Ne güzel sevindim sizin adinizaEvet dediğiniz gibi her bünye farklı oluyor siz tüp Bebek olmuş anlarsınız 4 yıl boyunca istedik olmadı sadece 2 kimyasal oldu sonra iğneleri felan aldık asilama yapılacak di oda kist var diye 3 4 ayda öyle ertelendi sonra kendiliğinden oldu ve böylede olunca baya panik oldum lavabodan lavaboya kalkıyorum sadece arada bı 1 dk evde dolanıp oturuyorum
Hah tamam çok teşekkür ederim tüm sorularıma cevap verdiğin içinÇok normal.. benim ilm başlarda daha çok ağrıyordu belim.. şimdi daha iyiyim ben sadece göbek büyüdüğü için ağrıyor çok oturursam felan
Hah tamam çok teşekkür ederim tüm sorularıma cevap verdiğin içinÇok normal.. benim ilm başlarda daha çok ağrıyordu belim.. şimdi daha iyiyim ben sadece göbek büyüdüğü için ağrıyor çok oturursam felan
Eğer düşükse hala bu tarz ağrılar ondan da olabilir devit kalsiyum magnezyum 3ü birden iyi seviyede olmalıymış magnezyum tek başına yetmiyormuş bende yeni deneyimledimHer ay endokrinde kan veriyorum tiroit için onuda söylerim gittiğimde hiçte aklıma gelmedi devit alıyorum diye.
Katılıyorum..bana ne zaman kalsiyum takviyesi verseler bobrek taşım oldu. Şimdi de kum döküyorum.. bıraktım osteocare i.. sağlıklı besleniyorum. Değerlerim de belli tahlillerde zaten.. magnezyuma döndüm bakalım.Ben onu sordum doktor dedi ki o hamilelere öneriyoruz ama onlarda guvenmiyorum.baska ilaç verdi bence yeterli gelmiyor
Yalnız d3k2 hamilelikte cok onermiyorlar diye biliyorum pıhtılaşma durumlarından dolayı.Decaviti ilk gebeliğimde kullanmıştım bende şimdi oğluma ocean d3k2 kullandığım için ondan devam ediyorum bu tarz ağrılar için magnezyum tek başına yeterli değil kalsiyumda olmalı devitine baktırdın mı hiç kaçtı değerin
Bende birz uzanayim kalkınca ağrıdan yürüyemiyorum sol kalcm ck agryor 5 10 saniye durup öyle topllyrm snra adim atabliyormHanımlar ben bu kalça ağrısından çok muzdaribim. Ayağımın üstüne bastıgım an kalçamdan aşagı bi acı bi bıçak bi elektrik iniyor sanki cok farklı.
Bugün arttı yürüyemiyorum topallıyorum
Yok diğeri yeterli değil bence attığım degil miOsteocare mı yeterli gelmedi verdiği başka ilaç mı anlayamadım. Ben memnunum da o yüzden yazmıştım belimde 4 tane fıtık var kitlenmeyi de siyatik ağrıyı da krampları da çok yaşadım fıtıklar yüzünden
Ben 4 doktor gezdim izmirde 4ü de biliyodu bilmiyorum gayet iyi dediler hep böbreksel bi sorun yaşamadım yatkınlık varsa tabi doktor dahilinde kullanılması iyi olur. Eğer birikme yaparsa kalsiyum böbreklere zarar verebilir dediğiniz gibi. Rutinde kan tahlilleri yapılıyor kalsiyum bende hiç birikme yapmadıYalnız d3k2 hamilelikte cok onermiyorlar diye biliyorum pıhtılaşma durumlarından dolayı.
+osteocare bende ters tepiyor, bobrek tasi yapiyor ya.. böbrek, d3, urik asit vs takibiyle gidiyoruz bakalm.
fitiktan oturamıyorum ben hala..
Vücuttan vücuda fark var tabi iyi gelmemiş olabilir. 3 çeşit magnezyum formunu da kullanmak lazımmış bende magnezyumun yağı da var ama osteocare dan memnun kaldımBu mu acaba
Yok diğeri yeterli değil bence attığım degil mi
Sağ ol canım evet oraya gidince her şeyi unutuluyor inşallah unutmadan konuşurum bu konuyu.Eğer düşükse hala bu tarz ağrılar ondan da olabilir devit kalsiyum magnezyum 3ü birden iyi seviyede olmalıymış magnezyum tek başına yetmiyormuş bende yeni deneyimledim
Gittiğinde söylersin doktor istemeyince biz de dünden unutuyoruz zaten
Bende aynıyım işteBende birz uzanayim kalkınca ağrıdan yürüyemiyorum sol kalcm ck agryor 5 10 saniye durup öyle topllyrm snra adim atabliyorm
Benim anca dün biraz rahatladı canım latteee o ağrı-acı. Doktorum magnezyumu değiştirip 2 doza çıkarmıştı ama sürekli yatıp dinlendim oturacağım zaman altıma yastık koydum destekledim hala daha öyleyim. Bugüne beyin cerrahına randevu almıştım ama hem biraz ağrı geçince hem de mr çektirmek istemediğim için iptal ettim. Bol bol dinlen latteHanımlar ben bu kalça ağrısından çok muzdaribim. Ayağımın üstüne bastıgım an kalçamdan aşagı bi acı bi bıçak bi elektrik iniyor sanki cok farklı.
Bugün arttı yürüyemiyorum topallıyorum
Ben dinlenince daha kötü oluyorum yani yatmak çok iyi gelmiyor yattığım zaman hiç ayağımın üstüne basamıyorum kalktığımda.Benim anca dün biraz rahatladı canım latteee o ağrı-acı. Doktorum magnezyumu değiştirip 2 doza çıkarmıştı ama sürekli yatıp dinlendim oturacağım zaman altıma yastık koydum destekledim hala daha öyleyim. Bugüne beyin cerrahına randevu almıştım ama hem biraz ağrı geçince hem de mr çektirmek istemediğim için iptal ettim. Bol bol dinlen latte
Hadi yaaBen dinlenince daha kötü oluyorum yani yatmak çok iyi gelmiyor yattığım zaman hiç ayağımın üstüne basamıyorum kalktığımda.
Ben dinlenince daha kötü oluyorum yani yatmak çok iyi gelmiyor yattığım zaman hiç ayağımın üstüne basamıyorum kalktığımda.
Pazartesi doktora gidicem bakalm ne diyecek,ona göre burayada yazarm cnm.Bende aynıyım işte
Evet evet araştırmalarıma göre benimki siyatik ağrısıKuzum senin muhtemelen siyatik tutmuş olabilir. Seninle şikayetimiz aynı ben 3 haftadır sol ayağımın üstüne basarken belimin soluna ve kuyruk sokumuna kramp giriyor. Sadece otururken ve yatarken rahatım. Bundan 1 yıl önce daha hamilelik ortada yokken sakroiliak eklem iltihabı tanısı almıştım aynı şikayetlerle. Benim muhtemelen o azdı. Ama senin hareket ettikçe açılıyor gibiyse siyatiktir ve bu haftalarda çok normal diye biliyorum. Doğumdan sonra bakacağız artık çaremize insallah
Yaz canım bende çarşamba gidicem bakalım benimki ne dicekPazartesi doktora gidicem bakalm ne diyecek,ona göre burayada yazarm cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?