2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Merhaba ben de geçen hafta yani 27. Hafta. Gibi oluyor dedeağaca gittim. Doktor izni ile denize de girdim. Siz dedeağaca mı gideceksiniz? Eğer öyle ise dedeağaç sınır kapısına yarım saat. Ama denize girecekseniz suyu soğuktu.

Gitme diyebilir büyük ihtimalle diyecektir.
Ben 30. Haftada istanbuldan sakarya ya gitmek için konuştum tamam oraya olur ama artık 3 saatten fazla süren yolculuk İstemiyoruz dedi.

Benim doktorum da uzun araba yolculuğuna artık izin vermiyor canım geçen hafta sormuştum. En fazla 1-2 saat, o da yarım saatte bir durup arabadan inip yürüyeceksin demişti. Bence riske atmaya gerek yok ama sen bilirsin tabi. Yurtdışında geçerli sigortan var mı? Olur da acil bir şey olursa Yunanistan’da gidersiniz doktora.

ana kucağı alan var mı ben hem ofise hem eve alıcam ama karar veremedim bi titreşimli olan model var acaba o nasıldır
Selam ilk hamileliğinde babybjörn kullandım çok memnundum. İkicniye şimdi Joie Serina aldım. Kendi kendine sallansın diye. E bebekte git bak istersen. Müzik var titreşim var. İstersen alıp dümdüz elektriksiz de kullanımı var. Taşıması kolay. Bayıldım

Selam ben ilk gebelikte hem bal mumu hem gümüş kapak aldım. Gümüş bi süre sonra rahatsız etti daha sert. Baya az kullandım. Ama medicassol sürüp bal mumu taktım neredeyse hiç yara olmadı diyebilirim. İş görüyor

Ben seninkiyle bir mi bilemiyorum ama Ankara'dan İstanbul'a gittim bugün döndüm 15 gün de korktuğum gerildigim anlar oldu çünkü yorulduğum zaman ağrılarım oluyordu ama çok şükür sagsalim bitirdim doğum öncesi çocukların gönlünü yapmak durumundaydim şansım yoktu bundan sonra biryere gitmek mümkün olmazdı çünkü

Ben 29. haftada 5 günlük gezi için 5 saatlik uçak yolculuğu yaptım, bir sorun yaşamadım. Ama doktorumdan onay aldım, sık sık da ayağa kalkıp yürüdüm yolculuk boyunca. Doktorun ne derse onu yap derim ben. Yurt dışı seyahat sigortası mutlaka yaptır gideceksen.

Sizinle aynı durumu yaşıyoruz. Bugün 33+3, üç gün önce kontrolüm vardı tüm ölçümleri 3-4 gün önde, sadece karın çevresi 1 hafta geride. %17 persentilde çıktı. Bana da doktor minyon olabilir ama beslenmene dikkat et dedi.

Merhaba ben 30-31. Haftalar arasında Thassos a gittim araba ile doktorum bir sakınca görmedi. 2 saatte bir in dedi zaten gümrük falan derken mecbur iniyorsun, hiç sıkıntı yaşamadık. Sadece su tüketimine dikkat edin ve suda çok açılmayın kramp girme riski var dedi. Bir sıkıntı yaşamadan döndüm sadece biraz ayaklarda ödem oldu o da sıcağa bağlı. Gidecekseniz şimdiden iyi tatiller

Ben 3 hafta sonra iskocyaya gidecegim nasipse, hamilelikten once planlanmisti bozdede hersey. doktorum simdiden normalde bise olmaz gidersin dedi. Yeterli mola yaparsaniz bise demez bence.

İyi olmana çok sevindim

Aynı benimki de. Vurduğunda arka alt tarafa ya da mesaneye vuruyor var halime. Bir de azıcık ayakta durunca öyle bir baskı oluyor ki bacaklarıma doğru. Döner mi bilmiyorum ama oğlumda baş aşağı idi
En azından kaburgama vıruyordu vurduğu yer belliydi

Sonradan da değerler artabilir bence beklemeden doktora gidin ya da bilgi verin en azından. Kuruluktan da olabilir ama el ayak kaşıntısı olunca kolestazı da atlamamak gerekir

Ahahahha evet ya çok değişik bir his teknelerin aşağıda olmasi. Benim akıllı oğlum 28/30. Haftalarda bir döndü baş aşağı öyle kaldı haftalarca. Hiç pozisyon değiştirmedi. Şimdi böyle bazı tekmeler tam makatimda ve mesanemde hissediyorum çok feci döner inşallah ya. Gerçi ikinci gebelikte son anda bile dönen bebek oluyor doğum başladıktan sonra falan... Bakalım kısmet

Dedeağaç ordanda Halkidiki ye geçeceğiz. 10 gün sürecek bir sıkıntı olmazsa. Bende dedim en kötü hemen Edirne ye döneriz soğuk denize bayılırım ama hamileyken nasıl olur acaba? Bomboş güneşte oturup yatamam da. Valla aslında sadece yemekleri için gidiyorum bakalım Dr ne diyecek daha muayene olmadım.

Gitme diyebilir büyük ihtimalle diyecektir.
Ben 30. Haftada istanbuldan sakarya ya gitmek için konuştum tamam oraya olur ama artık 3 saatten fazla süren yolculuk İstemiyoruz dedi.
Ya çok istiyorum bizim hamilelik tam yaz dönemine geldi Ankara’da yaşıyorum ve çalışıyorum inanılmaz sıkıldım bi tatil istiyorum. İnşallah negatif bişey demez çok sıkılırsak yolda bir gece İstanbul’da falan kalacağız. İki saate bir durup yürüyeceğiz diye düşündük

Sigorta yaptırdım canım. Ben her gün işe arabayla yarım saatten fazla yol gidiyorum o nedenle bana çok gelmiyor o yolculuk durup yürürüm diyorum. En kötü bir gece İstanbul’da kalacağız.

Aslında bende geçen ay tek başıma 3 saat araba ile şehirler arasında yol yaptım bi kere durdum biraz yürüdüm ama bu tatile ihtiyacım var bu kış nerdeyse depresyona girdim.

Sigortayı yaptırdık herşey hazır canım ama inşallah bir sıkıntı çıkmaz Dr yok dese bile gidicem diyorum aşırı sıkıldım. Son bir ay hep kötü haber aldım kışın çok bunaldım tatile ihtiyacım var.

Thasos ta nerde kaldınız? Birde bebek alışverişi yaptınız mı? Gidenler bi çok şeyi çok ucuza aldıklarını söylüyorlar. Kramplar gece uykudan uyandırıyor ama Dr magnezyum a gerek yok dedi. Yüzmeyi çok severim paletle baya açılırım ama hamilelikte korkarım gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…