2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Yok canısı 1 temmuzda Salı günü inşallahhh bende heyecanla bekliyorum. İşten de ayrılıcam artık büyük ihtimal normalde 14 Temmuza kadar çalışıyor olmam gerekiyordu ama çok yoruldum..
He öylemiydi
Ayrılma ihtimalin varsa ayrıl tabi artık son zamanlar ve cok sıcak dahada zorlanıyosundur.

Ahaha çok tatlısınız 1 Temmuz daa.
Aynenn peşpeşeyiz diye hatırlıyorum Sen 1
Jokeranne 2
Ben 3 temmuz
Ayyy bakalım karın çevreleri kiloları ne alemde
Ben bugün böyle alt karnımda elektrik çarpması gibi şeyler hissediyorum o göbek deliği sağ alt taraftaki acı da yokluyor mutfak tezgahı olmadan. Bence karın kaslarıyla rahim kasları genişlemeye calısıyo inşallah büyümüştür bebekciğim yoksa cok kızıcam

Veeee İzmir haziranda ayı sıcaklık ortalamasını kırmış 41,6 ile sanki sahra çölündeyim şekerim düşüyo varisli bacaklarım olmak üzere tüm vücudumdaki damarlar gevşeme gevşeme kevgire döndü

He öylemiydi
Ayrılma ihtimalin varsa ayrıl tabi artık son zamanlar ve cok sıcak dahada zorlanıyosundur.
Ayy evet hemde nasıl bir de ben dün gece klima açık uyudum zangırdayarak uyandım. Korktum hasta olacam diye sonra 5.30 dan beri ayaktayım/. Çalışmayınca en azından istediğim vakit yatarım artık..
evet doğru valla bende kızıcam benimkinin karın çevresi olması gerektiği gibiydi ama bakalım ayın 1 inş iple çekiyorum bugün kuzenimle konuştum onun iki çocuğuna da 34. Haftadan sonra gelişim geriliği var demişler ve o hep 37. Haftada normal doğum yaparak doğurdu bebeklerde gelişim geriliği yoktu maşallah yani ben artık rabbime bıraktım.
Bursa da kafayı yedi bugün evin içi 29 derece. Bu sıcakta bebekler işçilik olur hep.. ayy

Ay nasıl ilerliyorsunuz bu konudaa neler yapıyorsunuuzzzz
Benim bebeği besleyen damarlar daralmış sanıyorum. Beslenmeyle alakalı olmayabilir dedi doktorum ama son zamanlarda hamurişine abanmıştım biraz. O yüzden beslenmemi tamamen değiştirdim sadece protein ve yeşillik günde sadece 1 dilim ekmek yiyorum. Avokado, muz, tahin, yulaf, kaşar peynir, süt, kefir ne bulduysam bebeğe kilo aldıran yiyip içiyorum. Bide elimden geldiğince sol yanıma yatıyorum. Dolaşımı hızlandırıyormuş başka ne yapabilirim bilmiyorum

Benimki de 1 hafta geride dedi net tanı için haftaya Perşembe yine çağırdı.moraller sıfır.rabbim hepimize göz aydınlığı versin

istanbulda avrupa yakasindan anadoluya tasincaz, esim de is degistirip karsiya gecti, benim de tayini almam lazim, ev tasicaz vs vs. Il ici olmadi, proje okullari da olmadi, bu son sansim valla dedigin seyler olursa cok sinirlenirim asiri sacma

Temmuz anneleri grubunu takip ediyor musun bilmiyorum orda daha yeni birisi doğum yaptı. Usg de 2700 görünen bebe 2200 doğmuş 500 gram az bi rakam değil yıl olmuş bilmem kaç hala usgler tahmini veriyor yarım kiloya yakın da sapmaya uğruyor şaka gibi. 500 gram dediğin şey evet en az 2 haftalık oynama yapar. Çok şükür bebek sağlıklı solunum ve emmesinde sorun olmadığı için küveze girmemiş onu gördüğümden beri takılmıyorum. Her şeyden önce Allah a emanetler sağlıklı olsunlar kilo önemli değil.

Ay nasıl ilerliyorsunuz bu konudaa neler yapıyorsunuuzzzz
Yediğime içtiğime dikkat ediyorum ama stres yapmıyorum.
İlk gebeliğimde 2500 gramdan sonra yavaşlamıştı kilo alımı 2800 doğdu oğlum. Onda çok panik olmuştum yumurtalar kaşarlar cevizli bademler havada uçuştu ciğer sevmeyen ben onu bile yedim dünyayı yedim yani bebeğe kilo aldıracak ama kaç haftalardan sonra 2500 den 2800 e anca geldi. Bazen ne yaparsan yap olmuyor. Hele işin içine stres girdi mi hiç olmuyor.
Bu gebeliğimde her şey cok yolundaydı hatta 1 bucuk hafta önden gidiyordu. Bayramdan önce bi ailevi sorunlarımız oldu yediğime içtiğime dikkat etmedim. Bebeğin karın çevresi ölçümü anında 2 hafta geri attı. Kocam tarafını Allaha havale edip yoluma bakmaya calısıyorum tek temennim bebeğimin daha fazla etkilenmemesi

Yok takip etmiyorum hiç.. bana bu ağustos anaları bile fazla geliyor kocam yakında silecek her şeyi ya da telefonu elimden alacak maşallah.. bakalım eğer benimde devlet ile doktorun cihazı arasındaki fark ise boşuna korkmuş olacağım olsun Allah büyük

Hahhahahhaah ben ilkinde karambole sezaryen oldum ondan bakıyorum temmuz grubuna kim nasıl doğurmuş diye kocam bişey demiyo o yüzden 2 cihaz arasında fark oluyo ilk gebeliğimde yaşadım şaşırmam yani böyle çıkarsa sendeki

Umarım öyledir.. Havuç suyu içen arkadaşlar içildi mi

Eklentiler

• IMG_0309.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 24
Ay kızlar akşam belime sanci grdi resmen kaldm byle snrda tamamen gecmeynce bkc gndr de kasilmam oluyo adet ağrım oluyo ara ara dye acile gttim ,şükür sanci çıkmadı temz dedi doktor.Sanci cikcgndn emndm ama şükür yanldm

Bende izmirdym byle sick görmedm klimanın karsisnda yatyom valla bi yere ciklck gbi degl

Ay ben de bursadayım. Bugun kontrolüö bardı. Ama dışarısııı ateşşşdoktor diyoki sıcakta çıkma dışarı akşamları çık diyo. Duş aldım çıktım doktora gidene kadar yine sırılsıklam oldum. 2750 olmuş bebişimde çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…