2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
+1 de benden 🙋🏻‍♀️😥
~~~~~~~~~~~~~
Kızlar ya bebek hareketleriyle ilgili sizde durumlar nasıl?
Tamam uyku moduna fln geçiyorlar artık ama benimki fazla mi uykucu bilemedim🥱
(Tupbebek, riskli gebelik, full yatışlı geçti- geciyor..🤷🏻‍♀️ kilo, kronik hastalık var(AS.🫡)) . Sabah kilitlenmelerim zirve yapıyor artik.
Şimdii...Bu kilitlenme ve odemlerin çok olduğu saatlerde 6'dan 16'ya kadar pek bi aksiyon yok.
Sonra da aksam ezanını müteakiben bir başlıyor aman sabahlar olmasın 🥳..

saatte 1 hareketten 20-30lara çıkıyor.
Acaba kan dolaşımı vs sıkıntı olunca bebe bayılıyor mu icerde 🤯 zaten göbüşü de 2 hafta geri çıktı.

canım benim oğlan da aşırı hareketli bi bebek değil. insanlar kaburga kemiklerinin acıdığından, ne bileyim bebelerinin hiç durmadığından bahsediyor da ben gün içerisinde 5-6 kez göbüşte hareketlenme hissediyorum o kadar. doktor kontrollerimde bi problem görünmüyor. bence bebekten bebeğe de fark ediyor. demekki sakin bir bebiş olcak diyorum. saatte 20-30 hareket hiç hissettiğim olmadı benim mesela.

ben 33+6yım hala çalışıyorum bir ay bir aydır diyerek. maddi sebeplerden ben de ücretsize ayrılamayacağım. yıllık izinlerimi biriktirdim, doğum sonrası yıllık izinlerimi kullancam. rapor işi ile ilgili bi fikrim yok ama :( bir de benim ailem uzakta, eşimin ailesi de. mecbur bakıcı bulmam lazım. hiçbir fikrim yok nasıl bulacağıma dair.
Ah o bakıcı konusu en aklıma takılan şey, ben de bir aydır her yere haber saldım umarım karşımıza merhametli iyi insanlar çıkar
Şimdilik ben de çalışır raporuyla çalışıyorum, ne kadar sonraya aktarabilirsem o kadar iyi olacak

Ah o bakıcı konusu en aklıma takılan şey, ben de bir aydır her yere haber saldım umarım karşımıza merhametli iyi insanlar çıkar
Şimdilik ben de çalışır raporuyla çalışıyorum, ne kadar sonraya aktarabilirsem o kadar iyi olacak

benim haber verebileceğim bir yer de yok :) Allah inşallah yüzümüzü güldürür iyi insan ile karşılaştırır..

+1 de benden 🙋🏻‍♀️😥
~~~~~~~~~~~~~
Kızlar ya bebek hareketleriyle ilgili sizde durumlar nasıl?
Tamam uyku moduna fln geçiyorlar artık ama benimki fazla mi uykucu bilemedim🥱
(Tupbebek, riskli gebelik, full yatışlı geçti- geciyor..🤷🏻‍♀️ kilo, kronik hastalık var(AS.🫡)) . Sabah kilitlenmelerim zirve yapıyor artik.
Şimdii...Bu kilitlenme ve odemlerin çok olduğu saatlerde 6'dan 16'ya kadar pek bi aksiyon yok.
Sonra da aksam ezanını müteakiben bir başlıyor aman sabahlar olmasın 🥳..

saatte 1 hareketten 20-30lara çıkıyor.
Acaba kan dolaşımı vs sıkıntı olunca bebe bayılıyor mu icerde 🤯 zaten göbüşü de 2 hafta geri çıktı.
Benimde bir günü ötekine uymuyor🤷🏻‍♀️ dün mesela sabahtan akşama kadar neredeyse hiç hareket yoktu. Minik minik yer değiştirmeler hissettim. Bugünde sabahın köründen beri tekme yumruk kesintisiz hareket ediyor. Öyle düzenli bi hareket durumu yok internette yazdığı gibi😊 eminim yarın da akşama kadar yatacak

Doğumdan sonra kendimi 30bin bakıma sokmam lazım hatta emzirme bittikten sonra komple motor şanzuman değişimi 😂😂😂😂😂😂😂 perte çıkmış arabalar gibi hissetmeye başladım 😂😂
Ay valla benim el bileğime hamilelikte beraber ağrı girdi geçmiyor umarım geçer 😆 ben bayağı parça değişimi olacak yoksa 😆😆

Anca gelebildim🥰
Hersey yolunda cok şükür kg boy gelişimi güzel haftasıyla uyumlu dedi.
ilk nst ye bağlandık oda iyi cıktı 10 gün sonra birdaha kontrol dedi artık böyle sanırım😌
Seninle çok yakın günlerimiz :) baştan beri hatırlıyorum canım çok sevindim gelişiminin iyi olmasına. İlk gebelikti değil mi?

Ay maşallah sağlıcakla uzun ömürler versin Rabbim. Göz görmeyince tedirgin oluyoruz ister istemez her şey çok yolunda giderken 2 hafta geriliği tam sebebi de yok bilsek ona göre randıman alırız. Ben bakıyorum protein desteği istemiş Dr anne adayı da protein destekli besleniyor zaten ama 2 hafta gerilik kapanmamış. İnsan da üzülüyor haliyle 😔 bu 2 haftalık zaman dilimi daha da uzar mı uzarsa kalıcı bi soruna sebep olur mu diye 😪
Tabii ki çok iyi anlıyorum ben daha çok yeni yeğenimde görmeme rağmen çekiniyorum öyle olmasından ama olumlu düşünmek lazım hep hazırlıkların tadını çıkarmak lazım pozitif olup mutlu şeyler yapmak bebişlerimize de yansır bence ☺️☺️

Tabii ki çok iyi anlıyorum ben daha çok yeni yeğenimde görmeme rağmen çekiniyorum öyle olmasından ama olumlu düşünmek lazım hep hazırlıkların tadını çıkarmak lazım pozitif olup mutlu şeyler yapmak bebişlerimize de yansır bence ☺️☺️
Aslında çok doğrusun yeme içmeyle olcak iş değil andan haz alıp mutluluk duymak da lazım, bizim zaten bayram öncesinden ailevi bi konuda gerginliğimiz stresimiz vardı onun sonucu olduğunu da düşünüyorum bebek de etkileniyor tabi.

Aslında çok doğrusun yeme içmeyle olcak iş değil andan haz alıp mutluluk duymak da lazım, bizim zaten bayram öncesinden ailevi bi konuda gerginliğimiz stresimiz vardı onun sonucu olduğunu da düşünüyorum bebek de etkileniyor tabi.
Kesinlikle her anın tadını çıkarmak lazım bence sen de elinden geleni yapıyorsun zaten her anın tadını çıkar

Back
X