2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Saglikla gelsin insallah 🙏 hayda benim doktorumda daha birsuru temmuz anneleri var sirada merak etme onunde zaman cok var demisti ama ayrica bir suprizde yapabilir dedi hangi dedigine inansam bilemedm😅 biz tontis de masallah yani zaten karnimi gorenler son haftalardasin az kalmis dimi diyor oysaki 7hafta var fjfjfj
hazırlıklı olmakta fayda var🥰

Evet bazen bir an once dogsun istiyorum bu agirlik agrilar yuzunden bazende daha var agostosu bulur diyorum ama nasil dogurucam cok merak ediyorum😅😅 7 haftada cok cabuk gecer 32 hafta nasil oldu anlamadim
Evet bende aynı fikirdeyim, sanki zaman hemen geçiyor. İnşallah zamanında doğuralım da 🤲🏻

31.haftamın icindeyim daha ben de hicbisey almadım. Kardeşim mayısta doğum yaptı diyor ki bendeki tüm yenidogan kıyafetlerini sana gondereyim boşuna masraf yapma hepsi bir giymede küçüldü hatta bazilarini hic giydiremedim bile diyor acayip mantıklı geldi valla. Geri kalanlara masraf yapar geçerim

32+4 haftadayim ama bebegm 34+4 ile uyumlu erken gelme gibi bir durumu olabilir mi doktorum kesin bisey diyemiyor ay cok stres yapmaya basladm ilk cocugum ayrica kilosuda biraz fazla gibi 2400gr belki almistirda bir hafta oldu kontrolumuzde cunku
Endişelenme canım doktorun iyi diyorsa sıkıntı yoktur. Benim de 2 gün önce 32+1 de 2200dü kilosu. Tahmini hesaplamayla 4-4300 kilo doğar gibi dedi. Eşimle ben de boylu yapılı insanlarız minyon bi şey çıkmaz bizden zaten 😂🥰

31.haftamın icindeyim daha ben de hicbisey almadım. Kardeşim mayısta doğum yaptı diyor ki bendeki tüm yenidogan kıyafetlerini sana gondereyim boşuna masraf yapma hepsi bir giymede küçüldü hatta bazilarini hic giydiremedim bile diyor acayip mantıklı geldi valla. Geri kalanlara masraf yapar geçerim
Çok haklı al kesinlikle çok bi şey almadıysan. Benim çevrem, yeğenlerim hep kız olduğu için ve benim de oğlum olacağı için hiç veremediler bana bi kaç şey hariç 🥰 ihtiyacın olan şeyleri al canım kendi eksiklerini bebeğim eksiklerini 😋

Çok haklı al kesinlikle çok bi şey almadıysan. Benim çevrem, yeğenlerim hep kız olduğu için ve benim de oğlum olacağı için hiç veremediler bana bi kaç şey hariç 🥰 ihtiyacın olan şeyleri al canım kendi eksiklerini bebeğim eksiklerini 😋
Evet canim bi de cinsiyetlerimiz de aynı olacak nasipse, aynen ne gonderirse kârdır dünyanın parasını verdik abla ele gitmesin diyor hakli :)

kesinlikle çok mantıklı, özellikle yenidoğan kıyafetleri 1 aydan-40 gün giyiliyor en fazla. biz de hep kuzenlerimde aramızda döndürmüştük, şimdi de ilk kızımdan sakladıklarım var ama o kış bebeğiydi her şey kalın diye buna mecbur bir kaç parça ince kısa kollu body aldım. başka da bir şey almadım, 3.aydan sonrasına alışveriş yaparım daha sonra artık

Canim kardesim acini anliyorum ve sana sonsuz sariliyorum basin sagolsun allah sana guc kuvvet versin en kiza zamanda yuzunu guldursun insallah🙏
Allah razı olsun canım😔 Rabbim sizlere yaşatmasın. İnşallah Allah'ıma yalvarıyorum bir daha hamilelik olursa bunları yaşamayayım diye.
Tekrar etmesi bende yüksek ihtimallde çünkü 😞

kesinlikle çok mantıklı, özellikle yenidoğan kıyafetleri 1 aydan-40 gün giyiliyor en fazla. biz de hep kuzenlerimde aramızda döndürmüştük, şimdi de ilk kızımdan sakladıklarım var ama o kış bebeğiydi her şey kalın diye buna mecbur bir kaç parça ince kısa kollu body aldım. başka da bir şey almadım, 3.aydan sonrasına alışveriş yaparım daha sonra artıa

kesinlikle çok mantıklı, özellikle yenidoğan kıyafetleri 1 aydan-40 gün giyiliyor en fazla. biz de hep kuzenlerimde aramızda döndürmüştük, şimdi de ilk kızımdan sakladıklarım var ama o kış bebeğiydi her şey kalın diye buna mecbur bir kaç parça ince kısa kollu body aldım. başka da bir şey almadım, 3.aydan sonrasına alışveriş yaparım daha sonra artık
Evet canim benim de kafama yattı, onumuzdeki ay göndereyim de daha cok cikarsa onlari da eklerim diyo bakalim

Ay sanırım 240li çok olur ozaman 🥲
Bence 240li alacaksanız direkt 2 beden alın o uzun süre kullanılıyor. Hatta bebek 3 kg üzerinde olursa direkt onunla başlayabiliyorsunuz. Ben o şekilde aldım. Bir de ayin 20sinde Mi.gr.osta da 1 alana 1 bedava olacak bezlerde aklınızda olsun.

Allah razı olsun canım😔 Rabbim sizlere yaşatmasın. İnşallah Allah'ıma yalvarıyorum bir daha hamilelik olursa bunları yaşamayayım diye.
Tekrar etmesi bende yüksek ihtimallde çünkü 😞
Olumsuza odaklanma bidaha yasatmasin allah🙏 eminimm en kisa zamanda yuzun gulucektir ve hersey yolunda olucak canim benim 💛🫂

agrı oluyomuydu bazen doğrulamıyorum baskı oluyo ama bebek cok hareketli acaba o mu baskı yapıyo diye düşünüyorum
Evet kasikta agri yapabiliyor canim enfeksiyon ama benim cok yuksek degildi bobreklere enfeksiyon olusumu olmamisti yani baslangiciydi yani korkucak bisey yok fark ettiysen onlemini aliyorsun hemen merak etme doktorum dedi zaten hamilelerin %90 gorulebiliyor cunku idrar torbasina baski oldugundan tam bosaltamiyormusuz bebek buyudugu icin beklemis çiş de enfeksiyon belirtisi yasayiyormus ya da oyle kanda cikabiliyormus bol su ic dedi bana ilaci 7gun kullandm ama tek kullanimlarda var ben cok tuvalete ciktigim icin tek kullanimligi kabul etmemmistm ama mantiklisi oymus. Endise etme zaten ilerlememis enfeksiyon cok agir degilse sorun yok ilac kullaniyorsun tekrar test yaptiriyorsun

Evet kasikta agri yapabiliyor canim enfeksiyon ama benim cok yuksek degildi bobreklere enfeksiyon olusumu olmamisti yani baslangiciydi yani korkucak bisey yok fark ettiysen onlemini aliyorsun hemen merak etme doktorum dedi zaten hamilelerin %90 gorulebiliyor cunku idrar torbasina baski oldugundan tam bosaltamiyormusuz bebek buyudugu icin beklemis çiş de enfeksiyon belirtisi yasayiyormus ya da oyle kanda cikabiliyormus bol su ic dedi bana ilaci 7gun kullandm ama tek kullanimlarda var ben cok tuvalete ciktigim icin tek kullanimligi kabul etmemmistm ama mantiklisi oymus. Endise etme zaten ilerlememis enfeksiyon cok agir degilse sorun yok ilac kullaniyorsun tekrar test yaptiriyorsun
gidiyim bi göstereyim en iyisi, aslında 1 ay önce bi idrar ylu enf oldum ama bol su içerek geçmişti o ara yazılan ilacı içmedim evde duruo:) ama enf yoksada içmek olmaz şimdi.
bu ara içim içime sığmıo cocuk büyüdüğü için mi bilmiyorum ama bi daralma çirkin hissetme vs hoş olmayan şeyler:D
bi de ağrı olunca tuz biber oluyor. hemen geçsin şu zaman imdat:D

Selam kizlaaaaar

Çok uzun zaman oldu yazmayalı ❤️
Benim hamilelik iyi gidiyordu ama biraz kötü ve zor süreçler geçirdim. Şimdi de hamileliğim çok zorlaştı artik. Basur, bebeğin pozisyonu yüzünden vücudum çok rahat değil, psikoojik olarak zorlanıyorum vs...

Yetişemedim size tam ama hastanemi falan seçtim. Hastane çantamın da kabasi hazır ama daha yıkayıp ütülemek falan gerekecek ❤️ bakalim.

Sizlerde her şey yolundadir inşallah ❤️

Back
X