2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Geçmiş olsun umarım zamanında doğurabiliriz. Ben de vajina ağrısıda vardı enfeksıyon yapıyor diyo ama bilemedim bugün hafiften yine agrı basladı gibi bir de o sancı varken bebeğin hareketleri nasıldı sizde

Kızlar aranızda manikür pedikür yaptıran var mı bu zamana kadar yaptırmadım kendim yapmaya çalıştım ama artık ulaşamıyorum ayaklarıma malum

Bu arada 13 gün önce kilo ölçümü 1950 idi bugün 2183 çıktı cihaz mi yanlış ölçtü acaba bu kadar az kilo almasına moralimi bozuyor 33+5 haftalık bu arada
Canım ben de 33+6 yım dün gittim doktora ve 2450 çıktı kilosu. 12 gün önce 2200dü kilosu. Ama benimki de 1 hafta ileride gidiyor. Senin bence kilosu gayet normal endişe etme hiç

Canım ben de 33+6 yım dün gittim doktora ve 2450 çıktı kilosu. 12 gün önce 2200dü kilosu. Ama benimki de 1 hafta ileride gidiyor. Senin bence kilosu gayet normal endişe etme hiç
Karin çevresi küçük olmasi beni çok sıkıntıya soktu.haftaya tekrar ölçüm yapılacak offf ne zor annelik ya.

Kızlar aranızda manikür pedikür yaptıran var mı bu zamana kadar yaptırmadım kendim yapmaya çalıştım ama artık ulaşamıyorum ayaklarıma malum
Ben daha bu hafta çıkarttım jellerimi bebek gelirse uzun süre gidemem çok uzarlar, hijyenik olmaz diye ama ayaklarıma kalıcıya devam ediyorum çok büyük rahatlık bütün ayımı kurtarıyor

Bu arada 13 gün önce kilo ölçümü 1950 idi bugün 2183 çıktı cihaz mi yanlış ölçtü acaba bu kadar az kilo almasına moralimi bozuyor 33+5 haftalık bu arada
Sanırım karın çapı önemli, inşallah pozisyonu ile alakalıdır. Bence kalbimizi ferah tutalım kilosu normal. Benim 10 gün arayla iki farklı cihazda ölçüldü ve aynı 2 kilo çıktı ama karın çapı vs olması gerekendi panikledim bakalım 1 temmuzda randevum var heyecanla bekliyorum.. allahım korusun yavrularımızı .

Iste bunu bebek bi yere toplandi saniyordum ama degilmis, rahimin kasilmasiymis, ben de onceden kafasi poposu falan saniyordum
Aaa öylemiymiş bariz bebek gibi duruyor.
Benim de sağa tarafta oluyor bebek kendini dayıyor dedim ama dün sordum doktoruma yapar dedi sancı filan cıkmadı nst de

İnşallah dua ediyorum rabbim korktugumuzla sinamasin bizi.1 hafta nasıl gecicek ne yapacağım bilmiyorum.Kagan Kocatepe dinledim şimdi 1 hafta bir problem olarak gorunmuyor diyor ama ilerleme olmazsa tabi.

İnşallah dua ediyorum rabbim korktugumuzla sinamasin bizi.1 hafta nasıl gecicek ne yapacağım bilmiyorum.Kagan Kocatepe dinledim şimdi 1 hafta bir problem olarak gorunmuyor diyor ama ilerleme olmazsa tabi.
Evet bende dinliyorum Kağan Kocatepe insanın içini ferahlatan bir doktor. İnşallah olmayacak

Evet bende dinliyorum Kağan Kocatepe insanın içini ferahlatan bir doktor. İnşallah olmayacak
İnşallah benmi besleyemedim diye kafada kuruyorum 8.5 kilo aldım.hatta bu 15 günde yarım kilo verdim.simdi hepten veririm diyete geçtik şeker yüzünden

Kizlar, karnimin boyle belirli bolumleri sertlesiyo kasiliyor, sonra tekrar yumusuyor. Bazen de komple tas gibi oluyor. Bu sanirim braxton hix kasilmasi oluyor, sizde de oluyor mu?
Eki Görüntüle 3609804
Yek taraflı belirginleşme sertleşme oluyor da bu kadar hiç olmamıştı benim. Kasılmalar geçiyorsa ve giderek sıklaşan ve artan şekilde olmuyorsa normal diyoe doktorlar

ölçüme göre de çok değişiyor gramlar zaten tahmini değerler, sorun olsa dr söylerdi bence
Ya muallakta konuştu onarada asistanda araya girip dewamli başka şeyler sordu sinirimi bozdu.kan akımı ile ilgili ne dedi tam hatırlamıyorum.haftaya tekrar gel.artarsa peritonolog a yönlendirilen dedi.minyon olabilir dedi ama bende minyonum zaten.

İnşallah benmi besleyemedim diye kafada kuruyorum 8.5 kilo aldım.hatta bu 15 günde yarım kilo verdim.simdi hepten veririm diyete geçtik şeker yüzünden
Bu öyle bir şey değil. Biz normal yesekte bebek zayıf olabilir. Hayırlısı dua edicez başka bir şey yok

Ya kızlar sizin akşamları karnınız daha sert ve benim göbek deşiğimin 5 parmak üstünde böyle bir ağrı oluyor ama gün boyu yok akşamları oluyor sizdede oluyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…