- 5 Şubat 2025
- 86
- 84
- 3
- 30
Geçmiş olsun umarım zamanında doğurabiliriz. Ben de vajina ağrısıda vardı enfeksıyon yapıyor diyo ama bilemedim bugün hafiften yine agrı basladı gibi bir de o sancı varken bebeğin hareketleri nasıldı sizdegeçen cuma akşamı bende yaşadım ama benimki adet sancısı değil belirli aralıklarla vajinaya vuran baskıydı. Acile gittim nst çekildi sancı çıktı serum bağlandı daha sonra tekrar nst de düzelmiş çıktı sancı. Ertesi gün kendi druma gittim bebek aşağı inmiş biraz dedi ciğer geliştici vuralım dedi ama ben vurmadım çünkü erken doğumu tetiklediğini duydum. bende de durum böyle bakalım nasıl olacak
Canım ben de 33+6 yım dün gittim doktora ve 2450 çıktı kilosu. 12 gün önce 2200dü kilosu. Ama benimki de 1 hafta ileride gidiyor. Senin bence kilosu gayet normal endişe etme hiçBu arada 13 gün önce kilo ölçümü 1950 idi bugün 2183 çıktı cihaz mi yanlış ölçtü acaba bu kadar az kilo almasına moralimi bozuyor 33+5 haftalık bu arada
Karin çevresi küçük olmasi beni çok sıkıntıya soktu.haftaya tekrar ölçüm yapılacak offf ne zor annelik ya.Canım ben de 33+6 yım dün gittim doktora ve 2450 çıktı kilosu. 12 gün önce 2200dü kilosu. Ama benimki de 1 hafta ileride gidiyor. Senin bence kilosu gayet normal endişe etme hiç
Aa bende kafasını dayamış gibi düşünmüştüm fotoğrafı görünceIste bunu bebek bi yere toplandi saniyordum ama degilmis, rahimin kasilmasiymis, ben de onceden kafasi poposu falan saniyordum
Ben daha bu hafta çıkarttım jellerimi bebek gelirse uzun süre gidemem çok uzarlar, hijyenik olmaz diye ama ayaklarıma kalıcıya devam ediyorum çok büyük rahatlık bütün ayımı kurtarıyorKızlar aranızda manikür pedikür yaptıran var mı bu zamana kadar yaptırmadım kendim yapmaya çalıştım ama artık ulaşamıyorum ayaklarıma malum
Sanırım karın çapı önemli, inşallah pozisyonu ile alakalıdır. Bence kalbimizi ferah tutalım kilosu normal. Benim 10 gün arayla iki farklı cihazda ölçüldü ve aynı 2 kilo çıktı ama karın çapı vs olması gerekendi panikledim bakalım 1 temmuzda randevum var heyecanla bekliyorum.. allahım korusun yavrularımızı .Bu arada 13 gün önce kilo ölçümü 1950 idi bugün 2183 çıktı cihaz mi yanlış ölçtü acaba bu kadar az kilo almasına moralimi bozuyor 33+5 haftalık bu arada
Bebek kendini dayamış ya nasıl da belliKizlar, karnimin boyle belirli bolumleri sertlesiyo kasiliyor, sonra tekrar yumusuyor. Bazen de komple tas gibi oluyor. Bu sanirim braxton hix kasilmasi oluyor, sizde de oluyor mu?
Eki Görüntüle 3609804
Aaa öylemiymiş bariz bebek gibi duruyor.Iste bunu bebek bi yere toplandi saniyordum ama degilmis, rahimin kasilmasiymis, ben de onceden kafasi poposu falan saniyordum
İnşallah dua ediyorum rabbim korktugumuzla sinamasin bizi.1 hafta nasıl gecicek ne yapacağım bilmiyorum.Kagan Kocatepe dinledim şimdi 1 hafta bir problem olarak gorunmuyor diyor ama ilerleme olmazsa tabi.Sanırım karın çapı önemli, inşallah pozisyonu ile alakalıdır. Bence kalbimizi ferah tutalım kilosu normal. Benim 10 gün arayla iki farklı cihazda ölçüldü ve aynı 2 kilo çıktı ama karın çapı vs olması gerekendi panikledim bakalım 1 temmuzda randevum var heyecanla bekliyorum.. allahım korusun yavrularımızı .
Ben de yapamıyorum artık ya gidiyim en iyisi kötü de görünüyor moralimi bozuyor o daBen daha bu hafta çıkarttım jellerimi bebek gelirse uzun süre gidemem çok uzarlar, hijyenik olmaz diye ama ayaklarıma kalıcıya devam ediyorum çok büyük rahatlık bütün ayımı kurtarıyor
Evet bende dinliyorum Kağan Kocatepe insanın içini ferahlatan bir doktor. İnşallah olmayacakİnşallah dua ediyorum rabbim korktugumuzla sinamasin bizi.1 hafta nasıl gecicek ne yapacağım bilmiyorum.Kagan Kocatepe dinledim şimdi 1 hafta bir problem olarak gorunmuyor diyor ama ilerleme olmazsa tabi.
İnşallah benmi besleyemedim diye kafada kuruyorum 8.5 kilo aldım.hatta bu 15 günde yarım kilo verdim.simdi hepten veririm diyete geçtik şeker yüzündenEvet bende dinliyorum Kağan Kocatepe insanın içini ferahlatan bir doktor. İnşallah olmayacak
Yek taraflı belirginleşme sertleşme oluyor da bu kadar hiç olmamıştı benim. Kasılmalar geçiyorsa ve giderek sıklaşan ve artan şekilde olmuyorsa normal diyoe doktorlarKizlar, karnimin boyle belirli bolumleri sertlesiyo kasiliyor, sonra tekrar yumusuyor. Bazen de komple tas gibi oluyor. Bu sanirim braxton hix kasilmasi oluyor, sizde de oluyor mu?
Eki Görüntüle 3609804
ölçüme göre de çok değişiyor gramlar zaten tahmini değerler, sorun olsa dr söylerdi benceBu arada 13 gün önce kilo ölçümü 1950 idi bugün 2183 çıktı cihaz mi yanlış ölçtü acaba bu kadar az kilo almasına moralimi bozuyor 33+5 haftalık bu arada
Güvenemiyorum aslında hep kendim yaptım da artık ayaklarıma ulaşmak çok zorKızlar aranızda manikür pedikür yaptıran var mı bu zamana kadar yaptırmadım kendim yapmaya çalıştım ama artık ulaşamıyorum ayaklarıma malum
Ya muallakta konuştu onarada asistanda araya girip dewamli başka şeyler sordu sinirimi bozdu.kan akımı ile ilgili ne dedi tam hatırlamıyorum.haftaya tekrar gel.artarsa peritonolog a yönlendirilen dedi.minyon olabilir dedi ama bende minyonum zaten.ölçüme göre de çok değişiyor gramlar zaten tahmini değerler, sorun olsa dr söylerdi bence
Bu öyle bir şey değil. Biz normal yesekte bebek zayıf olabilir. Hayırlısı dua edicez başka bir şey yokİnşallah benmi besleyemedim diye kafada kuruyorum 8.5 kilo aldım.hatta bu 15 günde yarım kilo verdim.simdi hepten veririm diyete geçtik şeker yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?