- 8 Nisan 2024
- 220
- 562
- 23
- 36
Ben yaptırmadım doktorum gerek görmedi. Bi doz yaptır paslı biley batar kedi köpek tırmala ısırma vs şüpheleneceğin bi durum olursa ikincisini yaptırırsın ne gerek var dedi. Zaten ilaç kullanmayı bile sevmiyorum bunu duyunca seve seve yaptırmadımKizlar ilk doz tetanozumu oldum. İkinci bogmaca ile karisik bu hafta yaptirmam lazimmis 30 dan sonra yapmak onerilmiyormus ama emin olamiyorum. Siz yaptirdiniz mi ne yaptiniz.
Bende de bugun aşağıya doğru batma hissi var. Hiç yoktu öncesinde. Dün son iş günümdü ayrıldım doğum öncesi izne. Hissetimi ne bebişimm evde sana rahat yok diyor galibakızlar, 2 gündür bebeğin hareketleri çok canımı acıtıyor, hareket ettikçe de sol kasığımda ağrı oluyor, sizde durumlar nasıl?
Ben yaptırdım canımKizlar ilk doz tetanozumu oldum. İkinci bogmaca ile karisik bu hafta yaptirmam lazimmis 30 dan sonra yapmak onerilmiyormus ama emin olamiyorum. Siz yaptirdiniz mi ne yaptiniz.
Evet oluyor kaburgaya vurmalarda başlıyor hareketleri sertleşiyor acı yapabiliyorkızlar, 2 gündür bebeğin hareketleri çok canımı acıtıyor, hareket ettikçe de sol kasığımda ağrı oluyor, sizde durumlar nasıl?
Bana yaptırtmadı doktorum tek doz yeter dediBen 1 doz tek yaptırdım 2. Yi yaptırmadım
kızlar, 2 gündür bebeğin hareketleri çok canımı acıtıyor, hareket ettikçe de sol kasığımda ağrı oluyor, sizde durumlar nasıl?
Ay be. Bugün biraz pazara gideyim dedim anam eve zor attım kendimi sanki çok fena bir dönüş yaptı inşallah kafasını çevirmiştir kuduruk oğlumEvet oluyor kaburgaya vurmalarda başlıyor hareketleri sertleşiyor acı yapabiliyor
Ya inşallah oyledir ayaklarıyla kendini ittirmiş olmasınAy be. Bugün biraz pazara gideyim dedim anam eve zor attım kendimi sanki çok fena bir dönüş yaptı inşallah kafasını çevirmiştir kuduruk oğlumçünkü vajinamda baskı hissettim böyle
Ay bende alt değiştirmeyi hiç bilmiyorumAnalık 101 dersi falan yok mu bi yerlerde
yıllardır kucağıma bebek almadım.. beslemeyi gectim alt değiştirme de yok bende..videolar vs..uzaktan eğitimle annelikhala bi içgüdü bi sey gelse diye bekliyorum
Ay boşver acıtsın bende sürekli şikayet ediyodum bi kaö gündür. Bugün akşama kadar bi kaç minik tekme dışında hareket hissetmedim. Çikolatalar soğuk sular yana yatmalar işe yaramadı. Huzursuz oldum biraz allahtan şimdi yine başladı smackdowna da rahatladımkızlar, 2 gündür bebeğin hareketleri çok canımı acıtıyor, hareket ettikçe de sol kasığımda ağrı oluyor, sizde durumlar nasıl?
Ben 24-28 haftalarda difteri-tetanoz oldum. Boğmacalı henüz gelmemişti. 2 doz yeterli dedi doktorum. Ama boğmacalıyı 30 dan sonra yaptıklarını biliyorum bebeğe de koruyucu olsun diyeKizlar ilk doz tetanozumu oldum. İkinci bogmaca ile karisik bu hafta yaptirmam lazimmis 30 dan sonra yapmak onerilmiyormus ama emin olamiyorum. Siz yaptirdiniz mi ne yaptiniz.
Sanki ayakları kaburgama değiyor gibiydi dur bakayım cuma gidicez beyfendi ne alemse görücezYa inşallah oyledir ayaklarıyla kendini ittirmiş olmasın
Ben hamileliğin başında da girdim şimdi de giriyorum henüz bişi olmadıKızlar havuza giren var mı? Varsa ne gibi şeylere dikkat ediyorsunuz? Yemin ediyorum alev atıyorum sıcaklardan bunaldım. Şöyle bir havuza girip yüzesim var, hem de hareket olsun istiyorum
Ben girmedim, temizliğinden emin olamam. Denize girdim iki kere çok güzeldiKızlar havuza giren var mı? Varsa ne gibi şeylere dikkat ediyorsunuz? Yemin ediyorum alev atıyorum sıcaklardan bunaldım. Şöyle bir havuza girip yüzesim var, hem de hareket olsun istiyorum
Fotoğraf yolladım, böcek ısırığı gibi görünüyor dediOlur vallaBende sadece kaşıntı oluyor akşamları, iz kabarıklık falan olmuyor. Bakalım kestim yumurtayı biraz böyle deniyim. İnş önemli bir şey yoktur sende de
Erkekse işin çok kolay.. ama kızsa çok dikkatli olmak gerekiyor alt temizleme konusundaAy bende alt değiştirmeyi hiç bilmiyorumetrafımda hiç bebek yok. Gerçi etrafımda olunca da 2 sevip geri verirdim annelerine ilgi alanıma girmezlerdi video falan izliyorum youtubeta ama çok yüzeysel anlatıyolar nası silcem pişik kremi nereye, ne kadar, ne zaman, niçin bunların cevabını istiyorum
Kizlar ilk doz tetanozumu oldum. İkinci bogmaca ile karisik bu hafta yaptirmam lazimmis 30 dan sonra yapmak onerilmiyormus ama emin olamiyorum. Siz yaptirdiniz mi ne yaptiniz.
Kızlar benim özellikle ayak, bacak ve kollarda kaşıntım oluyor yaklaşık 1 haftadır özellikle de akşam çok fena artıyor. Chatgpt google falan gebelik kolestazı diye bir şeyden bahsettiği için sabah doktoruma kaşıntım olduğunu mesaj attım bir losyon önerdi ve yumurta yemememi söyledi. Kolestaz da ciddi bir şey anladığım kadarıyla ve benim daha kontrole 2 haftam var. Üstelemeli miyim bilemedim. En son 3 hafta önce sağlık ocağında kan vermiştim değerlerim iyiydi belki ona istinaden demiştir. Böyle bir şey yaşayan bilgisi olan var mı?
Merhabalar kolestazda ast alt enzim değerleri yükselmeye başlıyo içiniz rahat etmezse sağlık ocağında bunlara baktırabilirsiniz eğer bakılmadıysaKızlar benim özellikle ayak, bacak ve kollarda kaşıntım oluyor yaklaşık 1 haftadır özellikle de akşam çok fena artıyor. Chatgpt google falan gebelik kolestazı diye bir şeyden bahsettiği için sabah doktoruma kaşıntım olduğunu mesaj attım bir losyon önerdi ve yumurta yemememi söyledi. Kolestaz da ciddi bir şey anladığım kadarıyla ve benim daha kontrole 2 haftam var. Üstelemeli miyim bilemedim. En son 3 hafta önce sağlık ocağında kan vermiştim değerlerim iyiydi belki ona istinaden demiştir. Böyle bir şey yaşayan bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?