AminnnnOlumsuza odaklanma bidaha yasatmasin allaheminimm en kisa zamanda yuzun gulucektir ve hersey yolunda olucak canim benim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminnnnOlumsuza odaklanma bidaha yasatmasin allaheminimm en kisa zamanda yuzun gulucektir ve hersey yolunda olucak canim benim
![]()
Evet evet duydum. Ama daha erken telaş yapmak için. İkinci hakileliklerde bebekler son hafta bile baş aşağı dönebiliyorOndanmış demek onlaar... benimki de annesi yattikca kendisi de yan gelip yatıyorancak son kontrolde dikey pozsiyonda gördük kendisini. dönsün bakalim hala yeri varken
Bu arada moxa/moksahakkında bilgisi olanimiz var mı? İst.da bir dr.un postlarinda gormustum bebeğe pozisyon vermede kullanılıyormus. Cipiti de kotu şeyler soylemedi
![]()
Evet evet duydum. Ama daha erken telaş yapmak için. İkinci hakileliklerde bebekler son hafta bile baş aşağı dönebiliyorben şimdilik pilates tipunda zıplıyorum
ihtiyaç olursa ileriki haftalarda deniycem bunu da
![]()
Yeni yeni ya çalışırken sandalyede değil de pilates topunda oturuyorum arada zıplıyorum. Ama benim rsikli değil, riskliyse sen doktorunu dinle otur evindeHadi ins.![]()
telastan değil, ben de yeni ogrenmisken passlayım dedim
Pilateste ziplamaya kacinci haftada başladın?
35e kdr otur evinde dedi dr bana riskli hamis olunca![]()
40dkyı geçmeden takmalısın yazıyor.Kızlar doğuma daha var ama göğüs kalkanı aldım geldi, ama nasıl kullanılacağını anlamadım. Nasıl kullanıldığını bilen var mı
Kesinlikle eller serbest yâda elektrikli pompa manuel olan neredeyse boş iş.Geçmişe baktım ama pek bulamadim.ne yaptınız pompaları kizlarr...
Otomatik Mochi düşünüyorum?
Su aşağıdakiler hakkında iyi de kötü de yorum vvar.hava kaçırıyor, sığdırıyor vs..
Bilgisi olanlar
Manuel pompa: philips, wee ?
Gogus kalkani: lansinoh, mamajoo ?
Silikon gogus ucu: lansinoh, mamajoo ?
O göğüs ucundaki yarayı korumak hani atlete filan yapışmasın diye.Kızlar doğuma daha var ama göğüs kalkanı aldım geldi, ama nasıl kullanılacağını anlamadım. Nasıl kullanıldığını bilen var mı
Evet evet biliyorum, sadece kullanım şeklini anlayamadımO göğüs ucundaki yarayı korumak hani atlete filan yapışmasın diye.
krem sürünce kremi korumak için diyebiliyorum ben ama![]()
bide diğer memeden akan sütü biriktiriyomus galiba.
Yok gümüş kapak değil , göğüs kalkanı. Göğsüme koyunca durmuyor düşüyor sabit kalmıyor nasıl kullanılacağını anlamadım40dkyı geçmeden takmalısın yazıyor.
Ben bir göğsü sağarken diğeri akınca onu toplamak için kullandım.
Gümüş kapağı kastediyorsan onu da giysi sürtünüp meme ucunu acıtmasın diye kullandım. Gümüş kapak yerine bal mumu bişey aldım plastik gibi görünüyor. Aynı işi yapıyorsa gümüş kapak pahalı geldi bana
Bu durmaz bunu sütyenle tutturuyosun ya pompa gibi değilki dursunEvet evet biliyorum, sadece kullanım şeklini anlayamadımgöğüs ucuma koyunca Öylece durmuyor ki düşüyor
internete baktım nasıl kullanılıyor bulamadım , normalde oradan sabit durması gerekmez mi mantıken
Of allahımmm , ilk gebelik ,çok cahilimBu durmaz bunu sütyenle tutturuyosun ya pompa gibi değilki dursun![]()
Bende aynıda kardeşimden az çok bilgim varOf allahımmm , ilk gebelik ,çok cahilimsütyen mantıklı tamam
Ahahahah kapı kapı aradım üstelik hiçbiryerde kalmamış hala alamadımKalkan diyince çok fazla şey beklediysem demek ki![]()
Analık 101 dersi falan yok mu bi yerlerdeOf allahımmm , ilk gebelik ,çok cahilimsütyen mantıklı tamam
Evet kesin bilgi 20-21 haziranda olacak. Daha önce de olmuştu ben stok yaptım. Bulursam paylaşımı göndereyimmigros kesin bilgi mi nerede gördünüz acaba
Ben 1 doz tek yaptırdım 2. Yi yaptırmadımKizlar ilk doz tetanozumu oldum. İkinci bogmaca ile karisik bu hafta yaptirmam lazimmis 30 dan sonra yapmak onerilmiyormus ama emin olamiyorum. Siz yaptirdiniz mi ne yaptiniz.