2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Benimki 32. Haftadan beri 10 gunde bir cagariyo. 32. Haftada kan idrar ve nst olaylari oldu. 10 gun sonra gel.dedi. hareketlerini gunde 10 kez en az sayman gerek dedi. Hareket azalmasinda hemen geleceksin dedi

Benimki 32. Haftadan beri 10 gunde bir cagariyo. 32. Haftada kan idrar ve nst olaylari oldu. 10 gun sonra gel.dedi. hareketlerini gunde 10 kez en az sayman gerek dedi. Hareket azalmasinda hemen geleceksin dedi
32 yeni bitiyor benim. 10-15 temmuz da 34'te olacak, sizinkine yakın oluyor sanırım.sonrasinda 10-10 ister o halde bakalım.

30. Haftada gitmistim bir ay sonra dedi iste iki hafta sonra tekrar gidicem
Sonra 2 haftada bir cagiracak son haftalar da haftada bir gidicez
Artik
Sizinle aynıyız sanirim agustos Sonu.. Ben de 2 hafta sonra bakalım. 32.yeni bitti.
Nedense geç mi kaldım acaba dedim

Arkadaşıma foto attım çok yakınım olduğu için. Tere benziyo kanki suyun gelse muhakkak bi acısı olur ilk doğumda vajinal olcaktı suyum gelmedi hatırlasana patlattılar ben öyle bişey yaşamadım acı ağrı olarak dedi. Öyle diyince de suyun patlatılmasından bi korkmadım değil iş oralara varsın da bi. Çok ağrılı adet görüyorum ben normalde yani ne kadar daha fazlası olabilir diye de bi düşündüm amannn düşünmeyeyim iş oralara varsın da
Bende 19unda gittim karın çevresi geriliği çıktı 2 hafta kadar. Dr um olabildiğince verimli şekilde içerde tutmaya çalışıcaz dedi ama bu hafta çok sıklaştı ter mi neyse iş çamaşırımın ortası komple ıslak oluyo geniş bi alan kontrolde sorucam özellikle hocam suyu iyi mi böyle böyle oluyo bende diye

Ben şeker yüklemesi için gittiğimde her şey yolundaydı diye 1 ay sonraya çağırmıştı. 26. Haftadan sonra 30. Haftada gitmiştim yani.
Ama 30. Haftaki kontrolümde karın çevresi 2 hafta geri çıktığı için kontrolü 2 haftaya düşürdü.

Ya bende oyle aci agri olmadi patlatildiginda. Hatta cok hatirlamiyorum bile o kismi agri aci olsa mutlaka hatirlardim her sey net kafamda o gune dair cunku. Benim de agrili idi adetlerim ama dogumda hic kasigina vurmadi agri hep belime vurdu oyle cok korkulacak bir sey degil bir gun yasiyorsun bitiyor herkesinki kendine has oluyor hoc anlatilanlar uzerinden endise de etme. Hamilelik daha zor geliyor bana 9 ay suyu ben de sorucam benimki hareketlerle ilgilo uyarida bulunmadi bugun biraz azdi hareketleri su konusu benim de kafami karistirdi. Cok islaniyorsa idrar kacirma da olabilir hamilelikte normal bir durum bebek baski yaptigi icin ama ben de emin olamadim acaba erken mi gitsem kontrole diyorum simdi

Bele mi vurdu peki şöyle bişey sorsam sana
Belimin sağ tarafıyla ilgili hiç bir problemim yok ama sağ tarafımdan ağrı yoklayıp gidiyor. Böyle yatışıma kalkışıma dikkat etmeye çalışıyorum. Ters bi hareketle zorlamamak için. Yolda yürürken bile sağdan sağdan gelip yokluyor. Normal doğum olursa böyle bel ağrısı mı beklemeliyim? Tabi hepimizin farklı farklı olur aynısını yaşayamayız da
İdrarım olmadığında da böyle oluyor. Sürekli evde olduğum için azıcık olduğunu hissettiğimde gidiyorum tuvalete. Bugün gündüz benimkinin de hareketleri azdı. Halbuki kahvaltı akşam yemeği haricinde pek bişey yapmadım.

Allah yardımcın olsun, bir şey olmaz inşallah sen ferah tut gönlünü artık sonlara yaklaştık oluyor böyle şeyler maalesef

Aaa neden oldu kanamam acaba şimdi nasıl iyi misiniz

Canım nasılsınız?
Kız noluyo böyle nazar mı var herkes bi inşirah falan okusun

Geçmiş olsun rahim ağzı yumuşamıştır. Suyun gelmediyse kasılman yoksa endişe etme. Güzel haberlerini bekliyoruz

Boyle gelip yayilan bir agriydi geldiginde dogum sancisi oldugunu anlamistim bir sekilde aha dogum sancisi bu dedim bir sekilde anliyorsun onu. Belimde aniden baslayip yayiliyordu karnima dogru. Bir kac saniye surup gidiyordu sonra hic bir sey yok gibi oluyordu. Hemen bir deftere not ettim saatini. Sonraki geldiginde tekrar not ettim. Benim dogumdan cok once basladigi icin ilkler baya aralikliydi. Sonra duzenli bir sekilde araliklarin sıklastigini gorunce emin oldum.
Cok gecmis olsun canim. Cok sukur bebis iyiymis. Umarim bir an once her sey yoluna girer

Allah yardımcın olsun, bir şey olmaz inşallah sen ferah tut gönlünü artık sonlara yaklaştık oluyor böyle şeyler maalesef

Aaa neden oldu kanamam acaba şimdi nasıl iyi misiniz

Canım nasılsınız?
Kız noluyo böyle nazar mı var herkes bi inşirah falan okusun

Geçmiş olsun rahim ağzı yumuşamıştır. Suyun gelmediyse kasılman yoksa endişe etme. Güzel haberlerini bekliyoruz
Kızlar çıktık şimdi çok şükür bebek iyi plasentada problem yok. Büyük ihtimal rahim ağzı damarları çatladı o yüzden olabilir dedi doktorum. Musluktan boşalırcasına kanama yoksa panik yapmana gerek yok olabiliyor böyle şeyler dedi. 2 gün sonra tekrar gideceğiz. Rahim ağzı uzunluğu 38 mm. Azalma var mı kontrol edecek. Progestan yazdı gece 3 adet fitil şeklinde alacağım her gece. O kadar korktum ki dakikalar saatler gibi geldi. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Wunsch_dk Doğumun olduysa iyi geçmiştir inşallah, sen de bebişin de iyisinizdir. Allah yardımcınız olsun

Wunsch_dk Doğumun olduysa iyi geçmiştir inşallah, sen de bebişin de iyisinizdir. Allah yardımcınız olsun
Selamlar herkese, doğumum ertelendi bir gün daha normalde bir tane ciğer geliştirici vuracaklardı. Bebeğin nst si iyi gidince 2. Yi de vurmaya karar vermişler. Bugün ikinci vurulacak yarın doğum olacakmış. Şu anlık bu bilgiler var..

Insallah küvet e gerek kalmaz büyüdüler artik çok şükür sende keyfine bak sıcakta erken kavusuyorsub

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…