2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Benim ilk gebeligimde cene bolgemi sivilce basmisti. Kiz guzelligi alir derler hakikaten almisti. Ergenligimde bile hic sivilce bilmezdim. Sonra gecmedi on sene ugrastirdi beni😩 bu sene hallettiydim tekrar hamile kaldim yine kiz kesin
Sivilce olacak dedim bunda da hic olmadi😅 et beni ilk gebeligimde beni de baya basti ama cok rahatsiz etmiyor beni. Maalesef onlar kalici gecmedi
O zaman şans göreceğiz herkesin vücut yapısı şurada doğurmaya ne kaldı😆😆

Kizlar selam..acil bir sorum var. 33. Haftaya girdim . Bazi gunler bebegin hareketlerini asiri hissediyorum ama bazei gunler cok az hissediyorum. Anksiyetik oldugum icin atak geliyor hemen. 5 hafta kaldi direne direne geldim bu güne ve korkudan artik kendimi kaybedecek gibiyim. Sizin de bebek hareketleri her gun surekli aktif mi yoksa bazen yavasladigi durakladigi oluyor mu ?
Ben de 30.haftada aynı şeyleri hissediyorum bir gün acayip hareketli sonraki iki gün hareket sayısı çok az stres oluyorum

Selamlar hamişler,
dün acile gittim belden karına vuran regl sancım vardı. nst de sancı çıktı serum taktıkları halde aynı sancı çıkmaya devam etti. idrar yolu enf yaparmıs sancıyı. kültür ver yarın tekrar gel dedi idrar tahlilinegöre monrol tarzında tek kullanımlık ilaç yazdı onu içtim şuan daha iyiyim.
valla normal diye düşünüyordum ağrılar ama değilmiş herkes kendine dikkat etsin.
geçen cuma akşamı bende yaşadım ama benimki adet sancısı değil belirli aralıklarla vajinaya vuran baskıydı. Acile gittim nst çekildi sancı çıktı serum bağlandı daha sonra tekrar nst de düzelmiş çıktı sancı. Ertesi gün kendi druma gittim bebek aşağı inmiş biraz dedi ciğer geliştici vuralım dedi ama ben vurmadım çünkü erken doğumu tetiklediğini duydum. bende de durum böyle bakalım nasıl olacak

Aman ya kızlar bende de var kararma. Koltuk altım çok kararmış tatildeyiz eşim sordu koltuk altına ne oldu kararmış diye. Et benimde çıktı meme ucumda kahverengi bir hare oluştu tam hepsi kararmadı ama asıl canımı sıkan şey şu; tatildeyiz Yunanistan a geldik arabayla 32 hafta oldum daha önce bir kaç kere ayaklarımda ödem olmuştu çok da fazla değildi yolculukta da hiçbir sıkıntı yaşamadım iki saate bir durduk biraz yürüdüm ama dün akşam yalnızca sol ayak bileğimde ödem oldu tek taraflı olması biraz korkuttu bunu yaşayan var mı ya? Dinlendim ama hala bira var

Aman ya kızlar bende de var kararma. Koltuk altım çok kararmış tatildeyiz eşim sordu koltuk altına ne oldu kararmış diye. Et benimde çıktı meme ucumda kahverengi bir hare oluştu tam hepsi kararmadı ama asıl canımı sıkan şey şu; tatildeyiz Yunanistan a geldik arabayla 32 hafta oldum daha önce bir kaç kere ayaklarımda ödem olmuştu çok da fazla değildi yolculukta da hiçbir sıkıntı yaşamadım iki saate bir durduk biraz yürüdüm ama dün akşam yalnızca sol ayak bileğimde ödem oldu tek taraflı olması biraz korkuttu bunu yaşayan var mı ya? Dinlendim ama hala bira var
Benimde genelde tek ayakta olurdu şimdi ikiside oluyo gerci.
Yüksekte tutup biraz dinlen artarsa yada sadece sol şişmeye devam ederse doktoruna bi sor bakalım. Ayagın sarkık kalmasın buna dikkat et

Denize girdiysen denizde ödem yağıyormuş bilgin olsun ben sanıyordum ki yapmıyor ama yapıyormuş. ayaklarınız yukarıda dinlenin bir o iyi geliyor ben uzun zamandır ödemlerle uğraştığım için 😆

Denize girdiysen denizde ödem yağıyormuş bilgin olsun ben sanıyordum ki yapmıyor ama yapıyormuş. ayaklarınız yukarıda dinlenin bir o iyi geliyor ben uzun zamandır ödemlerle uğraştığım için 😆
Birde tansiyonunuzu ölçün mutlaka

Kizlar, karnimin boyle belirli bolumleri sertlesiyo kasiliyor, sonra tekrar yumusuyor. Bazen de komple tas gibi oluyor. Bu sanirim braxton hix kasilmasi oluyor, sizde de oluyor mu?
IMG_8252.webp

Kizlar, karnimin boyle belirli bolumleri sertlesiyo kasiliyor, sonra tekrar yumusuyor. Bazen de komple tas gibi oluyor. Bu sanirim braxton hix kasilmasi oluyor, sizde de oluyor mu?
Eki Görüntüle 3609804
Maşallah ya ne kadar belli oluyor bebek toplandığında bile🥹 benim hareket ettiğinde hala çok küçük dalgalanmalar oluyor karnımda hiç böyle belirgin durmuyor🤷🏻‍♀️

Kızlar merhaba uzun süredir yazamıyorum iş vs. ama takip ediyordum sizi birazda ağrılı bir hamilelik geçiriyorum. dünden beri normal olan şekerim bir anda fırladı 285 gördü bugünde dewam ediyor 3 gün takip edilecek sonrası muhtemelen insülin dedi.bugunku ölçümlerde yine bugüne kadar normal olan karın cevresi 1 hafta küçük cikdi moralim çok bozukburada bir arkadasda daha olmuştu yanlis hatırlamıyorsam.haftaya tekrar gel belki pozisyondan dolayıdır dedi ama beni aldı bir ateş😔

Back
X