Göbek deliğim karnım falan tövbe yarabbim emzirdikten sonra memeler pörsür falan djdjdjks mecbur komple ameliyatBende aynı inanki geçen bi tanıdık artık genç kız gibi durmuyosun annellik gelmiş yüzüne dedi kadına sen bide bedenimi gör diyemedim
Tek sevindiğim mevzu şimdiye kadar çatlamamış olmamGöbek deliğim karnım falan tövbe yarabbim emzirdikten sonra memeler pörsür falan djdjdjks mecbur komple ameliyat
Maşallah de maşallah sjsjsjsjsj çevremdeki herkes bir sabah uyanacaksın bakacaksın çatlamışsın diyor bende çok korkuyorumTek sevindiğim mevzu şimdiye kadar çatlamamış olmamordan biraz yırttım gibi
Benimde oğlum 5 sene sonra tup bebekle kavuştum gerçekten zor olunca daha heyecanlı oluyormus hersey de yolundaymış masallah sağlıkla kavusalimEvet canım ilk ve 9 sene sonunda 6. Tüp bebek
Evet koltuk altim, meme ucum ve boynumda kararmalar varAy bende de varla yok arası bir karaltı var boynumda ama koltukaltımda kararma oldu. Drum güneş lekelerinden bahsetmişti ama böyle bişi yaşamak banada sürpriz oldu bende doğumdan sonrayı bekliyorum inşallah geçer
Et beni gecer mi ya gercekten. Ben dogurayim da en kotu dermatolog falan yakar keser diye dusunuyordum, cok sinirimi bozuyor bu durum, hamilelik bizi cirkinlestirmeye and icmis gibiSelamlar benimde öyle oldu ben hayta bayağı yolmuşum farkında olmadan. Sonra bir arkadaşıma sordum ondada olmuş ve sonrasında geçmiş. Hormonalmiş. Doğumdan sonra geçer diye ümit ediyorum.
Sifir kol giymeye utaniyorum, tertemiz cilt gitti, kirli gibi kara bi koltukalti geldibende de cıktılar ve koltuk altı kararmam oldu
Benimki erkek o da cirkinlestiriyo vallaKararma insülin fazlalığından sanırım. Bende de hafif oldu. Doğurunca şekerler düzene girince geçer inşallah. Caudalie nin leke serumunu kullanıyorum ben. Gebeler kullanabiliyor. Yüzüm de lekelendi. Bebeksi cildim bozuldu malesef. Kız bebek çirkinleştirir efsanesi doğruymuş
Bak kac kisi yazmis var bende de diye, ben hamilelikten dolayi mi bile emin degildim+1 ben varımboynumda ve göğsümde çıktı
9 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor insan ömründe kaç kere yaşar ki o yüzden olabildiğince kıymetini bilmeye çalışıyorum diyelimKesinlikle her anın tadını çıkarmak lazım bence sen de elinden geleni yapıyorsun zaten her anın tadını çıkar
Evet canım ilk ve 9 sene sonunda 6. Tüp bebek
O benler kararmadan daha rahat geçer kuzum pıtır pıtır dökülür banyoda zamanlaEvet koltuk altim, meme ucum ve boynumda kararmalar varhadi diyelim kararmalar gecti ama o benler gitmezki ((
Banada halâ söyleniyor her gün kontrol ediyorumMaşallah de maşallah sjsjsjsjsj çevremdeki herkes bir sabah uyanacaksın bakacaksın çatlamışsın diyor bende çok korkuyorum
Amin canım Allah razı olsun inşallahBenimde oğlum 5 sene sonra tup bebekle kavuştum gerçekten zor olunca daha heyecanlı oluyormus hersey de yolundaymış masallah sağlıkla kavusalim
Evet malesef benimde gözüme çok batıyor şu koltuk altı doğumdan sonra geçiyo diyende var bekleyeceğizSifir kol giymeye utaniyorum, tertemiz cilt gitti, kirli gibi kara bi koltukalti geldi
Valla arkadaşım geçti dedi canım umarım geçer.. bana şey diyorlar güzelleştin dedim ben ergenliğimde bile sivilcem olmazdı hamileliğimde çıktı ne güzelleşmesiEt beni gecer mi ya gercekten. Ben dogurayim da en kotu dermatolog falan yakar keser diye dusunuyordum, cok sinirimi bozuyor bu durum, hamilelik bizi cirkinlestirmeye and icmis gibi
Hepimiz inşallah canım cok sağolsağlıkla kucağına almak nasip olsun kıymetli bebişkonuzzz:)
Allahtan koltuklarım lekelenmedi benim de en çok göğüs uçları koyu kahve olması tuhafıma gittiEvet malesef benimde gözüme çok batıyor şu koltuk altı doğumdan sonra geçiyo diyende var bekleyeceğiz
Benim ilk gebeligimde cene bolgemi sivilce basmisti. Kiz guzelligi alir derler hakikaten almisti. Ergenligimde bile hic sivilce bilmezdim. Sonra gecmedi on sene ugrastirdi beniValla arkadaşım geçti dedi canım umarım geçer.. bana şey diyorlar güzelleştin dedim ben ergenliğimde bile sivilcem olmazdı hamileliğimde çıktı ne güzelleşmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?