- 22 Mart 2023
- 4.192
- 2.686
- 63
- 31
Evet evet Dr u havuç suyu önermişti zaten onu içiyoduYok benmde ıslak ama öyle su gibi değil ter oldugunu anlıyorum yani başkalarında da olunca doktor da suyu iyi diyince emin oldum diyelim
Senin nasıldı bi baştan anlatır mısın kafam çorba oldu benimBenim hiç öyle değildi arkadaşlarkötü örneğim ama hiç anlaşılmayarabilir bilginiz olsun. Ama zaten artık kontrolleriniz sıklaşacak göreceksiniz Allah’ın izniyle bir şey olmayacak.
Arkadasımıza bildiğim kadarıyla suyu az diyerek havuc suyu iç demedi doktoru.Evet evet Dr u havuç suyu önermişti zaten onu içiyodu
Ama 10 gün de bu kadar iş ciddiye binince ben de gidince söyliyim Dr a iyice baksın
Ayy doğru doğru öyleydi benim kafam Allak pullak olduArkadasımıza bildiğim kadarıyla suyu az diyerek havuc suyu iç demedi doktoru.
Suyunu coğaltalım baş aşağı geçsin dedi makat gelişti ve normal doğum istiyordu.
Hiç gerekmez inşallahBeklemek çok zor.. sabah 6 daha 12 saat var inşallah sağ salim alırım kuveze vs gerek kalmaz
Evet ya ben de aynısını düşündüm. Bir de işte olunca bazen hiç farketmiyorum hareketleri herhalde uyuyor diyorumValla helal olsun sana, benim aklıma hiç gelmezdi sanırım hareketlerini hissetmeyince uyuyor diye düşünüyorum hep
Canım gece göz açıp kapayıncaya dek geçecek ve sağlıkla alacaksın kucağına inşallah, dualarım hep sizinleBeklemek çok zor.. sabah 6 daha 12 saat var inşallah sağ salim alırım kuveze vs gerek kalmaz
Benim 10 haziranda randevum vardı suyum normal çıktı. 20 haziranda tekrar vardı. Suyumda sanırım azalma olmuş ki doktorum havuç suyu ve 4 litreye yakın su iç dedi. Ben 10 güne yakın boyunca bu dediğini yaptım. Sonra dün bebek sanki hareket az etti sandım aslında benim içime doğmuş olabilir eve giderken birden hastaneye gidelim dedim.. gece 12.30 öyle geldik suyum ciddi oranda azaldığını gördüler. Ve ben o güne kadar akıntı dedim terleme dedim anlamadım. Çünkü bazı günler hep kuruydu külodum. Öyle yani. Ama dün hastaneye yattık bebek bir dk durmadı sabaha kadar hareket hala öyle ultrason çekerken doktor dedi bu arkadaş mı hareket etmiyor.. yani bu olası ihtimal herkeste olacak değil. Kendinizi panikletmeyin.Senin nasıldı bi baştan anlatır mısın kafam çorba oldu benim
Kardeşimin dediği öyle idrar kaçırma değil sızıntı gibi akıyor az az anlıyorsun diyorduYani değiştirdiğimizde bile kuru kalmadan arka arkaya ıslanması mı lazım amniyotik sıvıysa.
Benim iç çamaşırını orta bölümü yok mu oranın yarısı ya da yarıdan coğu ıslanıyor. Ama böyle suya tutup da sıkılmamış gibi su inmiyor bacak aramdan
Tabi tabi hepimizde aynı şey olacak diye bir şey yok. Sana suyu azalmış demiş bana suyu normal dedi hep bu hafta olmaya başladı bide sık olunca ben söyliyim kontrole gidince ona göre bakar.Benim 10 haziranda randevum vardı suyum normal çıktı. 20 haziranda tekrar vardı. Suyumda sanırım azalma olmuş ki doktorum havuç suyu ve 4 litreye yakın su iç dedi. Ben 10 güne yakın boyunca bu dediğini yaptım. Sonra dün bebek sanki hareket az etti sandım aslında benim içime doğmuş olabilir eve giderken birden hastaneye gidelim dedim.. gece 12.30 öyle geldik suyum ciddi oranda azaldığını gördüler. Ve ben o güne kadar akıntı dedim terleme dedim anlamadım. Çünkü bazı günler hep kuruydu külodum. Öyle yani. Ama dün hastaneye yattık bebek bir dk durmadı sabaha kadar hareket hala öyle ultrason çekerken doktor dedi bu arkadaş mı hareket etmiyor.. yani bu olası ihtimal herkeste olacak değil. Kendinizi panikletmeyin.
Ay bende 4,5 yaşında oğlan bebesi var ondan kendimi dinleyemiyorum ama sızıntı gibi olsa anlardım eyvah tuvaletimi kaçırdım diye düşünüyorumKardeşimin dediği öyle idrar kaçırma değil sızıntı gibi akıyor az az anlıyorsun diyordu
Kilosu ne durumda canım?Benim 10 haziranda randevum vardı suyum normal çıktı. 20 haziranda tekrar vardı. Suyumda sanırım azalma olmuş ki doktorum havuç suyu ve 4 litreye yakın su iç dedi. Ben 10 güne yakın boyunca bu dediğini yaptım. Sonra dün bebek sanki hareket az etti sandım aslında benim içime doğmuş olabilir eve giderken birden hastaneye gidelim dedim.. gece 12.30 öyle geldik suyum ciddi oranda azaldığını gördüler. Ve ben o güne kadar akıntı dedim terleme dedim anlamadım. Çünkü bazı günler hep kuruydu külodum. Öyle yani. Ama dün hastaneye yattık bebek bir dk durmadı sabaha kadar hareket hala öyle ultrason çekerken doktor dedi bu arkadaş mı hareket etmiyor.. yani bu olası ihtimal herkeste olacak değil. Kendinizi panikletmeyin.
insaAllah siz de bebis de hayirla&sağlıkla atlatirsinizBeklemek çok zor.. sabah 6 daha 12 saat var inşallah sağ salim alırım kuveze vs gerek kalmaz
Ya benim de ayni sikinti. Bes gun tekme kiyamet sonra pat bir gun kesiliyo sonra yine devam. Doktor bana kizdi hemen gel dedi gecen yola ciktim basladi tekmeye. Dalga geciyo sanki. Valla size ne diyecek cok merak ediyorum bana da haber verir misinizDün 5 dk bile tekmeleri durmayan bebiş bugün yine hareketsiz. Çıldırtıcak beninormalde de bir gün hareketli bi gün hareketsiz olduğu için endişelenmemeye çalışıyorum ama sürekli dinleme halindeyim. 2 güne randevum var bu konuyu soracağım doktora
Basi asagida dedi doktorum ama sol tarafa yatamiyorum sanki o eli bacagi bir sey var. Hep saga yatiyorum mecbur. Ortaya benim de neredeyse hic vurmuyorPlasenta ön duvarda mı sizinde? Benimde çünkü yatınca karnımın sağ ve sol taraflarında hissediyorum vurmalarını. Tam orta kısımda neredeyse hiç yok
Benim kuru kalmiyor yaKızlar benim yeğenim de kardeşimin suyu gelmeye başlamıştı ondan soyle dikkat etmek lazım mesela çamaşırı değiştirdiniz hiç kuru kaliyor mu kalıyorsa şu degildir
Ya ben de islandikca degisiyorum ama cok artti son zamanlarda o islaklik gece de rahatsiz ediyordu gunluk takmaya baslayinca daha uzun uyudugumu farkettim. Benim de ilk gebeligimde suyumu hastanede patlattik ama aci vs hissetmemistim benGenelde benimde ben hareketliyken hareket etmez ne zaman oturayım, ayaklarımı uzaktayım ya da kendim yatayım o zaman hareketlenir. Bugün hareketi bana da az geldi. Takip edicem. Ben günlük ped olayını falan bıraktım nefes almazsa bide mantarla enfeksiyonlara uğraşmayayım diye. İç çamaşırım ıslandıkça çıkarıyorum. Zaten geniş geniş lohusa külodu giyiyordum 26. Haftadan beri. Arkadaşım da su olsa dayanamazsın ağrısına dedi tabi o suyu gelmeyince patlattılar tabi doğal olmadığı için ağrı hissetmiştir. Bilemedim bekliyorum öyle napcağımı şaşırdım
Benim de aynen boyle. Ortasi ayri kenarlari ayri islaniyor kenarlardakine benzediginden ben ter diye dusundum. Suyumun az olmasi ile ilgili hic yorum yapmadi doktorum iki hafta once gittigimde. Ondan once cok demisti meyveyi kesmistik ama simdi ben de bir emin olamadim.Yani değiştirdiğimizde bile kuru kalmadan arka arkaya ıslanması mı lazım amniyotik sıvıysa.
Benim iç çamaşırını orta bölümü yok mu oranın yarısı ya da yarıdan coğu ıslanıyor. Ama böyle suya tutup da sıkılmamış gibi su inmiyor bacak aramdan
Ya benim de ayni sikinti. Bes gun tekme kiyamet sonra pat bir gun kesiliyo sonra yine devam. Doktor bana kizdi hemen gel dedi gecen yola ciktim basladi tekmeye. Dalga geciyo sanki. Valla size ne diyecek cok merak ediyorum bana da haber verir misinizDün 5 dk bile tekmeleri durmayan bebiş bugün yine hareketsiz. Çıldırtıcak beninormalde de bir gün hareketli bi gün hareketsiz olduğu için endişelenmemeye çalışıyorum ama sürekli dinleme halindeyim. 2 güne randevum var bu konuyu soracağım doktora
Bebegin kilosu kac dedi doktorunuz ?Benim 10 haziranda randevum vardı suyum normal çıktı. 20 haziranda tekrar vardı. Suyumda sanırım azalma olmuş ki doktorum havuç suyu ve 4 litreye yakın su iç dedi. Ben 10 güne yakın boyunca bu dediğini yaptım. Sonra dün bebek sanki hareket az etti sandım aslında benim içime doğmuş olabilir eve giderken birden hastaneye gidelim dedim.. gece 12.30 öyle geldik suyum ciddi oranda azaldığını gördüler. Ve ben o güne kadar akıntı dedim terleme dedim anlamadım. Çünkü bazı günler hep kuruydu külodum. Öyle yani. Ama dün hastaneye yattık bebek bir dk durmadı sabaha kadar hareket hala öyle ultrason çekerken doktor dedi bu arkadaş mı hareket etmiyor.. yani bu olası ihtimal herkeste olacak değil. Kendinizi panikletmeyin.
insaAllah siz de bebis de hayirla&sağlıkla atlatirsinizBeklemek çok zor.. sabah 6 daha 12 saat var inşallah sağ salim alırım kuveze vs gerek kalmaz
30. Haftada gitmistim bir ay sonra dedi iste iki hafta sonra tekrar gidicemKızlar artik kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz?
Benim dr biraz rahat, bir de tatilde.. 10haziran'da başka dr.a gittigimde 1 ay sonra gel dedi. (30 haftalikti.34 olacak)
Enfeksiyon fln da vardı. Gribi de yeni yeni anlatıyorum.. bilemedim..
Romatolijiye gidebilirsem kan,idrar tahlillerini yaptırayım en azından diyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?