2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ondanmış demek onlaar... benimki de annesi yattikca kendisi de yan gelip yatıyor🙃ancak son kontrolde dikey pozsiyonda gördük kendisini. dönsün bakalim hala yeri varken :rolleyes:

Bu arada moxa/moksa ⬇️ hakkında bilgisi olanimiz var mı? İst.da bir dr.un postlarinda gormustum bebeğe pozisyon vermede kullanılıyormus. Cipiti de kotu şeyler soylemedi 🤔
Evet evet duydum. Ama daha erken telaş yapmak için. İkinci hakileliklerde bebekler son hafta bile baş aşağı dönebiliyor ❤️ ben şimdilik pilates tipunda zıplıyorum 😂 ihtiyaç olursa ileriki haftalarda deniycem bunu da 🥰

Evet evet duydum. Ama daha erken telaş yapmak için. İkinci hakileliklerde bebekler son hafta bile baş aşağı dönebiliyor ❤️ ben şimdilik pilates tipunda zıplıyorum 😂 ihtiyaç olursa ileriki haftalarda deniycem bunu da 🥰

Hadi ins.🙏
telastan değil, ben de yeni ogrenmisken passlayım dedim 🙃
Pilateste ziplamaya kacinci haftada başladın?
35e kdr otur evinde dedi dr bana riskli hamis olunca🥹

Hadi ins.🙏
telastan değil, ben de yeni ogrenmisken passlayım dedim 🙃
Pilateste ziplamaya kacinci haftada başladın?
35e kdr otur evinde dedi dr bana riskli hamis olunca🥹
Yeni yeni ya çalışırken sandalyede değil de pilates topunda oturuyorum arada zıplıyorum. Ama benim rsikli değil, riskliyse sen doktorunu dinle otur evinde 😂😂

Kızlar doğuma daha var ama göğüs kalkanı aldım geldi, ama nasıl kullanılacağını anlamadım. Nasıl kullanıldığını bilen var mı
40dkyı geçmeden takmalısın yazıyor.
Ben bir göğsü sağarken diğeri akınca onu toplamak için kullandım.
Gümüş kapağı kastediyorsan onu da giysi sürtünüp meme ucunu acıtmasın diye kullandım. Gümüş kapak yerine bal mumu bişey aldım plastik gibi görünüyor. Aynı işi yapıyorsa gümüş kapak pahalı geldi bana

Geçmişe baktım ama pek bulamadim. 🤯ne yaptınız pompaları kizlarr...
Otomatik Mochi düşünüyorum? 🤔

Su aşağıdakiler hakkında iyi de kötü de yorum vvar.hava kaçırıyor, sığdırıyor vs..
Bilgisi olanlar 🫠
Manuel pompa: philips, wee ?
Gogus kalkani: lansinoh, mamajoo ?
Silikon gogus ucu: lansinoh, mamajoo ?
Kesinlikle eller serbest yâda elektrikli pompa manuel olan neredeyse boş iş.
Göğüs kalkanı marka fark edeceğini sanmıyorum amaç göğüs ucunu korumak hepsi aynı işi görür gibi.
Silikon göğüs ucunuda gerekirse alın herkese gereken bir ürün değil çünkü. Bu seferde onsuz emzirmeye alıştırmaya çalısıcaksınız

Kızlar doğuma daha var ama göğüs kalkanı aldım geldi, ama nasıl kullanılacağını anlamadım. Nasıl kullanıldığını bilen var mı
O göğüs ucundaki yarayı korumak hani atlete filan yapışmasın diye.
krem sürünce kremi korumak için diyebiliyorum ben ama😂
bide diğer memeden akan sütü biriktiriyomus galiba.

O göğüs ucundaki yarayı korumak hani atlete filan yapışmasın diye.
krem sürünce kremi korumak için diyebiliyorum ben ama😂
bide diğer memeden akan sütü biriktiriyomus galiba.
Evet evet biliyorum, sadece kullanım şeklini anlayamadım 🤣 göğüs ucuma koyunca Öylece durmuyor ki düşüyor 😅 internete baktım nasıl kullanılıyor bulamadım , normalde oradan sabit durması gerekmez mi mantıken

40dkyı geçmeden takmalısın yazıyor.
Ben bir göğsü sağarken diğeri akınca onu toplamak için kullandım.
Gümüş kapağı kastediyorsan onu da giysi sürtünüp meme ucunu acıtmasın diye kullandım. Gümüş kapak yerine bal mumu bişey aldım plastik gibi görünüyor. Aynı işi yapıyorsa gümüş kapak pahalı geldi bana
Yok gümüş kapak değil , göğüs kalkanı. Göğsüme koyunca durmuyor düşüyor sabit kalmıyor nasıl kullanılacağını anlamadım

Kizlar ilk doz tetanozumu oldum. İkinci bogmaca ile karisik bu hafta yaptirmam lazimmis 30 dan sonra yapmak onerilmiyormus ama emin olamiyorum. Siz yaptirdiniz mi ne yaptiniz.

Back
X