Oyyy çok şükür nst'si de iyi 2 doz ciğer geliştirici de alıyor maşallahSelamlar herkese, doğumum ertelendi bir gün daha normalde bir tane ciğer geliştirici vuracaklardı. Bebeğin nst si iyi gidince 2. Yi de vurmaya karar vermişler. Bugün ikinci vurulacak yarın doğum olacakmış. Şu anlık bu bilgiler var..
Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına, en iyi en uygun zamanda gelir inşallah minikSelamlar herkese, doğumum ertelendi bir gün daha normalde bir tane ciğer geliştirici vuracaklardı. Bebeğin nst si iyi gidince 2. Yi de vurmaya karar vermişler. Bugün ikinci vurulacak yarın doğum olacakmış. Şu anlık bu bilgiler var..
Biz önce ayda bir sonra 3 haftada bir e düştük artık 10 günde bir gidiyorum.Kızlar artik kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz?
Benim dr biraz rahat, bir de tatilde.. 10haziran'da başka dr.a gittigimde 1 ay sonra gel dedi. (30 haftalikti.34 olacak)
Enfeksiyon fln da vardı. Gribi de yeni yeni anlatıyorum.. bilemedim..
Romatolijiye gidebilirsem kan,idrar tahlillerini yaptırayım en azından diyorum..
Ya çok şükürSelamlar herkese, doğumum ertelendi bir gün daha normalde bir tane ciğer geliştirici vuracaklardı. Bebeğin nst si iyi gidince 2. Yi de vurmaya karar vermişler. Bugün ikinci vurulacak yarın doğum olacakmış. Şu anlık bu bilgiler var..
Çok geçmiş olsun canım dinlen bol bolKızlar çıktık şimdi çok şükür bebek iyi plasentada problem yok. Büyük ihtimal rahim ağzı damarları çatladı o yüzden olabilir dedi doktorum. Musluktan boşalırcasına kanama yoksa panik yapmana gerek yok olabiliyor böyle şeyler dedi. 2 gün sonra tekrar gideceğiz. Rahim ağzı uzunluğu 38 mm. Azalma var mı kontrol edecek. Progestan yazdı gece 3 adet fitil şeklinde alacağım her gece. O kadar korktum ki dakikalar saatler gibi geldi. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Aaa deftere yazmak cok mantıklı stres ve heyecandan 1 saat öncesini insan hatırlamak da zorlanabilir.Boyle gelip yayilan bir agriydi geldiginde dogum sancisi oldugunu anlamistim bir sekilde aha dogum sancisi bu dedim bir sekilde anliyorsun onu. Belimde aniden baslayip yayiliyordu karnima dogru. Bir kac saniye surup gidiyordu sonra hic bir sey yok gibi oluyordu. Hemen bir deftere not ettim saatini. Sonraki geldiginde tekrar not ettim. Benim dogumdan cok once basladigi icin ilkler baya aralikliydi. Sonra duzenli bir sekilde araliklarin sıklastigini gorunce emin oldum.
Cok gecmis olsun canim. Cok sukur bebis iyiymis. Umarim bir an once her sey yoluna girer
Canım bende soracaktım 2 doz yapılıyor diye ama sonra senin aklını da bulandırmak istemedim.Selamlar herkese, doğumum ertelendi bir gün daha normalde bir tane ciğer geliştirici vuracaklardı. Bebeğin nst si iyi gidince 2. Yi de vurmaya karar vermişler. Bugün ikinci vurulacak yarın doğum olacakmış. Şu anlık bu bilgiler var..
Normalde 2 doz ama hani acil alalım bir doz da bize yeterli gelir dediler sonrasında abebek iyi olunca kalp atışı bekleyelim dediler. Biraz gelişim geriliği varmış karın çapı düşük çıktı. Hayırlısı hakkımızdaCanım bende soracaktım 2 doz yapılıyor diye ama sonra senin aklını da bulandırmak istemedim.
Çok sevindim şuan gözetim altında ve hala karnında içim rahatladı
Kalbini ferah tut Allah a emanetsiniz
Ben kilosu iyiydi diye hatırlıyorum. Ciğer geliştiricileride tam doz alıyorsun. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alacağına inanıyorum benNormalde 2 doz ama hani acil alalım bir doz da bize yeterli gelir dediler sonrasında abebek iyi olunca kalp atışı bekleyelim dediler. Biraz gelişim geriliği varmış karın çapı düşük çıktı. Hayırlısı hakkımızda
Ben prematüre bebeğim 1500 kg civarı doğup sadece 10 gün küvözde kalıp cıkmış bir bebeğim korkma annemde herzaman küçük doğanlar daha iştahlı daha azimli oluyor derdi.Normalde 2 doz ama hani acil alalım bir doz da bize yeterli gelir dediler sonrasında abebek iyi olunca kalp atışı bekleyelim dediler. Biraz gelişim geriliği varmış karın çapı düşük çıktı. Hayırlısı hakkımızda
İnşallah canlar Allah’ın izniyle alalım çocuklarımızı ben kendinden çok onu düşünüyorumBen kilosu iyiydi diye hatırlıyorum. Ciğer geliştiricileride tam doz alıyorsun. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alacağına inanıyorum benküçük bebekler dışarıda daha hızlı büyüyormuş.
Evet öyle oluyormuş. Burda aylardır konuşuyoruz spinal acıtırmı, sondayı nasıl taktırırız, sezaryenden sonra ağrımız çok olur mu? Sabah o panikle tek düşündüğüm şey, eğer kalbi zayıfladıysa hemen kesip alsınlar kurtarsınlar bebeğimi oldu. Harekette hissedemiyorum. Kendi başıma ne gelir diye 1 sn düşünmedim hiçİnşallah canlar Allah’ın izniyle alalım çocuklarımızı ben kendinden çok onu düşünüyorum
Çok geçmiş olsun, çok şükür iyiymiş bebiş. Hastanede misin daha her şey yolunda mıKızlar sabah çok yoğun kanamayla hastaneye geldim. Doktorumda hemen geldi saolsun bebeği kontrol ettik bir sıkıntı yok gözüküyor. nstdeyim dua edinkasılman olduysa damarlar çatlamış olabilir dedi ama çok yoğundu. Bekliyoruz
İlk gebeliğimde 37 ye kadar hep petler dolusu kanamam oldu ara ara. 37 de de doğuma aldı zaten hoca. Şimdi şükür belimi geçti boyuEvet öyle oluyormuş. Burda aylardır konuşuyoruz spinal acıtırmı, sondayı nasıl taktırırız, sezaryenden sonra ağrımız çok olur mu? Sabah o panikle tek düşündüğüm şey, eğer kalbi zayıfladıysa hemen kesip alsınlar kurtarsınlar bebeğimi oldu. Harekette hissedemiyorum. Kendi başıma ne gelir diye 1 sn düşünmedim hiç
Çok daha iyi olacaktır böyle inşallah, bir gün daha annem taşısın beni demiş minikSelamlar herkese, doğumum ertelendi bir gün daha normalde bir tane ciğer geliştirici vuracaklardı. Bebeğin nst si iyi gidince 2. Yi de vurmaya karar vermişler. Bugün ikinci vurulacak yarın doğum olacakmış. Şu anlık bu bilgiler var..
Sen içini ferah tutmaya çalış, inşallah sağlıkla kavuşacaksınız birbirinizeNormalde 2 doz ama hani acil alalım bir doz da bize yeterli gelir dediler sonrasında abebek iyi olunca kalp atışı bekleyelim dediler. Biraz gelişim geriliği varmış karın çapı düşük çıktı. Hayırlısı hakkımızda
Doktorda kanama durmuyorsa tehlikeli, bu kadar kanamada endişelenme bebeği strese sokarsın dedi ama bütün çamaşırım, bacaklarım koyu kırmızı kan içindeydi. Ne kadar bi miktardan bahsettiği konusunda kafam karışık açıkçasıİlk gebeliğimde 37 ye kadar hep petler dolusu kanamam oldu ara ara. 37 de de doğuma aldı zaten hoca. Şimdi şükür belimi geçti boyuhiç endişelenme kontrolde bir sıkıntı yoksa inşallah bekleyecektir daha. Beklemese de çok şükür kendi sağlıkları için çok kritik zamanları geçtik Allahın izniyle
İnşallah canım çok stresliyim kendime değil de ona bir şey olacak endişesi beni yoruyor..Ben prematüre bebeğim 1500 kg civarı doğup sadece 10 gün küvözde kalıp cıkmış bir bebeğim korkma annemde herzaman küçük doğanlar daha iştahlı daha azimli oluyor derdi.
Korkma ben ilk aylarımda kan içiyordum sanki öyle kanamam geliyordu. Allah’ın izniyle bir şey olmaz. Geçmiş olsunDoktorda kanama durmuyorsa tehlikeli, bu kadar kanamada endişelenme bebeği strese sokarsın dedi ama bütün çamaşırım, bacaklarım koyu kırmızı kan içindeydi. Ne kadar bi miktardan bahsettiği konusunda kafam karışık açıkçası
İşte bende bundan bahsetmiştim asıl düşünce doğum sonrasi oluyor oda zaten gelip geçiyor hiçbir şey bebeğinizin önüne geçmiyor hatirlamiyosunuz bile o heyecanlaEvet öyle oluyormuş. Burda aylardır konuşuyoruz spinal acıtırmı, sondayı nasıl taktırırız, sezaryenden sonra ağrımız çok olur mu? Sabah o panikle tek düşündüğüm şey, eğer kalbi zayıfladıysa hemen kesip alsınlar kurtarsınlar bebeğimi oldu. Harekette hissedemiyorum. Kendi başıma ne gelir diye 1 sn düşünmedim hiç
Stresinde haklısın olmaz rabbimin izniyle kritik dönemleri geçtik elhamdülillah .İnşallah canım çok stresliyim kendime değil de ona bir şey olacak endişesi beni yoruyor..
Korkma ben ilk aylarımda kan içiyordum sanki öyle kanamam geliyordu. Allah’ın izniyle bir şey olmaz. Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?