2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ay bende de varla yok arası bir karaltı var boynumda ama koltukaltımda kararma oldu. Drum güneş lekelerinden bahsetmişti ama böyle bişi yaşamak banada sürpriz oldu bende doğumdan sonrayı bekliyorum inşallah geçer
Evet koltuk altim, meme ucum ve boynumda kararmalar var :( hadi diyelim kararmalar gecti ama o benler gitmezki :(((

Selamlar benimde öyle oldu ben hayta bayağı yolmuşum farkında olmadan. Sonra bir arkadaşıma sordum ondada olmuş ve sonrasında geçmiş. Hormonalmiş. Doğumdan sonra geçer diye ümit ediyorum. 🫠😆
Et beni gecer mi ya gercekten. Ben dogurayim da en kotu dermatolog falan yakar keser diye dusunuyordum, cok sinirimi bozuyor bu durum, hamilelik bizi cirkinlestirmeye and icmis gibi :D

Kararma insülin fazlalığından sanırım. Bende de hafif oldu. Doğurunca şekerler düzene girince geçer inşallah. Caudalie nin leke serumunu kullanıyorum ben. Gebeler kullanabiliyor. Yüzüm de lekelendi. Bebeksi cildim bozuldu malesef. Kız bebek çirkinleştirir efsanesi doğruymuş :KK53:
Benimki erkek o da cirkinlestiriyo valla :( ya sonradan gececekse 1 ay daha sabredebilirim :D ama tam da yaz gublerinde kararmis ciltle dolasmak hic hosuma gitmiyor

Et beni gecer mi ya gercekten. Ben dogurayim da en kotu dermatolog falan yakar keser diye dusunuyordum, cok sinirimi bozuyor bu durum, hamilelik bizi cirkinlestirmeye and icmis gibi :D
Valla arkadaşım geçti dedi canım umarım geçer.. bana şey diyorlar güzelleştin dedim ben ergenliğimde bile sivilcem olmazdı hamileliğimde çıktı ne güzelleşmesi 😆😆

Valla arkadaşım geçti dedi canım umarım geçer.. bana şey diyorlar güzelleştin dedim ben ergenliğimde bile sivilcem olmazdı hamileliğimde çıktı ne güzelleşmesi 😆😆
Benim ilk gebeligimde cene bolgemi sivilce basmisti. Kiz guzelligi alir derler hakikaten almisti. Ergenligimde bile hic sivilce bilmezdim. Sonra gecmedi on sene ugrastirdi beni😩 bu sene hallettiydim tekrar hamile kaldim yine kiz kesin
Sivilce olacak dedim bunda da hic olmadi😅 et beni ilk gebeligimde beni de baya basti ama cok rahatsiz etmiyor beni. Maalesef onlar kalici gecmedi

Back
X