2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar günaydın. Perinatoloji kontrolümüz vardı dün karın çevresi istediğimiz kadar büyümemiş 🥲 daha ne yapacağımı ne yiyeceğimi şaşırdım 🥲 her hafta nst+dr kontrolü ile ilerleyip baktı ki gelişmiyor sezeryanla alacaklar. Dualarınıza talibim şu kız inadı bıraksın da göbüşten kilo alsın artık

Ben 24-28 haftalarda difteri-tetanoz oldum. Boğmacalı henüz gelmemişti. 2 doz yeterli dedi doktorum. Ama boğmacalıyı 30 dan sonra yaptıklarını biliyorum bebeğe de koruyucu olsun diye
İlk doz duz tetanoz vurdular bir ay sonra karmaui vurucaz dediler. Bana da tam tersini soyledi hemsire dun aradi 30 dan sonra onerilmiyo yaptiracaksan bu hafta kesin gel diye
ben iki doz oldum. ilk dozu karma tdap denilen aşı olarak oldum 22.haftada, 26.hafta gibi ise tetanoz oldum.. tdap için internette daha geç önerildiği yazıyor ama benim sağlık ocağı hemşiresi sağlık bakanlığının 18-22 arası önerdiğini söyledi.
Bana da ilk dozdan bir ay sonra yapicaz dedi sonra cagirmadi ben haber verdim cagirmadiniz diye simdi de 30 dan sonra onerilmiyor dedigi icin neredeyse 31 oldum yaptirasim gelmiyor🤷🏻‍♀️ nasil farkli farkli bilgi oluyor bu konuda anlamadim benimki yanlis biliyor sanirim cogu kisiye tam tersi soylenmis cunku

Fotoğraf yolladım, böcek ısırığı gibi görünüyor dedi 🫠 Ben hala pek ikna olmadım ama gözlemlemeye devam ederim. Yumurtayı kesmek bi işe yaradı mı, değişiklik var mı sende?

canım bir arkadaşım kolestazı yaşamıştı çok can sıkıcı gerçekten. bence doktorunun söylediklerine uyup biraz kendini gözlemle. alerji de olabilir. geçmezse tekrar söyler kontrollerine gidersin. geçmiş olsun.

Merhabalar kolestazda ast alt enzim değerleri yükselmeye başlıyo içiniz rahat etmezse sağlık ocağında bunlara baktırabilirsiniz eğer bakılmadıysa

Kızlar başka forumlarda decavit’in de kaşıntı yaptığını yazanlar olmuş o yüzden hem yumurtayı hem de decaviti kestim baya geçti denebilir kaşıntım 2 gündür. Bugün akşam tekrar decavit almaya devam edicem görmek için bakalım şimdilik iyi geçti gibi 🙏🏼

Kızlar havuza giren var mı? Varsa ne gibi şeylere dikkat ediyorsunuz? Yemin ediyorum alev atıyorum sıcaklardan bunaldım. Şöyle bir havuza girip yüzesim var, hem de hareket olsun istiyorum 🥹🥹
benim doktorum temizliğinden emin olduğun bireysel havuzun değilse girme dedi 😂 denize sonsuz gireblirsin ama havuzda enfeksiyon riski var dedi.

Kızlar günaydın. Perinatoloji kontrolümüz vardı dün karın çevresi istediğimiz kadar büyümemiş 🥲 daha ne yapacağımı ne yiyeceğimi şaşırdım 🥲 her hafta nst+dr kontrolü ile ilerleyip baktı ki gelişmiyor sezeryanla alacaklar. Dualarınıza talibim şu kız inadı bıraksın da göbüşten kilo alsın artık
İnşallah alır canım inşallah 🤲🏻

İlk doz duz tetanoz vurdular bir ay sonra karmaui vurucaz dediler. Bana da tam tersini soyledi hemsire dun aradi 30 dan sonra onerilmiyo yaptiracaksan bu hafta kesin gel diye

Bana da ilk dozdan bir ay sonra yapicaz dedi sonra cagirmadi ben haber verdim cagirmadiniz diye simdi de 30 dan sonra onerilmiyor dedigi icin neredeyse 31 oldum yaptirasim gelmiyor🤷🏻‍♀️ nasil farkli farkli bilgi oluyor bu konuda anlamadim benimki yanlis biliyor sanirim cogu kisiye tam tersi soylenmis cunku
Benim doktorum da 32 den önce olman gerekiyor demişti.

ana kucağı alan var mı ben hem ofise hem eve alıcam ama karar veremedim bi titreşimli olan model var acaba o nasıldır

o marka pahalıymış ben şimdi bi kaç tane alcam ya bunun uygun muadili var ondan alıyım bari :D
Canım ben 9 küsura aldım sanıyorum ama zaten hepsi aynı işi görüyor, yani muadillere bakabilirsin. Elektrikli şeyleri ben düşünmedim, çocuğun o kadar harekete alışmasını istemedim. Bir de bu manuel ana kucaklarında kendi kendilerini sallıyorlar, o çok hoşuma gidiyor.

Canım ben 9 küsura aldım sanıyorum ama zaten hepsi aynı işi görüyor, yani muadillere bakabilirsin. Elektrikli şeyleri ben düşünmedim, çocuğun o kadar harekete alışmasını istemedim. Bir de bu manuel ana kucaklarında kendi kendilerini sallıyorlar, o çok hoşuma gidiyor.
güle güle kullansın inşallah bi marka var sadece titrio ve müzikli şuan 1900 tl civarında o iyi gibi görünüyo

Rabim yardımcıniz olsun gobusune etkisi olurmu bilmiyorum ama avakado kabak çekirdeği ve kaşar peyniri tüketebilirsin bunlar bebeğe kilo aldırıyor

Selam kızlar. 31 haftalık olduk pazartesi Yunanistan a tatile gideceğiz araba ile. Hamile kalmadan önce planlanmıştı. Yatın Dr kontrolü var Dr gitme dermi acaba desede gidicem valla. Yanıma küçük bir hastane çantası alsam mı diye geçirdim sonra kötüyü çağırma dedim. En kötü Edirne ye geçeriz bişey olsa diyorum. Biraz gerildim açıkçası. Başka tatile giden var mı? Risk mi sizce?

Back
X