak saplanıyor

Ben onu sordum doktor dedi ki o hamilelere öneriyoruz ama onlarda guvenmiyorum.baska ilaç verdi bence yeterli gelmiyor :(
Osteocare mı yeterli gelmedi verdiği başka ilaç mı anlayamadım. Ben memnunum da o yüzden yazmıştım belimde 4 tane fıtık var kitlenmeyi de siyatik ağrıyı da krampları da çok yaşadım fıtıklar yüzünden 😔

Geçer mi onunla magnezyum mu?
Efermat suda eriyen kullanıyorum magnezyum olarak bunu kafama göre mi alıcam😕
Sgk karşılamıyor canım ister eczanenden ister online dan alabilirsin. Ama efermatlar bana gebelik öncesi de iyi gelmezdi. 4 tane fıtığım var sinir üstüne baskı siyatik ağrı kramp ne dersen var 1 aydır kullanıyorum memnunum 20. Haftalarda kitlenmiştim çünkü
İçinde magnezyum kalsiyum ve devit var

İnan anlarsin yani sende beni böyle varya aglicam bunalıma girdim 😀 sonra diyorum iyi olsunda hep yatim
Aynen öyle.. ben 4 ay boyunca yiyip yatmaktan kilo aldım 🤣 sonra işte iyi olsun diyorsun hep.. çok şükür bak iyiyiz. Fıldır fıldır geziyorum şimdi akşam gelince yorgunluktan bayılıyorum orası ayrı 😇😇

Ben inanmıyorum artık ya aşağıda hissediyorum vuruyo bebek diyorum muayenede bebeğin ayakları yukarıda çıktı😂
Ama yumruk atıyorlar.. hemde bayağı sert sert boksör olacaklar 🤣🤣 beni geçen uykumdan uyandırdı sabah şaşırdım 🤣 konuştuk biraz sanki tepki veriyor geliyor bana artık duyuyor yaaa

Aynen öyle.. ben 4 ay boyunca yiyip yatmaktan kilo aldım 🤣 sonra işte iyi olsun diyorsun hep.. çok şükür bak iyiyiz. Fıldır fıldır geziyorum şimdi akşam gelince yorgunluktan bayılıyorum orası ayrı 😇😇
En kötü zamanınız böyle olsun birde ben 8+1 deyim bugün sanki bı tık bel ağrısı var normal mi

Sgk karşılamıyor canım ister eczanenden ister online dan alabilirsin. Ama efermatlar bana gebelik öncesi de iyi gelmezdi. 4 tane fıtığım var sinir üstüne baskı siyatik ağrı kramp ne dersen var 1 aydır kullanıyorum memnunum 20. Haftalarda kitlenmiştim çünkü
İçinde magnezyum kalsiyum ve devit var
Ekstradan d vitamini alıyorum decavit kullanıyorum hergün değil doktorum birgün al bir gün alma dedi diye onuda.
Gittiğimde konuşayım değiştirelim der belki magnezyumu parası karşılaması hiç önemli değil omegamıda ücretli alıyorum yeterki geçsin😒

Ekstradan d vitamini alıyorum decavit kullanıyorum hergün değil doktorum birgün al bir gün alma dedi diye onuda.
Gittiğimde konuşayım değiştirelim der belki magnezyumu parası karşılaması hiç önemli değil omegamıda ücretli alıyorum yeterki geçsin😒
Decaviti ilk gebeliğimde kullanmıştım bende şimdi oğluma ocean d3k2 kullandığım için ondan devam ediyorum bu tarz ağrılar için magnezyum tek başına yeterli değil kalsiyumda olmalı devitine baktırdın mı hiç kaçtı değerin

Decaviti ilk gebeliğimde kullanmıştım bende şimdi oğluma ocean d3k2 kullandığım için ondan devam ediyorum bu tarz ağrılar için magnezyum tek başına yeterli değil kalsiyumda olmalı devitine baktırdın mı hiç kaçtı değerin
Devitim gebeliğin başında düşüktü ilk aydan beri kullanıyorum hiç bırakmadım damla formunda hergün alıyorum.
Daha baktırmadım doktorum istemedi yani zaten kullanıyorum diye sanırım

Devitim gebeliğin başında düşüktü ilk aydan beri kullanıyorum hiç bırakmadım damla formunda hergün alıyorum.
Daha baktırmadım doktorum istemedi yani zaten kullanıyorum diye sanırım
Düşükse bakmaları gerekirdi bi sen kan vereceğin zaman bi rica et canım. Benimde başta düşüktü kullanıyordum diye sonra yükselmiş mi diye bakmıştı 2 farklı doktor da

Back
X