2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Yek taraflı belirginleşme sertleşme oluyor da bu kadar hiç olmamıştı benim. Kasılmalar geçiyorsa ve giderek sıklaşan ve artan şekilde olmuyorsa normal diyoe doktorlar
Cook uzun haftalardir, karnim daha yeni yeni cikmaya baslarken bile oluyordu alistim artik da, bugunki epey garipti cidden orasi top gibi oldu ben de sastim kaldim

Bunu ben de kafaya çok takıyorum ama dah önce burada konuşmuştuk kimdi hatırlamıyorum ama hissetmiyorsun demişti. Doğum yapan arkadaşım da önce narkozu verip sonra taktılar dedi inşallah öyledir
Ay hep ordan koca çocuk çıkıyo sondadan nolcak incecik bişi diye düşünüyordum sonra bi anda idrar çıkışına takılacağı dank etti cehalet mutluluktur keşke hiç düşğnmeseydim

Kızlar sonda takılırken acıyor mu? Bugünkü kabusumda bu oldu

Bunu ben de kafaya çok takıyorum ama dah önce burada konuşmuştuk kimdi hatırlamıyorum ama hissetmiyorsun demişti. Doğum yapan arkadaşım da önce narkozu verip sonra taktılar dedi inşallah öyledir
Kizlar bunu hiç kafaya takmayın anestezi olduktan sonra belden aşağı ne yapılıyor hiç anlamayacaksınız bile kafaya takacaginiz son şey olsun bence cikarkende bence epiduralin tam etkisi geçmemiş mi oluyor yoksa hissi mi o kadarbilmiyorum ama içerden ip cekiyorlarmis hissi oluyor hatta afedersiniz regl iken pıhtı atarya o tarz da diyebilirimsezeryan olacaksanız ilk WC hapşırma ve gülme daha çok acılı bence

17 temmuzda 37+0 oluyorum ve o tarihte tayin olduktan sonra ilişik kesip yeni kuruma başlamam gerek. Memur başlayamazsın doğum iznindeyken dedi. 5 eylüle kadar başlamam lazım yoksa tayin iptal. Sıkıştım kaldım izindeyken nasıl yani başlanmıyor saçmalık ya. Bence yanlış biliyodur. Ücretsiz izinde olmuyorum ki değil mi o zaman tayin yapamamam lazım. Bilgisi olan var mı bu konuda

Ya kızlar sizin akşamları karnınız daha sert ve benim göbek deşiğimin 5 parmak üstünde böyle bir ağrı oluyor ama gün boyu yok akşamları oluyor sizdede oluyor mu ?
Ay daha yarım saat önce aynısını söyledim eşime ya. Tüm gün iyiyim akşamları karnım sert, midemde baskı gibi bir his. Otursam oturamıyorum yatsam yatamıyorum

Ay daha yarım saat önce aynısını söyledim eşime ya. Tüm gün iyiyim akşamları karnım sert, midemde baskı gibi bir his. Otursam oturamıyorum yatsam yatamıyorum
Aynen öyle bende…
Arada bende oluyo ama aynı acımı bilmiyorum böyle kas acısı gibi ağrı değil acıma uzun sürmüyo ama 2-3 dakika sürüyor.
Tüm gün oturur pozisyonda PC başındayım belki o da tetikliyordur emin olamıyorum. Yatıp uyuyunca geçiyor çünkü

Ya kızlar sizin akşamları karnınız daha sert ve benim göbek deşiğimin 5 parmak üstünde böyle bir ağrı oluyor ama gün boyu yok akşamları oluyor sizdede oluyor mu ?
Merhaba, benim oluyor mutfak tezgahına değerlen bile acıyor tam tarif ettiğiniz gibi göbek deliği çevresi üstünde veya altında ama muhakkak hemen hemen her akşam işte mutfak toplarken böyle tezgaha değdi mi geri kaçıyorum canımı acıtıyor. Uzun zamandır var doktor da bi sorun görmedi şimdiye kadar bende hususi olarak belirtmedim. Rahim büyüdüğü için olduğunu düşünüyorum

Korkuyorum yine de

Hah evet tam olarak o vallahi benimde öyle tezgahta değince felan olabiliyor. İyi bari doktorunuz bir risk görmediyse sorun yok ben bazen diyorum acaba kolu bacağını mı sokuyor orama napıyor

Hah evet tam olarak o vallahi benimde öyle tezgahta değince felan olabiliyor. İyi bari doktorunuz bir risk görmediyse sorun yok ben bazen diyorum acaba kolu bacağını mı sokuyor orama napıyor
Pozisyondan dolayı değil ona eminim geçen hafta baş aşağı dönmüştü ama bende bu sorun 20. Haftalardan beri var. Rahim büyüdüğü için bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…