2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Arkadaşlar bebek arabası konusunu tekrar açmak istiyorum izninizle, başta kullanacağım basinetli arabam var ancak 6. aydan sonra oturmaya geçtiğinde kullanacağım bir şey yok hala. Neler aldınız acaba?
Kraft kenya aldım. Pusetli bebeportlu. Tek el katlanır diye aldık ama takılıyor arada. İnş memnun kalırız aracım heçbek çok yer kaplamasın istedim

Kraft kenya aldım. Pusetli bebeportlu. Tek el katlanır diye aldık ama takılıyor arada. İnş memnun kalırız aracım heçbek çok yer kaplamasın istedim

Bende kraft kenya aldım. Biraz karlar açarken bence acemi olduğumuz için yapamıyoruz
Bende Kraft kenya aldım. Arabamın bagajına anca sığar diye memnun kalırız gibi ya evde kedilerimi gezdirdim ben güzeldi ay evet kendimi çok acemi hissediyorum pusetin göğüs kemerini falan ayarlayamadık çıldırdım

Bende evde ilk aldığımızda oyuncak ayımı koyup gezdiriyorum eşim dalga geçiyordu ya benim aklımda kalan model hala chicco seety çok hafif yer kaplamıyordu. Bu araba hachback bagajı ful kaplar olsunduu

Kızlar ya benim.bu hafta bel ve sırt ağrım cok fazla 33+3 olduk siz de de arttı mj acaba diyorum benim kiz erken gelmek için mi uğraşıyor kontrolümde 9 temmuzda daha var farklı dr lira gidip kafamı da karıştırmak istemiyorum

Çalışan hatunlar ücretsiz izine ayrılmayıp rapor alacaklar var mı? Maddi durumlar sıkıntı bizim ücretsiz alamiycam muhtemelen. Rapor veya heyet raporu alabileceğimiz bi yer varsa özelden yazabilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar , bugün kontrolüm vardı 31+2 deyiz. Kilosu 1800 boyu 37 dedi doktorumuz. Bunlar normal ama suyu sınırdaymış 8 ila 20 arasında olur senin ki 8.5 dedi. Tam olarak hangi ölçü bu bilmiyorum. Havuç suyu içmemi önerdi başka tavsiyeniz var mı haftaya da Amnisure diye bir test yapacakmış. Su kaçağı var mı ondan mı su seviyesi biraz az diye

Gelmeye karar verse adet ağrısı gibi ağrın olurdu diye düşünüyorum kasıklarda. Bel ve sırt ağrısı çok normal yük bele biniyor çünkü

Banada havuç suyu önerdi içiyorum 4 gündür. Birde 3 litreden fazla su içiyorum. Amnisure testi de basit 5 dakikalık bir şeymiş. Yaptırsak mı hocam dedim, kendini kontrol et eğer şüphelenirsen yapalım. ben hiç sıvı vs gelmiyor akıntım oluyor ama normal akıntı yani yıllardır görüp bildiğimiz.

İnşallah düzelir ikimizinde bende çamaşırımın ıslanması durumu da var o yüzden yaptırıcam testi

İnşallah düzelir ikimizinde bende çamaşırımın ıslanması durumu da var o yüzden yaptırıcam testi
O zaman yaptır canım ben evdeyken hiç ıslanma olmuyor ben kiloluyum dışarı çıkınca felan oluyor terliyor aslında oralarımda çok.. inşalllah yoktur

Arkadaşlar bebek arabası konusunu tekrar açmak istiyorum izninizle, başta kullanacağım basinetli arabam var ancak 6. aydan sonra oturmaya geçtiğinde kullanacağım bir şey yok hala. Neler aldınız acaba?
Kraft Tokyo aldım. İlk bebeğim tamamen videolar ve mağaza çalışanı önerisiyle hareket ettim. İnşallah memnun kalırım

Kızlar bu akşam 2 3 kez adet ağrısı gbi ağrı grdi bi iki dk ya gecti yaşayan var mı bu durumu?Birde 2 3 gndr bebisin hareketleri dha sertlesti onunla alakası olablr mi?

Havuç suyu ve bol süt için

Kizlar hamileligimde boynumda birsuru minik minik et benleri cikti, hafif de kararmalar oldu. Bu durumu yasayan var mi? Puruzsuz boynum gitti heryeri benek benek bi cilt geldi cok uzuldum
Benimde boynumdan aşağı doğru yaklaşık 8-10 tane var. İlk başta ne olduğunu anlamadığım için kaşıdım bazıları kanayıp kabuk bağladı. Doğumdan sonra düzelir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…