Wunsch_dk Ayın 1inde diye hatırlıyorum ben. Benim de 3ündeydi öyle karın çevresi geriliği konuşmuştuk
Ahaha çok tatlısınızCuma demişti sanki ya yanlış hatırlıyorum demekki
Benimde 2 sinde. karın çevresi geriliği bizde de var inş hepimizin bebişleri düzelmiştir her şey yolundadırWunsch_dk Ayın 1inde diye hatırlıyorum ben. Benim de 3ündeydi öyle karın çevresi geriliği konuşmuştuk
He öylemiydiYok canısı 1 temmuzdaSalı günü inşallahhh bende heyecanla bekliyorum. İşten de ayrılıcam artık büyük ihtimal normalde 14 Temmuza kadar çalışıyor olmam gerekiyordu ama çok yoruldum..
Aynenn peşpeşeyiz diye hatırlıyorum Sen 1Ahaha çok tatlısınız1 Temmuz daa.
Ay nasıl ilerliyorsunuz bu konudaa neler yapıyorsunuuzzzzBenimde 2 sinde. karın çevresi geriliği bizde de var inş hepimizin bebişleri düzelmiştir her şey yolundadır
Ayy evet hemde nasıl bir de ben dün gece klima açık uyudum zangırdayarak uyandım. Korktum hasta olacam diye sonra 5.30 dan beri ayaktayım/. Çalışmayınca en azından istediğim vakit yatarım artık..He öylemiydi
Ayrılma ihtimalin varsa ayrıl tabi artık son zamanlar ve cok sıcak dahada zorlanıyosundur.
evet doğru valla bende kızıcam benimkinin karın çevresi olması gerektiği gibiydi ama bakalım ayın 1 inş iple çekiyorumAynenn peşpeşeyiz diye hatırlıyorum Sen 1
Jokeranne 2
Ben 3 temmuz
Ayyy bakalım karın çevreleri kiloları ne alemde
Ben bugün böyle alt karnımda elektrik çarpması gibi şeyler hissediyorum o göbek deliği sağ alt taraftaki acı da yokluyor mutfak tezgahı olmadan. Bence karın kaslarıyla rahim kasları genişlemeye calısıyo inşallah büyümüştür bebekciğim yoksa cok kızıcam
Bursa da kafayı yedi bugün evin içi 29 derece. Bu sıcakta bebekler işçilik olur hep.. ayyVeeee İzmir haziranda ayı sıcaklık ortalamasını kırmış 41,6 ile sanki sahra çölündeyim şekerim düşüyo varisli bacaklarım olmak üzere tüm vücudumdaki damarlar gevşeme gevşeme kevgire döndü
Benim bebeği besleyen damarlar daralmış sanıyorum. Beslenmeyle alakalı olmayabilir dedi doktorum ama son zamanlarda hamurişine abanmıştım biraz. O yüzden beslenmemi tamamen değiştirdim sadece protein ve yeşillik günde sadece 1 dilim ekmek yiyorum. Avokado, muz, tahin, yulaf, kaşar peynir, süt, kefir ne bulduysam bebeğe kilo aldıran yiyip içiyorum. Bide elimden geldiğince sol yanıma yatıyorum. Dolaşımı hızlandırıyormuşAy nasıl ilerliyorsunuz bu konudaa neler yapıyorsunuuzzzz
Benimki de 1 hafta geride dedi net tanı için haftaya Perşembe yine çağırdı.moraller sıfır.rabbim hepimize göz aydınlığı versinBenim bebeği besleyen damarlar daralmış sanıyorum. Beslenmeyle alakalı olmayabilir dedi doktorum ama son zamanlarda hamurişine abanmıştım biraz. O yüzden beslenmemi tamamen değiştirdim sadece protein ve yeşillik günde sadece 1 dilim ekmek yiyorum. Avokado, muz, tahin, yulaf, kaşar peynir, süt, kefir ne bulduysam bebeğe kilo aldıran yiyip içiyorum. Bide elimden geldiğince sol yanıma yatıyorum. Dolaşımı hızlandırıyormuşbaşka ne yapabilirim bilmiyorum
istanbulda avrupa yakasindan anadoluya tasincaz, esim de is degistirip karsiya gecti, benim de tayini almam lazim, ev tasicaz vs vs. Il ici olmadi, proje okullari da olmadi, bu son sansim valla dedigin seyler olursa cok sinirlenirim asiri sacmaEvet aile birliği mazeret ptesi başlıyor. Proje okulundaydım ilçe değiştirdik tayin alacağım. Başlayamamak bence de çok saçma. İzindeyken başlanması lazım. Ücretsiz izinde olmicam ki doğum izninde olcam
Temmuz anneleri grubunu takip ediyor musun bilmiyorum orda daha yeni birisi doğum yaptı. Usg de 2700 görünen bebe 2200 doğmuş 500 gram az bi rakam değil yıl olmuş bilmem kaç hala usgler tahmini veriyor yarım kiloya yakın da sapmaya uğruyor şaka gibi. 500 gram dediğin şey evet en az 2 haftalık oynama yapar. Çok şükür bebek sağlıklı solunum ve emmesinde sorun olmadığı için küveze girmemişAyy evet hemde nasıl bir de ben dün gece klima açık uyudum zangırdayarak uyandım. Korktum hasta olacam diye sonra 5.30 dan beri ayaktayım/. Çalışmayınca en azından istediğim vakit yatarım artık..
evet doğru valla bende kızıcam benimkinin karın çevresi olması gerektiği gibiydi ama bakalım ayın 1 inş iple çekiyorumbugün kuzenimle konuştum onun iki çocuğuna da 34. Haftadan sonra gelişim geriliği var demişler ve o hep 37. Haftada normal doğum yaparak doğurdu bebeklerde gelişim geriliği yoktu maşallah yani ben artık rabbime bıraktım.
Bursa da kafayı yedi bugün evin içi 29 derece. Bu sıcakta bebekler işçilik olur hep.. ayy
Yediğime içtiğime dikkat ediyorum ama stres yapmıyorum.Ay nasıl ilerliyorsunuz bu konudaa neler yapıyorsunuuzzzz
Yok takip etmiyorum hiç.. bana bu ağustos anaları bile fazla geliyorTemmuz anneleri grubunu takip ediyor musun bilmiyorum orda daha yeni birisi doğum yaptı. Usg de 2700 görünen bebe 2200 doğmuş 500 gram az bi rakam değil yıl olmuş bilmem kaç hala usgler tahmini veriyor yarım kiloya yakın da sapmaya uğruyor şaka gibi. 500 gram dediğin şey evet en az 2 haftalık oynama yapar. Çok şükür bebek sağlıklı solunum ve emmesinde sorun olmadığı için küveze girmemişonu gördüğümden beri takılmıyorum. Her şeyden önce Allah a emanetler sağlıklı olsunlar kilo önemli değil.
HahhahahhaahYok takip etmiyorum hiç.. bana bu ağustos anaları bile fazla geliyorkocam yakında silecek her şeyi ya da telefonu elimden alacak maşallah.. bakalım eğer benimde devlet ile doktorun cihazı arasındaki fark ise boşuna korkmuş olacağım olsun Allah büyük
Umarım öyledir.. Havuç suyu içen arkadaşlar içildi miHahhahahhaahben ilkinde karambole sezaryen oldum ondan bakıyorum temmuz grubuna kim nasıl doğurmuş diye kocam bişey demiyo o yüzden 2 cihaz arasında fark oluyo ilk gebeliğimde yaşadım şaşırmam yani böyle çıkarsa sendeki
Amiin hepimiz inşallahkızlar selam bugün bebişin yüzünü görmeye gittik dudakları büzmüş uyuyordu kızgın suratla :) artık 1 ay kadar kaldı doguma.. heyecanlıyım.. insallah hayırla alırım kucağıma
Bende izmirdym byle sick görmedm klimanın karsisnda yatyom valla bi yere ciklck gbi deglVeeee İzmir haziranda ayı sıcaklık ortalamasını kırmış 41,6 ile sanki sahra çölündeyim şekerim düşüyo varisli bacaklarım olmak üzere tüm vücudumdaki damarlar gevşeme gevşeme kevgire döndü
Ay ben de bursadayım. Bugun kontrolüö bardı. Ama dışarısııı ateşşşAyy evet hemde nasıl bir de ben dün gece klima açık uyudum zangırdayarak uyandım. Korktum hasta olacam diye sonra 5.30 dan beri ayaktayım/. Çalışmayınca en azından istediğim vakit yatarım artık..
evet doğru valla bende kızıcam benimkinin karın çevresi olması gerektiği gibiydi ama bakalım ayın 1 inş iple çekiyorumbugün kuzenimle konuştum onun iki çocuğuna da 34. Haftadan sonra gelişim geriliği var demişler ve o hep 37. Haftada normal doğum yaparak doğurdu bebeklerde gelişim geriliği yoktu maşallah yani ben artık rabbime bıraktım.
Bursa da kafayı yedi bugün evin içi 29 derece. Bu sıcakta bebekler işçilik olur hep.. ayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?