Ewet okuyorum araştırıyorum ama işte insan kendine yükleniyor günün sonunda .inşallah ölçüm hatasıdır.Rabbim herkesi sağlıkla kavuştursunBu öyle bir şey değil. Biz normal yesekte bebek zayıf olabilir. Hayırlısı dua edicez başka bir şey yok
Cook uzun haftalardir, karnim daha yeni yeni cikmaya baslarken bile oluyordu alistim artik da, bugunki epey garipti cidden orasi top gibi oldu ben de sastim kaldimYek taraflı belirginleşme sertleşme oluyor da bu kadar hiç olmamıştı benim. Kasılmalar geçiyorsa ve giderek sıklaşan ve artan şekilde olmuyorsa normal diyoe doktorlar
Evet kesinlikle ya yaptırıcam galibaGüvenemiyorum aslında hep kendim yaptım da artık ayaklarıma ulaşmak çok zor
Bunu ben de kafaya çok takıyorumKızlar sonda takılırken acıyor mu? Bugünkü kabusumda bu oldu
Ay hep ordan koca çocuk çıkıyo sondadan nolcak incecik bişi diye düşünüyordum sonra bi anda idrar çıkışına takılacağı dank ettiBunu ben de kafaya çok takıyorumama dah önce burada konuşmuştuk kimdi hatırlamıyorum ama hissetmiyorsun demişti. Doğum yapan arkadaşım da önce narkozu verip sonra taktılar dedi inşallah öyledir
Kızlar sonda takılırken acıyor mu? Bugünkü kabusumda bu oldu
Kizlar bunu hiç kafaya takmayın anestezi olduktan sonra belden aşağı ne yapılıyor hiç anlamayacaksınız bile kafaya takacaginiz son şey olsun benceBunu ben de kafaya çok takıyorumama dah önce burada konuşmuştuk kimdi hatırlamıyorum ama hissetmiyorsun demişti. Doğum yapan arkadaşım da önce narkozu verip sonra taktılar dedi inşallah öyledir
Evet akşamları daha sert daha büyük oluyor nefes almakta zorlanıyorumYa kızlar sizin akşamları karnınız daha sert ve benim göbek deşiğimin 5 parmak üstünde böyle bir ağrı oluyor ama gün boyu yok akşamları oluyor sizdede oluyor mu ?
Benimde öyle valla ama acı da var sanki 1 temmuza kadar bekliyorum bakalım doktora soracağım şey yazıyor rahim genişlediği için oluşabiliyormuş..Evet akşamları daha sert daha büyük oluyor nefes almakta zorlanıyorum
Ay daha yarım saat önce aynısını söyledim eşime ya. Tüm gün iyiyim akşamları karnım sert, midemde baskı gibi bir his. Otursam oturamıyorum yatsam yatamıyorumYa kızlar sizin akşamları karnınız daha sert ve benim göbek deşiğimin 5 parmak üstünde böyle bir ağrı oluyor ama gün boyu yok akşamları oluyor sizdede oluyor mu ?
Arada bende oluyo ama aynı acımı bilmiyorum böyle kas acısı gibi ağrı değil acıma uzun sürmüyo ama 2-3 dakika sürüyor.Benimde öyle valla ama acı da var sanki 1 temmuza kadar bekliyorum bakalım doktora soracağım şey yazıyor rahim genişlediği için oluşabiliyormuş..
Aynen öyle bende…Ay daha yarım saat önce aynısını söyledim eşime ya. Tüm gün iyiyim akşamları karnım sert, midemde baskı gibi bir his. Otursam oturamıyorum yatsam yatamıyorum
Tüm gün oturur pozisyonda PC başındayım belki o da tetikliyordur emin olamıyorum. Yatıp uyuyunca geçiyor çünküArada bende oluyo ama aynı acımı bilmiyorum böyle kas acısı gibi ağrı değil acıma uzun sürmüyo ama 2-3 dakika sürüyor.
Yapar bak pozisyona bağlı olabilir bu durum başka bişey olsa geçmezdiAynen öyle bende…
Tüm gün oturur pozisyonda PC başındayım belki o da tetikliyordur emin olamıyorum. Yatıp uyuyunca geçiyor çünkü
Merhaba, benim oluyor mutfak tezgahına değerlen bile acıyor tam tarif ettiğiniz gibi göbek deliği çevresi üstünde veya altında ama muhakkak hemen hemen her akşam işte mutfak toplarken böyle tezgaha değdi mi geri kaçıyorum canımı acıtıyor. Uzun zamandır var doktor da bi sorun görmedi şimdiye kadar bende hususi olarak belirtmedim. Rahim büyüdüğü için olduğunu düşünüyorumYa kızlar sizin akşamları karnınız daha sert ve benim göbek deşiğimin 5 parmak üstünde böyle bir ağrı oluyor ama gün boyu yok akşamları oluyor sizdede oluyor mu ?
Korkuyorum yine deKizlar bunu hiç kafaya takmayın anestezi olduktan sonra belden aşağı ne yapılıyor hiç anlamayacaksınız bile kafaya takacaginiz son şey olsun bencecikarkende bence epiduralin tam etkisi geçmemiş mi oluyor yoksa hissi mi o kadarbilmiyorum ama içerden ip cekiyorlarmis hissi oluyor hatta afedersiniz regl iken pıhtı atarya o tarz da diyebilirim sezeryan olacaksanız ilk WC hapşırma ve gülme daha çok acılı bence
Kimi hastane anesteziden sonra takıyor sondayım, kimisi anesteziden önce. Şanslıysan anesteziden sonra takarlar değilsen önceKızlar sonda takılırken acıyor mu? Bugünkü kabusumda bu oldu
Hah evet tam olarak o vallahi benimde öyle tezgahta değince felan olabiliyor. İyi bari doktorunuz bir risk görmediyse sorun yok ben bazen diyorum acaba kolu bacağını mı sokuyor orama napıyorMerhaba, benim oluyor mutfak tezgahına değerlen bile acıyor tam tarif ettiğiniz gibi göbek deliği çevresi üstünde veya altında ama muhakkak hemen hemen her akşam işte mutfak toplarken böyle tezgaha değdi mi geri kaçıyorum canımı acıtıyor. Uzun zamandır var doktor da bi sorun görmedi şimdiye kadar bende hususi olarak belirtmedim. Rahim büyüdüğü için olduğunu düşünüyorum
Pozisyondan dolayı değil ona eminim geçen hafta baş aşağı dönmüştü ama bende bu sorun 20. Haftalardan beri var. Rahim büyüdüğü için benceHah evet tam olarak o vallahi benimde öyle tezgahta değince felan olabiliyor. İyi bari doktorunuz bir risk görmediyse sorun yok ben bazen diyorum acaba kolu bacağını mı sokuyor orama napıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?